Msc in sport en bewegen voeding

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Msc in sport en bewegen voeding

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

De verbazingwekkende prestaties van atleten van wereldklasse over het enorme aanbod van sport heeft de problematiek van de prestatie geprojecteerd in het publieke oog, en sportvoeding wordt nu erkend als een belangrijk onderdeel van de ondersteuning van trainingen en wedstrijden op alle niveaus van participatie. De Masters degree in Sport and Exercise Nutrition aan de Universiteit van Westminster biedt de kans om de wetenschap achter sportvoeding te bestuderen, en de toepassingen voor zowel de 'weekend warrior' en de topsporter. Het zet ook de controverses rond het gebruik van supplementen in het kader van wetenschappelijk onderzoek, op zoek naar de belangrijkste bewijs voor en tegen prestatievoordelen. Het doel van de cursus is om te sporten voedingsdeskundigen die sterk gericht zijn op de wetenschap achter het onderwerp, maar die hebben ook enige ervaring met de praktische aspecten van het leveren van goede begeleiding aan individuen en teams die op zoek zijn naar voeding gebruiken als onderdeel van hun opleidingsprogramma's te produceren . Daartoe is een aantal gastdocenten dragen hun expertise op belangrijke aanverwante gebieden, en studenten ook de mogelijkheid van shadowing gevestigde sportvoeding beoefenaars gegeven.

Inhoud

De cursus behandelt de belangrijkste principes van sportvoeding en inspanningsfysiologie, met inbegrip van de meest recente research papers, en beoogt het vermogen om kritisch bewustzijn van toepassing op onderwerpen over het brede werkterrein van sportvoeding te ontwikkelen, uit de meting van de oefening prestaties aan de beoordeling van de mentale prestaties . De modules studeerde zijn ontworpen om het onderwerp te onderbouwen, en het creëren van een solide basis voor de ontwikkeling van ideeën voor het onderzoeksproject, waarin studenten en biedt een grote mate van flexibiliteit om hun eigen belangen na te streven. De cursus kan worden bestudeerd full-time meer dan een jaar, of part-time mode over een wisselende tijd, tot vijf jaar.

Modules

De volgende modules zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Kernmodules

Geavanceerde prestatievoeding

U zult kijken naar nutritionele behoeften van specifieke atletische bevolking, de impact van de uitersten van milieu, en de mogelijke bijdrage van voeding en ergogene aids. U zal ook werken schaduw een professionele sportvoeding practitioner, en produceren een reflecterende rapport.

Beoordeling van gezondheid en fitness

U zult het bereik van de technieken die worden gebruikt bij de beoordeling van gezondheid en fitness, uit de algemene bevolking tot elite performers, en de juiste evaluatie van de resultaten te onderzoeken.

Concepten en principes van Human Nutrition

Deze module is bedoeld om kritisch inzicht in de wetenschappelijke basis van voedingsbehoeften, en de factoren die hen beïnvloeden ontwikkelen.

Voeding en prestaties

Deze module wordt ingegaan op de rol van voeding bij het verbeteren van lichaamsbeweging en sport prestaties, met inbegrip van kennis van de voedingswaarde ergogene aids en hun regelgeving.

Nutritional Assessment

U vindt de theorie en praktijk van methoden ter evaluatie van de voedingstoestand, op individueel, groeps- en populatieniveau te bestuderen.

Practitioner Skills for Sports Nutrition

De module doel is om studenten voor te bereiden voor de professionele eisen die zij nodig zal zijn om een ​​keer te ontmoeten oefenen in een adviesbureau of een team omgeving. Dit geldt ook voor het beoordelen en analyseren, communicatieve vaardigheden, en modellen voor veranderingen, compliance, en follow-up die nodig zijn en kan een aanzienlijke invloed hebben op de uitkomst van voedingsinterventies positief of negatief, evenals de ethiek, governance, professionele leidingen en zakelijke vaardigheden.

Postdoctorale onderzoeksmethoden

Deze module zorgt ervoor dat de basismethodiek, ontwerp studie, verwerking van gegevens en statistieken correct zijn benaderd in het formuleren van het onderzoeksproject.

Postdoctoraal project

Uw project moet een origineel onderzoek dat een weerspiegeling van uw expertise of interesse, onder toezicht van een research-actief lid van het personeel, die een hoog niveau van wetenschappelijke nauwkeurigheid en originaliteit, en culminerend in uw project proefschrift zijn.

Associated carrière

Gekwalificeerde sport en bewegen voedingsdeskundigen vinden de werkgelegenheid in een aantal gebieden, variërend van onderzoek, voor de volksgezondheid voeding, om de prestaties opleiding, en vele uiteindelijk zelfstandigen en hun eigen consultancy bedrijven die zeer succesvol kan zijn. De cursus is bedoeld om de overgang te maken in een van deze gebieden zo soepel en efficiënt mogelijk te maken.

De erkenning van beroepskwalificaties

De cursus is geaccrediteerd door de Association for Nutrition (AFN). Dit geeft studenten de mogelijkheid om de titel Associate voedingsdeskundige, dat is de eerste stap op de professionele erkenning en registratie ladder te nemen. De Sport and Exercise Nutrition MSc heeft ontvangen de erkenning Award van de International Society for Sports Nutrition (ISSN), en studenten worden aangemoedigd om de certificering van het ISSN (CISSN) examen af ​​te leggen tegen het einde van de duur van hun studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,500 GBP
Home / EU: £ 9500 - Overseas: £ 13.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan