MSc in immunologie en immunotherapie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit is een voltijds MSc-programma van 1 jaar dat geschikt is voor biomedische of levenswetenschappers die uitgebreide kennis en sleutelvaardigheden willen verwerven met betrekking tot de fundamentele moleculaire en cellulaire regulatie van immuniteit en de toepassing ervan op de behandeling van ziekten. Het programma wordt verzorgd door wereldleiders in de voorhoede van het onderzoek naar immunologie en immunotherapie, elk met een internationaal gerenommeerde onderzoeksgroep.

In de afgelopen paar jaar zijn er aanzienlijke vorderingen gemaakt in ons begrip van de moleculaire en cellulaire controle van immuunreacties. Deze ontdekkingen worden nu vertaald in het ontwerpen en testen van immunotherapeutische interventies voor een reeks ziekten, waaronder kanker, auto-immuniteit en ontstekingsziekten. Dit programma is bedoeld voor biomedische of levenswetenschappers die hun kennis en vaardigheden op het gebied van immunologie en de vertaling ervan willen uitbreiden naar immunotherapie.

Een reeks onderling verbonden leermodules omvat moleculaire mechanismen in differentiatie en functie van immuuncellen, auto-immuniteit, transplantatie en tumorimmunologie en ontsteking. Dit wordt aangevuld met uitgebreide dekking van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van immunotherapie, waaronder het gebruik van microbiële producten bij immunomodulatie en vaccinatie, kleine moleculen en biologische geneesmiddelen, evenals cellulaire immunotherapie.

Het programma is bedoeld om u het onderzoeksproces te laten begrijpen, van de fundamentele ontdekkingen in de voorhoede van immunologisch onderzoek tot de toepassing van nieuwe interventionele immuungebaseerde therapieën.

Een belangrijk onderdeel van het MSc-programma is de planning, uitvoering en rapportage van een stuk onafhankelijk onderzoek dat leidt tot het indienen van een proefschrift. Deze studie zal plaatsvinden in de vorm van een uitgebreid laboratoriumonderzoeksproject uitgevoerd in internationaal gerenommeerde onderzoeksgroepen. Elke student zal een volledig geïntegreerd lid zijn van een van een groot aantal onderzoeksteams in een breed scala aan onderwerpen, zowel op het gebied van immunologie als immunotherapie. We zijn ook van plan enkele projecten aan te bieden binnen externe biotechnologiebedrijven

Toelatingseisen

Life science of biomedical science degree normaliter geclassificeerd op 2 (i) of hoger of gelijkwaardig.

Internationale studenten

Academische vereisten

We accepteren een reeks kwalificaties. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Engelse taalvereisten

U kunt op twee manieren aan onze Engelse taalvereisten voldoen:

Engels naar IELTS 6.5 (met een minimum van 6.0 in elk onderdeel).

Als je hulp nodig hebt met je Engelse taalvaardigheid, is er ondersteuning beschikbaar.

De cursus Engels voor academische doeleinden is voor internationale studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben om aan de universiteit te studeren, maar die momenteel niet voldoen aan de Engelse taalvereisten. De cursus is afgestemd op uw niveau Engels en stelt u in staat om aan de Engelse taalvereisten voor uw programma te voldoen zonder IELTS opnieuw te doen. Het EAP-programma loopt het hele jaar door en biedt verschillende programmadelen, variërend van 42 weken tot 6 weken. De lengte van de cursus die je nodig hebt, hangt af van je toekomstige cursus, je bestaande IELTS-score en het Engelse niveau dat je nodig hebt voor je universitaire opleiding.

employability

Studenten die dit MSc-programma voltooien, hebben een diepgaande up-to-date kennis van dit snel voortschrijdende veld en zullen de belangrijkste vaardigheden hebben ontwikkeld die nodig zijn om ofwel een doctoraat op deze gebieden na te streven of hun inzetbaarheid voor de biomedische, biotechnologie en sectoren van de farmaceutische industrie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Lees meer

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Lees Minder