Msc in de wereldwijde volksgezondheid voeding

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Msc in de wereldwijde volksgezondheid voeding

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Voeding is al lang erkend als een uiterst belangrijke determinant van de gezondheidstoestand in zowel geïndustrialiseerde en industrialiserende landen, maar significante veranderingen plaatsvinden in het profiel van voedingsproblemen. Veel landen blijven om de problemen van ondervoeding en tekorten aan micronutriënten worden geconfronteerd, maar landen in economische overgang ook geconfronteerd met de volksgezondheid uitdaging van stijgende prijzen van voeding gerelateerde chronische ziekte, zoals obesitas en hart- en vaatziekten. Ook veel geïndustrialiseerde landen nu te maken met de problemen van voedselonzekerheid onder de lage inkomensgroepen. Deze uitdagingen hebben geleid tot een groeiende politieke middelen om voeding aan te pakken. Er is nu een toegenomen behoefte aan geschoolde volksgezondheid voedingsdeskundigen, om te werken in verschillende contexten, te controleren en te voorkomen voeding gerelateerde problemen.

De secretaris-generaal van de Verenigde Naties heeft verklaard 2016-2025 de 'Decade of Nutrition'. Er is geen betere tijd om je vaardigheden te ontwikkelen op dit cruciale gebied? Deze cursus geeft je de specialistische wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden te geven aan een actieve rol in de wereldwijde volksgezondheid voeding te nemen aan een reeks van verschillende instellingen.

U maakt kennis met de beleidsvorming, leiderschap en bestuur kaders. U wordt aangemoedigd om te verkennen en te debatteren over de politieke en sociale invloeden onderbouwing uitvoering en het effect beleid. Uw modules zullen de relatie tussen voeding en ziekte te ontdekken, de voedingswetenschap ten grondslag liggen aan deze factoren, volksgezondheid voeding epidemiologie, onderzoeksmethoden voor de gezondheid wetenschap, voedingswaarde evaluatie-instrumenten en hoe te ontwikkelen en te beheren voedingsprogramma's. De cursus laat u kennismaken met de belanghebbenden en de vaardigheden die je professionele competentie, inzetbaarheid en ontwikkeling kunnen verbeteren als de volksgezondheid reflecterende professional.

De cursus is momenteel in afwachting van accreditatie van de Association for Nutrition als onderdeel voldoen aan de eisen voor registratie als een associate Public Health voedingsdeskundige.

Core modules

Concepten en principes van Human Nutrition

Deze module maakt u kennis met de basisbegrippen en principes van de voedingswaarde wetenschap dat de theorie en de praktijk van de volksgezondheid voeding ondersteunen. Je zal de rol van macro- en micronutriënten bij het handhaven van de gezondheid te verkennen, en hun effecten wanneer verbruikt dan of bij een tekort, door middel van de beoordeling van wetenschappelijke informatie met betrekking tot hun structuur, functie, bronnen en de biologische beschikbaarheid. Deze module benadrukt dat het nodig is om een ​​kritisch inzicht in de wetenschappelijke basis van voedingsbehoeften, factoren die hen beïnvloeden vaardigheden te ontwikkelen, en hoe ze worden toegepast op de bevolking gedurende de gehele levenscyclus.

Dieet en de ziekte in Public Health

Deze module zal de discipline van de volksgezondheid in te voeren met in een internationale context.Within dit zijn drie belangrijke thema's verkend. Ten eerste wat is de volksgezondheid en wat is de scope. Ten tweede een verkenning van voeding en ziekte, met inbegrip van de definitie van en de gevolgen van een onevenwichtige voeding, en ten slotte veranderende patronen van het dieet en de ziekte van over de hele wereld. Op deze manier wordt de module biedt belangrijke kennis en vaardigheden die een basis voor toekomstige beroepspraktijk zijn.

