Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van een diepgaande kennis van de forensische geestelijke gezondheidszorg. U krijgt een kritisch inzicht in de academische kennis in verband met de context van de praktijk in de forensische geestelijke gezondheidszorg krijgen en je zal een kritische beoordeling van de ethische, culturele en juridische kwesties die voortvloeien uit de geestelijke gezondheidszorg praktijk en onderzoek te doen. Deze master is gericht op studenten die momenteel werkzaam zijn in / of die willen worden in een forensisch, forensisch geestelijke gezondheidszorg, of geestelijke gezondheid instelling. - gevangenissen - beveiligde ziekenhuizen - rechtbanken van het ministerie van Justitie - politie. Het programma is ontworpen om studenten met een combinatie van toegepast en onderzoeksvaardigheden kern te werken in een forensische instelling voor geestelijke gezondheidszorg te bieden.

Het programma Team bestaat uit de forensische praktijk en academici die elkaar hebben ruime ervaring in het werken binnen een bereik van forensische contexten in het Verenigd Koninkrijk. De MSc is afgestemd op de Seksuele Misdrijven en Misconduct Research Unit (SOCAMRU) op NTU, die actieve onderzoekers die momenteel bezig zijn met collaborative werk met: -

  • HM Prison-service
  • National Health Service (NHS)
  • Hoogbeveiligde ziekenhuizen
  • Politiedienst.

Een ondersteunende en actieve onderzoeksomgeving

Gedurende de cursus profiteert u van op onderzoek gebaseerd lesgeven. U bent wellicht geïnteresseerd in het vinden van over onze Verslaving en Aberrant Gedrag en Welzijn onderzoeksgroepen en het Emergency Services Research Unit. Psychologie aan NTU heeft een gevestigde reputatie internationaal onderzoek en is een van de top stijgers in de REF 2014 onderzoek rankings.

De 2014 Assessment toonde ook:

  • 60% van onze onderzoeksresultaten werd internationaal uitstekend beschouwd of wereldwijd in REF 2014.
  • 100% van onze onderzoeksimpact is internationaal uitstekend met 73% beschreven als wereldleider.

Ons onderzoek impact en output is het hoogste van alle Britse afdeling psychologie met een gelijkwaardige onderzoeksomgeving.

Toelatingseisen

  • Je hebt een undergraduate-diploma (minimaal 2.2) nodig in de psychologie of een geallieerde discipline, zoals sociale wetenschappen, verpleegkunde, gezondheidsgerelateerde praktijken of wetgeving of een andere erkende gelijkwaardige kwalificatie.
  • Aanvragers zonder dergelijke kwalificaties worden individueel beschouwd, maar zullen moeten aantonen hoe hun ervaringen en kennis en / of hun beroepskwalificaties (zoals RMN, RN) hen in staat stellen deze opleiding op Masters Level in hun Persoonlijke Verklaring te studeren.
  • Het aanvraagformulier moet een schriftelijke verklaring waarin je moet de redenen die tot de MSc Forensic Mental Health ondernemen schetsen. We zullen kijken om ervoor te zorgen dat u een goede reden voor deelname aan de cursus op basis van een realistische inschatting van de materialen worden bestudeerd en de daarmee verband houdende praktijkgebieden.
  • Engelstalige toelatingseisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Honoraria en financiering

Voor meer informatie over de kosten en mogelijke financieringsmogelijkheden bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Je toekomstige carrière in de forensische geestelijke gezondheidszorg

Wanneer je afstuderen met een MSc Forensic Mental Health vindt u de nodige vaardigheden hebben om professionele carrière in een reeks van de geestelijke gezondheid, forensische geestelijke gezondheidszorg, of forensische instellingen. U kunt ervoor kiezen om deze cursus te bestuderen als u al op dit gebied te werken en je hoopt om uw kansen op promotie en loopbaanontwikkeling te verbeteren. Je wilt misschien ook een academische en / of onderzoekscarrière volgen in een aantal academische disciplines na het afstuderen (door bijvoorbeeld te werken als onderzoeksassistent of medewerker, of door te studeren voor een Ph.D.). Psychologie afgestudeerden met BPS De GBR-status kan ook geïnteresseerd zijn in deze cursus als ze een doctoraatsstudie overwegen naar een carrière als klinische of counseling-psycholoog. Sterker nog, uw kwalificatie in Forensic Mental Health is waarschijnlijk populair met een hele reeks van potentiële werkgevers te zijn omdat, in aanvulling op het bezit van een grondige theoretische kennis van een aantal van de geestelijke gezondheidszorg en forensische problemen, zul je ook het vermogen om te schrijven aangetoond essays en rapporten en te praten en is aanwezig in het bijzijn van andere mensen (onder andere overdraagbare vaardigheden). Je zal ook worden uitgerust met de kennis en vaardigheden aan onafhankelijke, ethische en cultureel gevoelig in uw toekomstige toepassing van psychologie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Nottingham Trent University School of Social Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd