Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Immunologie van Infectieziekten beoogt geavanceerde theoretische kennis en praktische opleiding in de immunologie van infectieziekten te bieden door middel van een uitgebreide reeks van onderwijs en onderzoek methoden. Het leidt studenten met het bereik van de gespecialiseerde kennis en vaardigheden in het toepassen van wetenschappelijke concepten, het evalueren van wetenschappelijke gegevens en het uitvoeren van moderne immunologische technieken.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke mix van belangen in immunologie, moleculaire biologie, virologie, bacteriologie, parasitologie, mycologie en klinische geneeskunde aan de School. Infectieziekten vormen een steeds belangrijke oorzaak van menselijke morbiditeit en mortaliteit in de wereld. Vaccin ontwikkeling is dus van groot belang in termen van wereldwijde gezondheid. Parallel aan deze groei, is er een dramatische toename van studies om de aangeboren, humorale of cellulaire immunologische mechanismen immuniteit pathogene virussen, bacteriën, schimmels en parasieten te identificeren. Als gevolg hiervan, een toenemend aantal wetenschappers, artsen en dierenartsen willen hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen in deze gebieden.


Het flexibele karakter van de cursus kunnen studenten zich te concentreren op het bereiken van een breder begrip van besmettelijke ziekte door het bijwonen van geleerd eenheden. Studenten kunnen ook een uitgebreid onderzoek in groepen onder leiding van ervaren teamleiders ondernemen. Dergelijke projecten kunnen fundamentele onderzoek van het immuunsysteem mechanismen of aangelegde veld op basis van studies te betrekken.

Afgestudeerden van deze cursus gaan in onderzoek posities in de academische wereld en de industrie, en bijscholing, zoals promotie-onderzoek.

Doelstellingen


Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: aantonen specialistische kennis en begrip van de basisprincipes van de gastheer immuniteit voor infectie tegen de uiteenlopende ziekteverwekkers die menselijke populaties te confronteren; Deze vakkennis toepassing op een aantal praktische vaardigheden en technieken, met name de moderne moleculaire en cellulaire technieken voor het beoordelen van de immuunrespons op ziekteverwekkers; kritisch te beoordelen, selecteren en passende methoden van onderzoek gelden elementaire immunologische mechanismen te onderzoeken en toegepaste vraagstukken in de immunologie van de infectie; kritisch evalueren primaire wetenschappelijke gegevens en de gepubliceerde wetenschappelijke literatuur, en te integreren en presenteren de belangrijkste immunologische concepten op een gevorderd niveau, zowel mondeling als schriftelijk.

Leerplan

TERM 1


Een eerste een week oriëntatie periode omvat sessies over belangrijke computer-en studievaardigheden en een inleiding tot de belangrijkste groepen van ziekteverwekkers. Dit wordt gevolgd door een tien weken durende module, Immunologie van Infectieziekten, bestaande uit lezingen, practica en journal clubs. Sessies op basis computergebruik, moleculaire biologie en statistieken worden uitgevoerd.

Termen 2 en 3


Alle studenten deelnemen aan een vijf weken durende geavanceerde immunologie cursus in Term 2 gebaseerd op de huidige onderzoeksliteratuur. Studenten die de optie uitgebreide project te starten hun project na afronding van Advanced Immunologie. Studenten die de onderwezen optie wonen in totaal vier verdere studie modules, een uit elk tijdschema sleuf. Een typische selectie van modules is hieronder gegeven; niet alle modules zullen beschikbaar zijn in een jaar. Sommige modules kunnen pas worden genomen na overleg met de Course Director.

C1: Geavanceerd Immunologie 1.

C2: Geavanceerde Immunologie 2.

D1: Toegepaste Moleculaire Biologie van infectieziekten: Geavanceerde Practical Training in Gene klonen; Moleculaire Celbiologie & infectie.

D2: Klinische Immunologie; Geavanceerde diagnostische Parasitologie; Moleculaire Virologie.

E1: Immunologie van parasitaire infectie: principes; AIDS; Genetische Epidemiologie; Mycologie.

E2: Immunologie van parasitaire infectie: Praktijk; Antimicrobiële Chemotherapie; Control & Epidemiologie van malaria; Opleiding in onderzoeksmethoden.

Residentiële Field Trip


Tegen het einde van Term 1, krijgen de leerlingen de kans om te horen over de nieuwste, meest opwindende aspecten van immunologisch onderzoek bij de Britse Society of Immunology Congres.

Project Report


Studenten vullen een onderzoeksproject over een immunologisch onderwerp. Sommige van deze projecten kan plaatsvinden met samenwerkende wetenschappers in het buitenland of in andere hogescholen of instituten in het Verenigd Koninkrijk. Studenten die projecten in het buitenland zal aanvullende financiering van maximaal £ 1.500 nodig om kosten te dekken.

De meerderheid van de studenten die projecten uit te voeren in het buitenland te ontvangen financiële steun voor vluchten van de School trust funds opgezet voor dit doel.

Natuurlijk Duur


Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van hun cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours graad van een erkende universiteit in de wetenschap, of een aanverwant onderwerp, of een graad in de geneeskunde. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook welkom.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- £ 8300 EU, £ 19.450 International
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Immunology of Infectious Diseases - LSHTM