Lees de Officiële Beschrijving

De MSc in Communicatie, Management en Gezondheid wordt aangeboden door Instituut voor Communicatie en Gezondheid van USI de Faculteit Communicatie gelegen in Lugano - Zwitserland. Deze full-time opleiding bestaat uit 120 ECTS, verdeeld over 4 semesters (gebruikelijke duur van 2 jaar) en is volledig in het Engels aangeboden.

CMH biedt een unieke kans om een ​​gerichte en diepgaand programma in de gezondheidssector, terwijl op hetzelfde moment te krijgen van een breed begrip van hoe de business en marketing functies. Dit wordt gecombineerd met de mogelijkheid om te studeren in twee verschillende culturen, aan de oostkust van de Verenigde Staten op Virginia Tech en in Lugano aan de Università della Svizzera italiana, USI, gevestigd in het Italiaans sprekende deel van Zwitserland.

Aan het einde van het gecombineerde programma zullen succesvolle studenten zowel een Master of Science in Business met een concentratie in Marketing uit Virginia Tech en een Master of Science in de Communicatiewetenschappen, Management & Gezondheid van USI.

Doelen en inhoud

De wereld wordt steeds complexer, met gelijktijdige tegengestelde eisen voor meer specialisatie, een breder begrip van kwesties, evenals een internationale oriëntatie. Hoewel dit geldt voor de meeste gebieden, is het bijzonder het geval op het gebied van gezondheid, waar de wetenschap en de toepassingen blijven winnen aan complexiteit en verfijning.

De Università della Svizzera italiana, Zwitserland, en Virginia Tech (VT), Verenigde Staten, bieden een Master in Communication Management and Health (CMH), een diploma dat zal je voorbereiden op de complexiteit van de gezondheidszorg te begrijpen en te streven vervullen en gediversifieerde loopbanen in de gezondheidszorg.

Het doel van de MCMH is om studenten in staat te stellen:

 • begrijpen de gezondheidssector;
 • leren de vereiste analytische / methodologische vaardigheden om beter te begrijpen en te communiceren met de gezondheidssector en de veranderingen;
 • verwerven van praktische vaardigheden in de communicatie en het beheer geschikt zijn voor de gezondheid context.

Met een internationale en interdisciplinaire benadering van zowel het bedrijfsleven en de communicatie, de meester in communicatie, management en gezondheid biedt u een gedegen theoretische achtergrond in verschillende academische disciplines zoals:

 • Health Communication
 • Kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden in Health Communication
 • Inleiding tot Public Health
 • gezondheidsbeleid
 • Epidemiologie
 • Marketing en Management in Health Settings

De primaire arbeidsmarkt voor de kandidaten verdienen deze graad is de marketing en communicatie functies van de farmaceutische, bio-tech, en verzekeringsmaatschappijen, de overheid en andere organisaties in de gezondheidszorg, waar de combinatie van analytische vaardigheden en inzicht in de gezondheidssector een competitief voordeel zal bieden . De vaardigheden en kennis verkregen uit de mate kan ook worden gebruikt in vele andere gebieden zoals communicatie, management, marketing en andere marktpartijen gerelateerde functies.

MCMH afgestudeerden zijn voorbereid op carrièremogelijkheden in marketing en communicatie voor de farmaceutische, bio-tech, en verzekeringsmaatschappijen, maar ook de overheid en andere gezondheidsorganisaties. Marketing afdelingen uit andere sectoren zal het onderscheidende profiel van MCMH afgestudeerden te waarderen,.

Met dit programma kunt u:

 • Verwerven van specifieke vaardigheden in de gezondheidssector en op hetzelfde moment krijgt een voorbereiding in business en marketing
 • Studie in twee verschillende culturen: Amerikaanse en Zwitserse
 • Krijgen twee masteropleidingen
 • Samenwerken over de lopende onderzoeksprojecten in opdracht van verschillende belanghebbenden in de gezondheidszorg domein (gezondheidsbevordering instellingen, enz.)
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
16,000 CHF
per semester. Aanvragers van wie de officiële residentie was in Zwitserland (met inbegrip van Liechtenstein en Campione d'Italia) op het moment van de definitieve middelbare schoolexamen (maturita) geldt een gereduceerd semester vergoeding van CHF 2.000.
Deadline
Vraag informatie aan
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
Einddatum