Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Medische Entomologie for Disease Control is gericht op training in de theoretische en praktische aspecten van de biologie en de bestrijding van de ziekte vectoren alsook de menselijke ziekteverwekkers die zij doorgeven, en uit te rusten studenten met gespecialiseerde vaardigheden om een carrière in de wereldwijde gezondheid die kennis eisen te vergemakkelijken van de moleculaire biologie van infectieziekten. Introductiesessies alle aspecten van de belangrijkste vectoren overgedragen ziekten en bieden een grondige in de systematiek van medisch belangrijke geleedpotigen, de belangrijkste processen reguleren vector bevolking, en in de biologie van vector-parasiet en vector-gewervelde interacties.

Afgestudeerden voeren operationele controle programma's, toegepast fundamenteel onderzoek en academische fields.Students profiteren van nauwe interactie met medewerkers die hebben een uitgebreide internationale ervaring.


De James Busvine Memorial Medal en Prize, geschonken door professor James Busvine in 1987, wordt jaarlijks toegekend voor uitmuntende prestaties.

Doelstellingen


Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: aan te tonen geavanceerde kennis en begrip van de biologie van vectoren en intermediaire gastheren van humane pathogenen, samen met methoden voor de controle; een beschrijving van de biologie, de pathogenese en de diagnose van parasitaire infecties bij de mens en deze hebben betrekking op gezondheid en ziekte bestrijdingsstrategieën mensenrechten; aantonen dat er een reeks van gespecialiseerde technische en analytische vaardigheden om vectoren en vector-overgedragen ziekten relevant; ontwerpen en uitvoeren van een onderzoek naar de biologie of de bestrijding van de ziekte vectoren, te analyseren en de resultaten te interpreteren en voor te bereiden een rapport met een kritische literatuurstudie; ontwerpen, uitvoeren en evalueren van vectorcontrole interventies, en laten schriftelijke en mondelinge competentie in het communiceren van wetenschappelijke informatie.

Leerplan

TERM 1


De ene week oriëntatie periode omvat sessies over belangrijke computer-en studievaardigheden en een inleiding tot de belangrijkste groepen van ziekteverwekkers. Dit wordt gevolgd door een tien weken verplichte kern lesmodule, Parasitologie en Entomologie. Sessies op basis computergebruik, moleculaire biologie en statistieken worden uitgevoerd gedurende de gehele looptijd voor alle studenten.

Termen 2 en 3


Studenten een totaal van zes modules, een uit elk tijdschema sleuf. Een typische selectie van modules is hieronder gegeven; niet alle modules zullen beschikbaar zijn in een jaar. Sommige modules kunnen pas worden genomen na overleg met de Course Director.

C1 Vector bemonstering, identificatie en Incrimination.

C2: geavanceerde diagnostische Parasitologie; Vector Biologie en vector-parasiet interacties; Statistische methoden in de epidemiologie.

D1: Het voorspellen van de Ziekte in Time & Space; Moleculaire Biologie van infectieziekten: Geavanceerde Practical Training in Gene klonen; Moleculaire Celbiologie & infectie; Ontwerpen Disease Control programma's in ontwikkelingslanden.

D2: Genetica van pathogenen & Vectors; Epidemiologie & Control van overdraagbare ziekten; Moleculaire Biologie van infectieziekten: Onderzoek Progress & Field Applications.

E1: Methoden van Vector Controle.

E2: Control & Epidemiologie van malaria; Tropische Environmental Health.

Residentiële Field Trip


Er is een verplicht een week gebied natuurlijk, tussen Algemene 2 en 3, op de vector en parasiet bemonstering en identificatiemethoden.

Project Report


Studenten vullen een veld of laboratorium onderzoek op een passende entomologie onderwerp.

Door onze samenwerkende netwerken, krijgen de studenten de kans om onderzoeksprojecten in het buitenland uit te voeren. Deze unieke ervaring biedt studenten met vaardigheden die zijn zeer wenselijk om potentiële werkgevers. Bijvoorbeeld, al onze 2005-6 afgestudeerden zijn nu ofwel werken in relevante berichten in het buitenland (bijvoorbeeld als veld managers of NGO's in Benin, Sudan en Tanzania), of hebben geregistreerd als het onderzoek studenten (bv "Novel bestrijdingsstrategieën tegen leishmaniasis", Dept Biologische Wetenschappen, Universiteit van Warwick, "PCR-test voor landbouwkundig belangrijke biotypes van de witte vlieg, Bemisia tabaci diagnosticeren", Universiteit van Nottingham / Rothamsted Research en "Chemische ecologie van bed bugs", London School of Hygiene & Tropical Medicine / Rothamsted Research) .

De meerderheid van de studenten die projecten uit te voeren in het buitenland te ontvangen financiële steun voor vluchten van de School trust funds opgezet voor dit doel.

Programma Duur


Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van de cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Papier 2 kan worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours graad van een erkende universiteit in de wetenschap, of een aanverwant onderwerp, of een graad in de geneeskunde.

Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook welkom.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Medical Entomology for Disease Control - LSHTM