MSc in Immunologie en Immunotherapie

Dit is een full-time 1 jaar MSc programma geschikt voor biomedische en leven wetenschappers die willen een uitgebreide kennis en belangrijke vaardigheden met betrekking tot de fundamentele moleculaire en cellulaire regulering van de immuniteit en de toepassing ervan op de behandeling van de ziekte te verwerven. Het programma zal door de wereldleiders worden geleverd in de voorhoede van de immunologie en immunotherapie onderzoek, elk met een internationaal gerenommeerde onderzoeksgroep.

In de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt in ons begrip van de moleculaire en cellulaire controle van immuunresponsen. Deze ontdekkingen worden nu vertaald in het ontwerp en het testen van immunotherapeutische interventies voor een reeks van ziekten, waaronder kanker, auto-immuniteit en ontstekingsziekten. Dit programma is voor biomedische en leven wetenschappers die willen hun kennis en vaardigheden in zowel de immunologie en de vertaling naar immunotherapie verlengen.

Een reeks van onderling verbonden onderwezen modules omvatten moleculaire mechanismen in immune celdifferentiatie en functie, autoimmuniteit, transplantatie en tumor immunologie en inflammatie. Dit wordt aangevuld met uitgebreide dekking van de nieuwste ontwikkelingen immunotherapie waaronder het gebruik van microbiële producten in immunomodulatie en vaccinatie, kleine moleculen en biologische geneesmiddelen, alsook cellulaire immunotherapie.

Het programma is bedoeld om u aan het onderzoek proces te begrijpen, uit de fundamentele ontdekkingen in de voorhoede van immunologisch onderzoek, de toepassing van nieuwe interventie-immuun gebaseerde therapieën.

Een belangrijk onderdeel van het MSc-programma is de planning, uitvoering en rapportage van een stuk van de onafhankelijke studie die leidt tot het indienen van een proefschrift. Dit onderzoek zal in de vorm van een uitgebreid laboratorium onderzoek uitgevoerd in internationaal gerenommeerde onderzoeksgroepen uitgevoerd. Elke student zal een volledig geïntegreerd lid van een van de grote aantal onderzoeksteams in een breed scala van onderwerpen in zowel de immunologie en immunotherapie zijn. We zijn ook van plan om een ​​aantal projecten binnen externe biotechnologische bedrijven bieden

Duur: 1 jaar full-time

Startdatum: September

Toelatingseisen

Life science of biomedische wetenschappen graad normaliter ingedeeld in 2 (i) of hoger of gelijkwaardig.

Internationale studenten:

Academische eisen

Wij aanvaarden een bereik van kwalificaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eisen Engels taal

U kunt voldoen aan onze Engels taaleisen op twee manieren:

  • door het houden van een Engels taal kwalificatie voor het juiste niveau
  • door het nemen en het succesvol afronden van een van onze cursussen Engels voor internationale studenten


Engels op IELTS 7.0 (met een minimum van 6,5 in elke component) of TOEFL Internet gebaseerde 95 overall met niet minder dan 22 in een band


2014/15 cursuskosten


UK / EU studenten: £ 9000

Niet-UK / EU studenten: £ 19.000

Beurzen en studiebeurzen

Internationale studenten kunnen vaak financiering krijgen via het buitenland onderzoeksbeurzen, Commonwealth beurzen of hun huis overheid.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 25 andere vakken van University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Prijs
9,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019