Studeer voor een prestigieuze MSc in de volksgezondheid door middel van afstandsonderwijs

Deze Master in de volksgezondheid biedt u de kennis en vaardigheden om diverse problemen voor de volksgezondheid in lage, midden- en hoge instellingen inkomen aan te pakken. Het gevarieerde curriculum stelt u in staat om te kiezen voor een breed scala aan kennis of om zich te concentreren op gespecialiseerde gebieden. De MSc biedt vier alternatieve streams: de algemene volksgezondheid stroom en drie gespecialiseerde stromen: milieu en gezondheid, Gezondheidsbevordering en Health Services Management.

Studenten van dit programma komen uit diverse achtergronden. Velen zijn gezondheidswerkers werken bij een dienst of beleidsniveau, terwijl anderen willen de volksgezondheid vaardigheden die ze kunnen toepassen om hun werk in de ontwikkeling, maatschappelijke dienstverlening, overheid, onderzoek of onderwijs te verkrijgen.

Programma doelstellingen

Tegen het einde van dit programma, zult u krijgen:

  • de kennis en vaardigheden bij te dragen aan de gezondheid van populaties, gemeenschappen en kansarme groepen.
  • de mogelijkheid om de kerndisciplines van de volksgezondheid toe te passen (statistiek, epidemiologie, gezondheid
  • economisch en sociaal onderzoek) naar de echte wereld gezondheidsproblemen.
  • een dieper begrip van de volksgezondheid en een academische graad die je carrière ontwikkeling in gezondheid gerelateerde velden zal verbeteren.

van toepassing zijn

Afzonderlijke modules

Het bestuderen van afzonderlijke modules op een stand-alone basis is een ideale optie als u wilt uw professionele kennis bij te werken of genieten van het programma. De kosten per afzonderlijke module (kern PHM1 modules) is £ 1300 maar keuzemodules is £ 1.900. Prestige De London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is de toonaangevende postdoctorale medische instelling in Europa in de vakken van de volksgezondheid en de tropische geneeskunde. Het werd gekroond tot 'University of the Year' in de Times Higher Education Awards 2016 voor zijn 'buitengewone' reactie op de Ebola crisis.

De MSc Public Health programma is geaccrediteerd door het Agentschap voor Accreditatie van Volksgezondheid onderwijs in de Europese regio (APHEA), die de accreditatie-instelling van de Vereniging van Scholen van Volksgezondheid in de Europese regio (ASPHER).

uitstekende ondersteuning

Studiemateriaal zal beschikbaar worden gesteld via de LSHTM Virtual Learning Environment, Moodle, vanaf begin oktober en afhankelijk van de module, ander studiemateriaal, bijvoorbeeld CD-ROM's, studiegidsen of schoolboeken, zal worden om u bij uw gekozen afleveradres verzonden hetzij per koerier of per post in september. Tutor wordt verleend via de discussieforums beschikbaar gedurende het academisch jaar op Moodle en bovendien zal synchrone Samenwerken sessies en individuele feedback aan opdrachten worden verstrekt.

Late aanvraagkosten

Aanvragers die steunaanvragen die op of na 1 juni 2017 in te dienen zullen worden verplicht om een ​​eenmalige vergoeding van £ 100 op het moment van indiening, die zal worden afgetrokken van het saldo van de vergoedingen te betalen bij inschrijving te betalen. Als de toepassing niet leidt tot registratie, zal de applicatie niet terugbetaald. Geen inschrijfgeld zal gelden voor op of vóór 31 mei 2017 ingediende aanvragen.

ib

Beurzen

London School of Hygiene & Tropical Medicine heeft een partnerschap met de Said Foundation. Beschikbaar zijn de financiering van mogelijkheden om Syrische, Libanese, Jordaanse en Palestijnse staatsburgers.

Structuur en syllabus

De MSc bestaat uit 4 verplichte core modules, 1 stroom-specifieke PHM1 module 1 verder PHM1 module 1 stroom-specifieke PHM2 module, plus ofwel 7 keuzemodules OR4 keuzemodules en projectrapport (ten minste 3 van keuzevakken moet worden genomen van selectiegroep PHM2, gekozen uit onderstaande lijst rest).

Als aan de Algemene stream: ofwel 8 keuzemodules of 5 keuzemodules en een project verslag moet worden gekozen na de PHM1 modules. Minstens 1 PHM2 module moet worden gekozen als het doen van het rapport project; Of op zijn minst 4 PHM2 modules moeten worden gekozen, zo niet doen van het rapport project.

Academische vereisten

Je zal voldoen aan de academische toelatingseis als je allebei:

  • minimaal één jaar relevante werkervaring; en
  • een eerste of tweede klasse graad of het equivalent, in een onderwerp past bij de cursus van een universiteit of een andere aan de Universiteit van Londen aanvaardbaar instelling.

Let op: wij accepteren de kwalificaties uit de hele wereld. Meld je vandaag nog hier

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van University of London International Programmes »

Deze cursus is Online
Duration
2 - 5 jaar
Voltijd
Prijs
13,000 GBP