Lees de Officiële Beschrijving

Dit programma is gericht op geallieerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, verpleegkundigen en vroedvrouwen. Het biedt u de mogelijkheid om uw praktijk te verbeteren door selectie van modules ontworpen om uw vermogen over rollen in geavanceerde praktijk over te nemen te verbeteren. Van onschatbare waarde voor uw loopbaanontwikkeling dit programma stelt u in staat om te leiden en te transformeren de levering van diensten door middel van onderzoek op de hoogte klinische praktijk.

MSc in Advanced Clinical Practice wordt erkend en ondersteund door middel van Gezondheidsvoorlichting Engeland werken over de West Midlands en de West Midlands Universiteiten Geavanceerd Practice Group. * Exit awards beschikbaar zijn:

  • Geavanceerde Klinische Health Assessment en Decision Making - PGCert
  • Oprukkende Clinical Practice - PGDip
  • Geavanceerde Clinical Practice - MSc

Cursus Details

Gezien de complexe en veranderende aard van multi-professionele gezondheidszorg, moeten geschoolde vaklieden in staat zijn om dienst transformatie te leiden door middel van geavanceerde klinische beoordeling en besluitvorming op het raakvlak tussen de primaire en secundaire zorg. Op basis van internationaal onderzoek, ontwikkeld in samenwerking met klinische experts en geleverd binnen wereldklasse leren faciliteiten, dit programma is ontworpen met een hoge kwaliteit, het onderzoek op de hoogte persoonsgerichte zorg op zijn hart.

Waarom deze cursus bestuderen

Met dit programma kunt u de flexibiliteit om modules binnen een driejarige termijn af te ronden. De modules lopen over het algemeen in één of twee weken blokken maken van reizen en zelfstudie tijd eenvoudiger in te passen. Wij bieden ook een afstand-learning module.

Het programma omvat een reeks modules in gebieden zoals geavanceerde medische keuring en de klinische besluitvorming, leiderschap in geavanceerde klinische praktijk, project management en onderzoek. Er zijn mogelijkheden om Independent voorschrijven of specialist klinische modules zoals palliatieve en het einde van het leven zorg, zorg voor ouderen met complexe behoeften, gezondheidsbevordering en volksgezondheid op te nemen.

Het programma kan worden uitgevoerd als een 3 jaar 180 credit Masters in Advanced Clinical Practice.

Top-up modules uit de set curriculum zal beschikbaar zijn in september 2015 voor de bestaande in aanmerking komende beoefenaars die nu al werken aan een Masters diploma in Advanced Practice en die willen de volledige Masters in Advanced Clinical Practice voltooien.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de MSc geavanceerde Clinical Practice zal een cursus die leidt tot de professionele gezondheidszorg registratie hebben afgerond, ten minste 36 maanden klinische ervaring, moet normaal gesproken het bezit van een graad in hun klinische gebied van de praktijk. Aanvragers moeten het bewijs van voortdurende professionele ontwikkeling die het vermogen om te studeren aan Masters niveau toont aan te tonen.

Alle routes vereisen huidige registratie met relevante professionele / regelgevende organisaties en een klinische mentor of de aangewezen medische toezichthouder in een actuele context werkgelegenheid.

Let op: de mogelijkheid om de onafhankelijke voorschrijven route aanbieden is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door beroepsorganisaties. Voor deze route, moet u het bewijs van de huidige professionele registratie en de huidige DBS speling.

Internationale studenten:

De MSc geavanceerde Clinical Practice (International) is momenteel in ontwikkeling om te beginnen in september 2017.

Let op: dit programma niet een route naar NMC registratie / werkgelegenheid in het Verenigd Koninkrijk bieden.

Academische eisen

Wij accepteren een bereik van kwalificaties, ons land pagina's laten zien wat kwalificaties accepteren wij uit uw land.

Eisen Engels taal

U kunt voldoen aan onze Engels taaleisen op twee manieren:

  • door het houden van een Engels taal kwalificatie voor het juiste niveau
  • door het nemen en het succesvol afronden van een van onze cursussen Engels voor internationale studenten
  • Engels IELTS 7,0 (met een minimum van 6,5 in elke component).
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 25 andere vakken van University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,150 GBP
Home / EU-studenten.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020