Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Health Policy, Planning & Financiering is gericht op kritische analyse van vraagstukken binnen het gezondheidsbeleid, planning en financiering te ontwikkelen en studenten in staat stellen om passende gezondheidsbeleid reacties te bedenken. Studenten komen uit een breed scala van achtergronden. Dit is een gezamenlijk programma die door de School en de London School of Economics en Politieke Wetenschappen. De cursus biedt training aan landen op alle niveaus van de ontwikkeling van relevante, hoewel de deelnemers in staat zijn om zich te specialiseren.
Afgestudeerden voeren loopbaan in de wereldwijde gezondheid en nationale gezondheidsbeleid en de planning, onderzoek, advies of advocacy rol in regeringen en internationale organisaties.

Doelstellingen


Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: aan te tonen kennis en begrip van een breed scala aan wereldwijde en nationale gezondheidsbeleid, met inbegrip van de huidige en nieuwe trends en ook van disciplines aan de studie van het gezondheidsbeleid, de planning en financiering van relevante (epidemiologie, gezondheid van de economie en andere sociale wetenschappen); hun kennis en vaardigheden met behulp van een multidisciplinaire aanpak te formuleren, implementeren en evalueren van beleid en plannen voor de gezondheid toe te passen; Toon schriftelijke en mondelinge competentie in het communiceren van empirisch bewijs en het consolideren en kritisch beoordelen van de debatten om kwesties van gezondheidsbeleid en de financiering van de gezondheidszorg relevant, en demonstreren competentie in de belangrijkste onderzoeks- en presentatievaardigheden, zoals het uitvoeren van een literatuuronderzoek, een kritisch overzicht van gepubliceerde literatuur of om onderzoeksresultaten te evalueren.

Programma Structuur


Studenten moeten cursussen om de waarde van acht modules, en voltooien van een 10.000 woord proefschrift (20% van de totale MSc)

Alle deelnemers:

Termijn 1:

 • Verplichte LSE module: financiering van de gezondheidszorg
 • Verplichte LSHTM module: Health Services
 • Een extra module op LSE uit het volgende bereik: Health Economics, Farmaceutische Economics of Foundations of Health Policy.
 • Een extra module aan LSHTM uit het volgende bereik: Health Policy, Process en Power, Basic Epidemiologie of Issues in Public Health.

Term 2 en 3:

 • Naast de bovengenoemde verplichte modules studenten kunnen 4 verdere modules van zowel LSE of LSHTM nemen.
 • Modules worden genomen LSE, zullen beperkingen worden opgenomen in het programmaspecificatie, en kunnen worden aangepast door LSE. Op dit moment wordt voorgesteld dat elke LSE afgestudeerde module kunnen worden genomen, onder voorbehoud van goedkeuring door de Course Directors.
 • Modules worden genomen LSHTM, zullen alle beperkingen worden opgenomen in het programmaspecificatie, en kunnen worden aangepast door LSHTM.
 • Verplichte 'modules - is op dit moment niet van toepassing op het gebied 2 of 3.
 • Aanbevolen 'modules (mainstream keuzes) - vergelijkbaar met de opties die beschikbaar zijn binnen de verplichte termijn 1 elementen.
 • Optioneel 'modules (perifere keuzes) - studenten moeten de cursus handboek raadplegen en, indien nodig, hun docent of de Course Director voordat u een van deze modules.
 • Elke LSHTM Lineaire of Study Modules, gekozen uit een lijst van goedgekeurde modules.

Het zal normaal gesproken niet mogelijk zijn om andere LSHTM modules, behalve als een 'speciaal geval' de keuze die de formele goedkeuring door de Course Director en afdelingsvoorzitter gegeven Course Director. Studenten kunnen een maximum van een dergelijke keuze binnen de mate te maken.

In alle gevallen moet elke student volledige set van de module keuzes door de Course Directors op LSE en LSHTM worden goedgekeurd om te bevestigen dat de keuzes van studenten passen bij hun beoogde carrière is gericht en vormen een samenhangend geheel van modules voor de MSc. Studenten moeten ook voldoen aan de toelatingseisen voor elke specifieke module. Begeleiding op basis van de programma-specificatie zal worden verstrekt in de loop handboek, met de belangrijkste verschillen tussen de aanbevolen modules schetsen en commentaar leveren indien relevant op optionele modules - zowel studenten te helpen en docenten onderscheid te maken tussen deze en maken module keuzes meest adequaat.

Programma Duur


Full-time voor een jaar of part-time meer dan twee jaar. Part-time studenten wordt verwacht dat de school elke week bij te wonen ten minste twee en een halve dagen en moet dit bespreken met de Course Directors als een plaats aangeboden.

Minimale Toelatingseisen


Kandidaten moeten ofwel het equivalent van ten minste een tweede-klasse Honours graad van de Universiteit van Londen in de wetenschap, economie, sociale wetenschappen of een verwante onderwerp, of een graad in de geneeskunde te houden. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma's zijn ook welkom. Een minimum van één jaar ervaring in de gezondheidszorg het beleid of de volksgezondheid gerelateerd werk wordt aanbevolen.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum