Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus is ontworpen om de specifieke noden en behoeften van degenen die geïnteresseerd zijn in een leidinggevende of leidinggevende rol binnen het complex gezondheidszorg sector vervullen. De MSc in de gezondheidszorg Bedrijfsvoering is geschikt voor studenten uit een scala van academische achtergronden binnen engineering, bedrijfsleven en wetenschap. Hoewel geen eerdere medische achtergrond nodig is, zal de cursus beroep doen op klinisch gekwalificeerde studenten op zoek te gaan naar de gezondheid systemen modelleren, e-health, gezondheid of medische informatica.

Wij zullen u met

De vaardigheden en kennis om organisatorische prestaties te beoordelen en rijdt de ontwikkeling en toepassing van innovatie in de gezondheidszorg organisaties om verbetering te vergemakkelijken.

Je leert om effectief programma componenten en systemen te evalueren, en krijgen een gedetailleerd inzicht in de kwaliteit systeembeheer en de integratie van technologieën in de gezondheidszorg, systemen en processen binnen complexe dienst systemen. Zorgorganisaties delen gemeenschappelijkheden met productie-installaties, met inbegrip van de noodzaak om efficiënt proces flow, change management, en kwaliteitsnormen. Als student verkent u de principes, benaderingen, strategieën en technieken voor het analyseren, ontwerpen en beheren van complexe systemen voor gezondheidszorg. Je leert om de efficiëntie en effectiviteit te meten en de productiviteit te verbeteren, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of veiligheid.

Cursus Structuur

De cursus is modulair - elke student neemt een combinatie van de kern en de keuzemodules. 8 modules worden bestudeerd en beoordeeld in totaal. Modules bestaan ​​uit gerichte lessen in de vorm van lezingen, seminars, groepswerk, presentaties, case studies en e-learning. Modules worden beoordeeld door het bericht Module Opdracht.

Een belangrijk individueel onderzoeksproject maakt deel uit van de MSc. Het wordt ingediend in de vorm van een proefschrift Dit moet ongeveer 600 uren studietijd nemen. Een mondeling examen wordt gehouden na afloop.

Cursus Modules: -

  • Leading Change in de Gezondheidszorg Milieu
  • Kwaliteit en productiviteit in Health Service Systems
  • Bedrijfsvoering en Klinische Systemen Improvement
  • Inleiding tot de Medische informatica
  • Electronic Healthcare Records
  • Epidemiologie en statistische methoden voor Quality Improvement
  • Inleiding tot de Health Economics
  • Resource Management in de Gezondheidszorg Service Delivery

Project

Het project zal betrekking hebben op vraagstukken van de kwaliteit en de productiviteit in de gezondheidszorg context en ondersteunt u bij het ontwikkelen van je onderzoek en analytische vaardigheden. Door middel van uw project kunt u zich richten op een aspect van bijzonder belang voor u - enkele voorbeelden zijn hieronder opgesomd:

<li>Implementeren innovatie in de ziekenhuiszorg</li> <li>Het verbeteren van service design door het gebruik van informatica</li> <li>Service design voor kwaliteitsverbetering</li> <li>Het verbeteren van de dienstverlening door het gebruik van de technologie</li> <li>Kosteneffectieve service design</li>

Na je afstuderen

Als afgestudeerde van de Gezondheidszorg Bedrijfsvoering, kunt u verwachten om te werken in een leidinggevende of organisatorische leidinggevende rol binnen de gezondheidszorg organisaties of instellingen. Met extra ervaring, zou je verwachten dat de vooruitgang in een belangrijke uitvoerende rol in de gezondheidszorg, die zou inhouden leiden en het toezicht op programma's en beleid.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
13,440 GBP
£ 12.800 (EU) / £ 23.460 (International)
Deadline
Vraag informatie aan
We advise earlier application as courses may close early if they become full.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
We advise earlier application as courses may close early if they become full.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
We advise earlier application as courses may close early if they become full.
Einddatum