Lees de Officiële Beschrijving

Dit Masters niveau Arts Associate programma is bedoeld voor studenten die al met een PGDip in Physician Assistant / Associate Studies van een Britse of Ierse universiteit zijn afgestudeerd.

Dit programma wordt bestudeerd op een full-time basis voor 4 maanden. Er is ook een flexibele optie die moet binnen 6 jaar van afstuderen van PGDip Physician Assistant / Associate Studies worden afgerond. U vindt informatie over de Universiteit van Birmingham PGDip Arts Associate programma op onze website te vinden.

U vindt er een onderzoeksmethoden module af (tenzij u relevante eerder onderzoek ervaring, waarin je kan worden vrijgesteld) en vervolgens een onderzoeksproject te identificeren in samenwerking met een academische Birmingham, waarschijnlijk uit de kern Physician Associate faculteit. U wordt dan begeleid door middel van het verzamelen van gegevens, analyses en schrijf-up en hopelijk publicatie.

Waarom deze cursus bestuderen

Birmingham is een gerespecteerde op onderzoek gerichte instelling met een grote faculteit gewijd aan de Arts Associate cursus en uitstekende bibliotheek faciliteiten.

De onderzoeksmethoden module is afstandsonderwijs en de Masters kan in je eigen tijd worden afgerond.

Verschillende alumni van onze PGDip Physician Associate programma die met succes hun meesters hebben afgerond.

Modules

Studenten kunnen worden verplicht om de Research Methods afstand module bij te wonen en vereist zal zijn om een ​​10.000 woord proefschrift te voltooien.

Toelatingseisen

U moet een PGDip te hebben opgedaan in Physician Assistant / Associate Studies van een Britse of Ierse universiteit.

Inzetbaarheid

Een Masters kwalificatie voor een PA is een belangrijke stap in de hogere echelons van het beroep, in het bijzonder voor degenen die streven naar leidinggevende functies in de NHS of in de academische wereld.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 25 andere vakken van University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Deze cursus is Online
Duration
4 maanden
Voltijd
Prijs
1,980 GBP
Home / EU-studenten.