Msc farmaceutische analyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Deze cursus geeft u specialistische kennis van de analytische technieken gebruikt voor het opsporen, identificeren en kwantitatief drugs en aanverwante stoffen te bepalen.

Je kennis met technieken voor het evalueren van analytische gegevens en valideren van analytische methoden. U zult ook onderzoeken strategieën voor het analytisch onderzoek en ontwikkeling.

U zult praktijkervaring opdoen in een breed scala van moderne instrumenten en technieken.

U zult bestuderen

De cursus bestaat uit vier theorie en twee praktische modules draaien tussen oktober en april, gevolgd door examens.

Als je langs alle examens en wensen over te gaan tot MSc dan zul je een 10-week onderzoeksproject. Dit zal in de universiteit of bij een extern bedrijf of organisatie. Je zult een scriptie in te dienen aan het einde van augustus.

Inrichting

De Strathclyde Institute of Pharmacy & Biomedische Wetenschappen (SIPBS) biedt een uitstekende omgeving voor onderzoek en onderwijs. Het is gelegen in een nieuw gebouw met meerdere laboratoria. Alle kamers zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur.

De cursus heeft toegang tot het volledige scala van analytische spectroscopische en chromatografische instrumentatie, waaronder:

  • Nuclear Magnetic Resonance (NMR)
  • Ultraviolet (UV)
  • Verzwakte Totale reflectie Fourier Transform Infrared Spectroscopy (ATR_FTIR)
  • Massaspectrometrie (MS)
  • High Pressure Liquid Chromatography (HPLC)
  • Gaschromatografie (GC)
  • Vloeistofchromatograaf / gaschromatografie massaspectrometrie (LC / GC-MS)

Toelatingseisen

MSc: kandidaten met een eerste of tweede klasse Honours graad, of in het buitenland equivalent, in een passende wetenschap.

PgDip: juiste wetenschap graad of gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie.

Eisen Engels taal

Engels taal minimum IELTS 6.5 of TOEFL IBT 90-95.

Wij bieden een scala van het Engels taal cursus voor studenten die wensen om hun Engels te verbeteren. Module 3 is gratis voor alle aanvragers en we raden alle internationale studenten om te profiteren van deze gratis cursus.

Wij bieden ook uitgebreide Engels taal pre-zittingen en basiscursussen voor studenten die IELTS scores lager zijn dan 6,5. Voor studenten met een IELTS van 6.0, kan een bod afhankelijk worden gesteld van de voltooiing van modules 2 en 3 van de Pre-zittingen Engels.

Voor studenten met een IELTS van 5.5, kan een bod afhankelijk worden gesteld van de voltooiing van de modules 1, 2 en 3 van de Pre-zittingen Engels.

Carrière

Veel van onze afgestudeerden krijgen posities in de farmaceutische en chemische industrie en sommige zijn voortgezet in promotieonderzoek.

Vorige afgestudeerden van de cursus zijn:

  • een aantal wereldberoemde academici
  • het huidige hoofd van het VN-Bureau voor Drugs en Misdaad
  • het vorige hoofd van de Europese Farmacopee laboratorium gevestigd in Straatsburg
Laatst bijgewerkt op jun 2015

Over de school

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and un ... Lees meer

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and understanding space. Lees Minder