Read the Official Description

Dit unieke meesters programma richt zich op de mondiale uitdagingen die de leiders van de gezondheidszorg hebben en de rol die clinici, managers en de bredere gezondheidszorgeconomie kunnen spelen bij het hervormen van de gezondheidszorg.
Het zal huidige en aspirantleiders en managers toestaan ​​met vooraanstaande kennis en praktijk van over de hele wereld. Het is vooral gunstig voor degenen die hun gezondheidszorgspecifieke kennis moeten uitdagen en hun potentieel maximaliseren.

Na afstuderen zullen uw leidinggevende vaardigheden organisaties helpen ter wereld ontwerpen en gezondheidszorg leveren die publieke waarde creëert en de patiënt centraal staat.
Dit is een spannende kans om te studeren met de helderste zorgverleners uit de hele wereld en een echt internationaal perspectief te krijgen. Wij hopen dat u bij ons kan profiteren van meer dan 50 jaar excellence op dit gebied.

Healthcare Leadership Expertise

De Universiteit van Manchester heeft al meer dan 50 jaar masterprogramma's in gezondheidszorg leerden. Onze wereldwijde gemeenschap van alumni voor gezondheidszorg beheert meer dan 2000 afgestudeerden die werkzaam zijn in invloedrijke leidersposities. Als student op ons programma krijgt u onmiddellijk toegang tot dit netwerk, dat ongekende mogelijkheden biedt om wereldwijde verbindingen te maken en expertise te delen.

Hoor van onze afgestudeerden:

Dr Karan Thakur, Klasse van 2009
General Manager, Operations & Public Affairs Apollo Ziekenhuizen, New Delhi

"De MSc is erg nuttig voor mij. Het is zowel persoonlijk als professioneel een verrijkende ervaring. Alle gezondheidssystemen zijn uniek met snel veranderende demografie, en de meeste zijn getuigen van veranderingen in de manier waarop ze zorg bieden. Deze cursus heeft ons geholpen hoe deze veranderingen zich voordoen in verschillende systemen, instellingen en landen. Het curriculum is goed ontworpen en houdt lokale contexten in gedachten, maar in een internationale context. Het hielp me om met medestudenten van over de hele wereld te communiceren, en we hebben niet alleen van elkaar leren, we hebben blijvende vriendschappen gevormd. "

Tina W, Klasse van 2010
Eindjaar promovendus, Universiteit van Manchester

"Ik was op zoek naar een internationale diploma aan een universiteit met een uitstekende reputatie. Ik wilde ook een cursus die theoretische en methodologische kennis, analytische en leiderschapsvaardigheden, management tools en een internationaal netwerk leverde. Heeft de MSc aan mijn verwachtingen voldaan? Ja! Het vormde een uitstekende basis voor carrière als analist voor een internationale gezondheidszorgadvies en voor mijn promotie. Ik heb er echt van genoten; Het bood interessante en zeer relevante inhoud in een multiculturele omgeving, die interculturele communicatie en teamwerkvaardigheden bevorderde. "

Dr. Mahgoub Abdelrahim, Klasse van 2009
Voormalig uitvoerend directeur van het National Health Insurance Fund, Sudan Assistent-professor in Gezondheidszorg, Instituut voor Openbare Bestuur, Riyadh Koninkrijk Saoedi-Arabië

"Als zorgverleners zijn we bezig met het leveren van de beste zorg die we kunnen voor onze patiënten. Toen ik als medisch dokter in Soedan werkte, heb ik in mijn thuisland veel uitdagingen geconfronteerd die niet alleen klinische kennis maar ook leidinggevende kennis en vaardigheden vereiste. Ik geloof persoonlijk dat deze laatste essentieel zijn voor professionals in de gezondheidszorg, met name wat schaarse hulpbronnen en toenemende eisen biedt. Deze MSc is een van de soort, geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een carriere in de gezondheidszorg en professionals en clinici die werkzaam zijn op het gebied. Het biedt de mogelijkheid om de complexiteit van de zorgsystemen te begrijpen door de theorie toe te passen aan de praktijk. "

Studieformaat

Onze blended learning benadering combineert het allerbeste interactieve e-learning met de Manchester Method - de 'action learning' benadering die hier in de jaren 60 van de Universiteit van Manchester is ontwikkeld. U zult vier ervaringsworkshops bijwonen bij het centrum van het centrum van Manchester in het centrum van het kenniscentrum van dubai. Bij deze workshops voert u praktische activiteiten uit in kleine multinationale groepen en voert u aangepaste leiderschapskwesties uit die relevant zijn voor uw werkplek.

Workshop schema:

Intake september maart Intake
Workshop 1 (5 dagen) november April
Workshop 2 (5 dagen) April november
Workshop 3 (5 dagen) november April
Workshop 4 (5 dagen) April november

Programma Thema's

Gedurende het programma wordt alle leer en leren ondersteund door vier sleutelthema's.Thema 1: Internationale perspectieven
Terwijl er duidelijke overeenkomsten zijn in de wereldwijde gezondheidszorg, zal u als internationale zorgverlener ook verschillen ondervinden, zoals cultuur, governance en variabele bepalingen van openbare, particuliere en hybride diensten. Elke eenheid die u studeert aan de MSc in International Healthcare Leadership kan internationaal toegepast worden en u zal zowel globale overeenkomsten als regionale verschillen onderzoeken.

Thema 2: Creativiteit en innovatie
Een belangrijke uitdaging voor zorgorganisaties en systemen over de hele wereld is het afwegen van kosten, kwaliteit en toegang. Dit vereist creatief en innovatief leiderschap, dat centraal staat in de MSc in International Healthcare Leadership. U krijgt de nodige ondersteuning en begeleiding om uw eigen gedachten en methodologie te ontwikkelen.

Thema 3: Leiden via netwerken
De noodzaak om via netwerken te leiden, in plaats van een single-minded focus op leidende via-the-line is een andere consistente trend. Gezondheidszorgsystemen behoren tot de meest complexe openbare diensten die openbare, particuliere en hybride structuren omvatten. Hierbij voegt de complexiteit van de clinicus / leidinggevende leiding en de uitdagingen die door verschillen tussen primaire, secundaire en tertiaire zorg ontstaan ​​zijn. Alle eenheden op de MSc in International Healthcare Leadership omvatten de nadruk op de uitdagingen van collectief leiderschap.

Thema 4: De patiënt in het hart zetten
Het belang van het plaatsen van patiënten in de kern van de zorgverlening moet altijd de nadruk liggen, maar dit is vaak niet het geval. Dit is een sleutelprioriteit in veel gezondheidszorgsystemen, privé of publiek, over de hele wereld. Het staat centraal in alles wat je op de MSc in International Healthcare Leadership zal leren.

Programma Structuur

U volgt een leiderschapsreis die begint met zichzelf, voortgang door teams en organisaties en uiteindelijk die gezondheidszorg in zijn bredere omgeving beschouwt.IHR-PS-H

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
18,000 GBP
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Sept. 2019