Lees de Officiële Beschrijving

De graad in psychologisch welbevinden en geestelijke gezondheid is gericht op studenten die van plan zijn om te werken - of al werkzaam zijn - in gezondheidszorg, counseling, sociale zorg en aanverwante gebieden. Studenten zullen evalueren, te beoordelen, en vooraf de huidige begrip van wat werkt in het helpen van volwassenen bereiken psychisch welbevinden en een goede geestelijke gezondheid.

Een ondersteunende en actieve onderzoeksomgeving

Zult u in de loop profiteren van onderzoek geïnformeerd onderwijs. U bent wellicht geïnteresseerd in het vinden van over onze Verslaving en Aberrant Gedrag en Welzijn onderzoeksgroepen en onze Sexual Offences, misdaad en wangedrag Research Unit, Emergency Services Research Unit en International Gaming Research Unit. Psychologie aan NTU heeft een gevestigde reputatie internationaal onderzoek en is een van de top stijgers in de REF 2014 onderzoek rankings. De 2014 Assessment toonde ook:

  • 60% van onze onderzoeksresultaten werden beschouwd als internationaal uitstekend of wereldleider in REF 2014
  • 100% van ons onderzoek impact internationaal uitstekend met 73% omschreven als wereldleider

Ons onderzoek impact en output is het hoogste van alle Britse afdeling psychologie met een gelijkwaardige onderzoeksomgeving.

Carrière

Studenten over het algemeen kiezen voor de MSc Psychologische Welzijn en geestelijke gezondheid, omdat ze willen een carrière in een geestelijke gezondheidszorg instelling of omdat ze al werken in een dergelijke setting en hopen om hun kansen op promotie en loopbaanontwikkeling te verbeteren na te streven. U kunt ervoor kiezen om een ​​academische en / of onderzoek carrière in de psychologie na het afstuderen na te streven (door te werken als wetenschappelijk medewerker of associate, bijvoorbeeld, of door het bestuderen voor een PhD). Psychologie afgestudeerden met BPS GBC-status ook geïnteresseerd in deze cursus zijn als zij overwegen doctorale studie in de richting van een carrière als klinisch psycholoog of begeleiding. Uw kwalificatie in Psychological Welzijn en geestelijke gezondheid is waarschijnlijk populair te zijn met een hele reeks van potentiële werkgevers, omdat, in aanvulling op het bezit van een grondige theoretische kennis van een aantal psychische problemen, je zal ook overdraagbare vaardigheden aangetoond in het vermogen om schrijft essays en rapporten en te praten en is aanwezig in het bijzijn van andere mensen.

Toelatingseisen

  • Je hebt een undergraduate-diploma (minimaal 2.2) nodig in de psychologie of een geallieerde discipline, zoals sociale wetenschappen, verpleegkunde, rechten, gezondheidsgerelateerde praktijken of een andere erkende gelijkwaardige kwalificatie.
  • Kandidaten zonder dergelijke kwalificaties zullen op individuele basis worden behandeld, maar zullen moeten aantonen hoe hun ervaringen (bijvoorbeeld werken als verpleegkundige of counsellor), hun beroepskwalificaties (zoals RMN, RN) en / of kennis hen in staat zouden stellen te studeren deze cursus op Masters-niveau in hun persoonlijke verklaring.
  • Engelse taalvereisten.

Contacteer ons voor meer informatie. Het aanvraagformulier moet een schriftelijke verklaring waarin je moet de redenen die tot de MSc Psychisch welbevinden en geestelijke gezondheid cursus te schetsen. We zullen kijken om ervoor te zorgen dat u een goede reden voor deelname aan de cursus op basis van een realistische inschatting van de materialen worden bestudeerd en de daarmee verband houdende praktijkgebieden.

Honoraria en financiering

Om uit te vinden informatie over de kosten en mogelijke financieringsmogelijkheden bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Nottingham Trent University School of Social Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd