Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Medische Microbiologie programma heeft tot doel een uitgebreide theoretische kennis van de medische microbiologie inbegrip van de verspreiding van micro-organismen, de ziekte veroorzaken, diagnose en / of behandeling van ziekteverwekkers van groot belang voor de volksgezondheid en geavanceerde praktische opleiding in deze gevarieerde gebied te bieden. Het toenemend voorkomen van microbiële infecties wereldwijd wordt verergerd door de snelle ontwikkeling van resistente varianten en opportunistische infecties door andere organismen.

Studenten die de toekenning van de MSc-diploma in de Medische Microbiologie kan een van de onderstaande cursussen. In antwoord op een hoog niveau van de student belangstelling voor virale infecties, heeft LSHTM besloten om de mogelijkheid voor studenten die zich richten op virussen in de loop keuzes worden beloond met een MSc-diploma in de Medische Microbiologie (Virologie) bieden. Deze keuze zal afhangen van de onderwijseenheid selectie van de individuele student in termen 2 en 3.

Afgestudeerden van deze cursus te verplaatsen naar wereldwijde gezondheid loopbanen in verband met medische microbiologie in onderzoek of medische instellingen en de farmaceutische industrie.

De Bo Drasar Prize wordt jaarlijks toegekend voor uitmuntende prestaties door een Medische Microbiologie student. Deze prijs is vernoemd naar professor Bohumil Drasar, de stichter van de MSc Medische Microbiologie natuurlijk.

De Tsiquaye Prize wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste virologie-based project.

Doelstelling


Tegen het einde van de cursus moeten de studenten in staat zijn om: aan te tonen geavanceerde kennis en begrip van de aard van virussen, bacteriën, parasieten en schimmels en basiscriteria gebruikt in de classificatie / taxonomie van deze micro-organismen; verklaren de wijze van transmissie en de groei cycli van pathogene micro-organismen; verklaren de wijze van transmissie en de groei cycli van pathogene micro-organismen; tonen kennis en begrip van de mechanismen van microbiële pathogenese en de uitkomsten van infecties; onderscheid tussen de klassieke en moderne benaderingen voor de ontwikkeling van therapeutische middelen en vaccins voor de preventie van humane microbiële ziekten kritisch; aantonen kennis van de laboratoriumdiagnostiek van microbiële ziekten en praktische vaardigheden; het uitvoeren van een reeks geavanceerde vaardigheden en laboratoriumtechnieken, met inbegrip van de zuivering van geïsoleerde microbiële ziekteverwekkers, studie van microbiële groei cycli en analyses van hun eiwitten en nucleïnezuren voor downstream toepassingen, en demonstreren onderzoeksvaardigheden.

Leerplan

TERM 1


Term 1 begint met een eerste van een week oriëntatie periode voor alle studenten. Gedurende deze tijd de studenten kennis met de LSHTM en leden van het personeel, de tijd om zich te vestigen in Londen en aan de andere studenten te ontmoeten op hun beloop. Er is een kennismaking met studeren aan de LSHTM, sessies over belangrijke computer-en studievaardigheden en een inleiding tot de belangrijkste groepen van ziekteverwekkers. De Term 1 Module voor de MSc Medische Microbiologie bestaat uit vijf weken van de Core Bacteriologie onderwijs, gevolgd door een week te lezen, en vervolgens vijf weken van de Core Virologie onderwijs. Er is een aparte beoordeling aan het eind van elke kernmodule, waarbij zowel de vorm van een praktisch onderzoek en Meerkeuzevraag testen. Sessies op basis computergebruik, moleculaire biologie en statistieken worden uitgevoerd gedurende de gehele looptijd voor alle studenten.

Termen 2 en 3


Studenten een totaal van zes modules, een uit elk tijdschema sleuf (C1 tot E2). Een typische selectie van modules is hieronder gegeven; niet alle modules zullen beschikbaar zijn in een jaar. Sommige modules kunnen pas worden genomen na overleg met de Course Director.

- Term 2 keuzes

C1: Moleculaire Biologie & recombinant DNA technieken; Basic Parasitologie.

C2: Clinical & Public Health Bacteriologie 1 (gekoppelde); Moleculaire Virologie.

D1: Geavanceerde Practical Training in Gene klonen; Clinical Virology; Moleculaire Celbiologie & infectie.

D2: Clinical & Public Health Bacteriologie 2 (gekoppelde); Genetica van pathogenen & Vectors; MBID: Onderzoek Progress & Applicaties.

- Term 3 keuzes

E1: AIDS; Mycologie; Training in onderzoeksmethoden 1 (gekoppeld).

E2: Antimicrobial Chemotherapie; Controle van de voortplantingsorganen Infecties / Seksueel Overdraagbare Aandoeningen; Training in onderzoeksmethoden 2 (gekoppelde).

Project Report


Studenten vullen een laboratorium op basis van origineel onderzoek naar een aspect van een organisme. Projecten kunnen plaatsvinden binnen de school of met samenwerkende wetenschappers in andere hogescholen of instituten in het Verenigd Koninkrijk. De studenten van de MSc in Medische Microbiologie (Virologie) moet een virologie-based onderzoeksproject nemen.

De meerderheid van de studenten die projecten uit te voeren in het buitenland te ontvangen financiële steun voor vluchten van de School trust funds opgezet voor dit doel.

Natuurlijk Accreditatie


Het Royal College of Pathologen aanvaardt de cursus als onderdeel van de professionele ervaring van zowel de medische en niet-medische kandidaten toe te passen voor het lidmaatschap. De cursus legt de nadruk op praktische aspecten van de onderwerpen die het meest relevant zijn om de huidige klinische laboratoria praktijk en onderzoek.

Programma Duur


Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van hun cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours graad van een erkende universiteit in de wetenschap, of een aanverwant onderwerp of een graad in de geneeskunde. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook in aanmerking voor toelating tot de cursus.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Medical Microbiology - LSHTM