Global Challenges for Food and Health

Deze module zal de vele uitdagingen voor duurzame, veilige en rechtvaardige voedselvoorraden te verkennen. Verschillende conceptuele kaders, zoals voedselzekerheid en voeding regimes, zal vergeleken worden met voedsel verstrekken van een lens om de bijdragen van de verschillende academische disciplines in de ontwikkeling van multi-sectorale acties te onderzoeken. Voedselzekerheid evaluatie-instrumenten zullen worden geïntroduceerd en gebruikt. De rol van de VN, de overheid en de private sector actoren met betrekking tot de productie van levensmiddelen, de handel, de toegang en de consumptie zullen worden onderzocht, terwijl het huidige beleid om vast te stellen een veilige en rechtvaardige voedselvoorraden zal ook worden besproken. Factoren zoals de gevolgen van de klimaatverandering zullen worden besproken.

Inutrition Interventies en Programme Planning

Deze module onderzoekt blijkt gebaseerde benaderingen voor de preventie, het beheer en de controle van de voedingswaarde aandoeningen van de volksgezondheid van belang. De module introduceert de studenten om te projecteren en strategisch management tools en principes om hun vaardigheden en inzetbaarheid te vergroten.

Nutritional Assessment

Je zal betrekking hebben op de theorie en de technieken die gebruikt worden om de voedingstoestand te beoordelen, en krijgen praktische vaardigheden in het meten van de lichaamssamenstelling, energieverbruik en antropometrie.

Policy and Governance for Public Health Nutrition

Deze module introduceert de politieke invloeden op gezondheid en voeding beleid en bestuur. Studenten zullen beleidsvorming en bestuur kaders te verkennen en een politieke analyse van de beoordeling uit te voeren. Studenten worden ondersteund om meer reflective practitioners geworden, en hen helpt om vaardigheden zoals effectief team leiderschap te ontwikkelen en goed presteren onder stress, terwijl het beheer conflict. Er is een sterke nadruk op het ontwikkelen van je vaardigheden voor de beroepspraktijk, met inbegrip van professionele verantwoordelijkheid en ethiek.

Research Methods for Health Sciences I

Deze module is bedoeld om je kennis en deskundigheid van het onderzoek ontwerpproces te ontwikkelen, het verkennen van zowel kwalitatieve als kwantitatieve methoden en kwaliteitsborging instrumenten die worden gebruikt bij de toepassing van methoden van onderzoek op het gebied van de wereldwijde volksgezondheid voeding.

Research Methods for Health Sciences II en Research Project

Deze module project is een uitgebreid stuk van het onderzoek op een relevant onderwerp dat u geïnteresseerd bent in, met de goedkeuring van uw leidinggevende en de cursusleider. Het onderwerp zal gebruik maken van de kennis, vaardigheden en methodologische technieken onder de cursus. Het zal moeten richten op onderzoek dat de gezondheid en voeding de resultaten kan verbeteren in ofwel een lage midden of hoog inkomen contexten.

Associated carrière

De cursus is bedoeld voor mensen die willen werken in de nationale of mondiale volksgezondheid contexten, zoals Public Health Nutrition organisaties, academische onderzoeksinstellingen bijvoorbeeld Volksgezondheid England, de ministeries van Volksgezondheid, NGO's (zoals Save the Children en Actie tegen Honger), UNICEF, FAO , GAIN en andere VN-organisaties.

De erkenning van beroepskwalificaties

De cursus is momenteel in afwachting van accreditatie van de Association for Nutrition als onderdeel voldoen aan de eisen voor registratie als een associate Public Health voedingsdeskundige.

Essentials of Nutrition online module

Studenten uit een niet-voeding achtergrond zijn van harte welkom om toe te passen, maar ze zullen worden uitgenodigd om onze online Essentials of Nutrition module, die vier korte assessments heeft voltooid. Zodra de beoordelingen van alle vier secties doorgegeven de kosten van de module kan worden ontleend MSc kosten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan