Msc in gezondheidspsychologie

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Msc in gezondheidspsychologie

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Gezondheidspsychologie speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de bevolking. Deze cursus, gevestigd in het hart van Londen, was een van de eerste Masters in Health Psychology en is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) sinds 1999. Het omvat een innovatieve portfolio van assessments gericht op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden, en die rechtstreeks verband houden met de wereld van het werk. De cursus biedt ook de mogelijkheid om werkervaring op te doen en je kennis toe te passen in een gezondheidspsychologie setting, terwijl overweegt toekomstige carrière plannen. De cursus wordt gegeven door een kernteam van enthousiaste en ondersteunende research-actieve medewerkers, met samenwerkingsverbanden met externe instellingen in Londen en daarbuiten. Succesvolle afronding van de cursus (fase 1) is een voorwaarde voor de verdere opleiding (fase 2) naar een gezondheidszorgpsycholoog geregistreerd bij de Health Professions Council (HPC) geworden.

In aanvulling op de kern onderwezen programma, werken wij met een bereik van beoefenaars om aanvullende beroepsopleiding op gebieden zoals veerkracht, coaching en de klinische praktijk.

Inhoud

De cursus geeft u een diepgaand inzicht in de theoretische en toegepaste grondslagen van gezondheid, ziekte en ziekte te geven. Het belangrijkste doel is om u te helpen om de theoretische en methodologische vaardigheden van essentieel belang voor het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek en het toepassen van de gezondheid van de psychologie in de praktijk te ontwikkelen.

Wij bieden een samenhangend programma van de studie met betrekking tot de inhoud, methoden en de toepassing van gezondheidspsychologie. Met name de cursus benadrukt het belang van een evidence-based benadering van gezondheid psychologie, en ontwikkelt de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor fase 2 training. Binnen de kern modules, is er een grote flexibiliteit voor u om bepaalde gebieden van de studie van belang te kiezen.

Modules

De volgende modules zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Core modules

Core modules omvatten twee inleidende modules:

Gezondheidspsychologie: een levensduur Ontwikkelingsperspectief

Deze module neemt een ontwikkeling benadering van het begrip van de relaties tussen psychologie, biologische en sociale factoren die de gezondheid en ziekten beïnvloeden door de levensduur. Het accent van de dynamiek van verandering en een aantal belangrijke onderwerpen worden onderzocht met inbegrip van de gezondheid van kinderen en het gezin context, normatieve overgangen en gebeurtenissen in het leven, en kwetsbaarheid en veerkracht. -Studenten onder leiding van panels verkennen van de meest actuele thema's, controverses en methoden binnen een levensduur kader.

Theorieën en perspectieven in Health Psychology

Deze inleidende module verkent een breed scala van onderwerpen in de gezondheidspsychologie binnen een multidisciplinair kader. Zij is van mening de sociale en culturele context van gezondheid en ziekte, het belang van sociale cognitie modellen in de gezondheidszorg, en de problemen rond communicatie en gezondheidszorg beslissingen. De module benadrukt theoretische en methodologische vraagstukken in gezondheidspsychologie onderzoek en toepassing, waaronder interventie ontwerp en de evaluatie.

Gevolgd door:

Data handling en onderzoeksmethoden voor Toegepaste Psychologie

Door middel van lezingen, seminars en praktische lessen, deze module richt zich op de theoretische en praktische problemen die betrokken zijn bij het verwerven en analyseren van kwantitatieve en kwalitatieve gegevens voor gezondheidspsychologie.

Gezondheidspsychologie in de praktijk

Deze module wordt ingegaan op een scala van onderwerpen die betrekking hebben op de gezondheid van de psychologie de praktijk, met inbegrip van client-gerelateerde kwesties, ethische overwegingen, interventies, en professionele ontwikkeling. U krijgt de gelegenheid om technieken zoals mindfulness en motivational interviewing leren, met een bereik van het beoefenen van psychologen bijdragen aan de module te hebben. Persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt bevorderd door middel van reflectie en ervaringsleren, met inbegrip van het ontwerpen en evalueren van een individuele gedragsverandering interventie.

Individual Differences, gezondheid, stress en ziekte

Deze module onderzoekt de rol van individuele verschillen (met inbegrip van sociale en culturele factoren) in gezondheid en ziekte. Het introduceert de biologische mechanismen die stress kan invloed hebben op de lichamelijke en psychische gezondheid (psychoneuroimmunologie), en hoe stress en welzijn kan worden gemeten aan de evaluatie van stress management interventies mogelijk te maken. U vindt er ook de fysiologische en psychologische correlaten van acute en chronische pijn, de theorieën en het beheer van chronische ziekte, en de betekenis en het werkingsmechanisme van het placebo-effect te verkennen.

Research Based Project: Gezondheidspsychologie

Deze module is bedoeld om u in staat om uw opleiding in het kader van een bepaald onderzoek probleem of aspect van de methodologie te realiseren. Het gebied van het werk moeten bij elkaar te brengen van uw beroepservaring of voorkeur met de inhoudelijke materiaal bod tijdens de aangeleerde onderdelen van de cursus. De projecten zijn bedoeld om u maximale flexibiliteit te geven bij de keuze van een geschikte ruimte van toepassing, en het onderzoeken en beoordelen van potentiële onderzoek bronnen en hun relevantie voor het bestaande gebied van kennis.

Specialist Onderwerpen voor Toegepaste Psychologie

Deze module zal betrekking hebben op het gebied van beoordeling schrijfvaardigheid, systematische review protocol, ontwerp kritiek, en de subsidieaanvraag schrijfvaardigheid. Relevante professionele kwesties zullen ook worden onderzocht, waaronder: inter professionele werken; onderzoeksethiek; Presentatie vaardigheden; carrières; portfolio-ontwikkeling voor het project onderzoek; nationale en internationale perspectieven op de toegepaste psychologie; en de praktijk van specifieke onderwerpen.

optie Module

Werkervaring in een psychologische instelling

Deze module biedt de mogelijkheid om de psychologie van toepassing zijn op een echte wereld werksituatie. Je werkt in vrijwillige of betaalde posities in gezondheid-gerelateerde instellingen om waardevolle werkervaring op te doen en vaardigheden die zullen helpen om u voor te bereiden op de werkplek te ontwikkelen. Studenten die deze optionele module nemen neemt dan een 40 credit Research Based Project.

Associated carrière

De cursus is een voorwaarde voor diegenen die Fase 2 opleiding die tot Inschrijving bij de HPC als een Health psycholoog na te streven. Echter, het dient ook als een voorloper van diegenen die een doctoraat in de psychologie, en andere gebieden van de toegepaste psychologie zoals klinische of begeleiding na te streven. Het merendeel van onze afgestudeerden werken in de gezondheid-gerelateerde beroepen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Home / EU: £ 9000 - Overseas: £ 13.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan