Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Medische Parasitologie gericht op core training te bieden in de theoretische en praktische aspecten van medische parasitologie, die de protozoa en metazoan parasieten van de mens en de vectoren die hen zenden, en uit te rusten studenten met gespecialiseerde vaardigheden om hen in staat om een carrière in het onderzoek voort te zetten, controle of onderwijs in verband met medische parasitologie. Gespecialiseerde studie modules worden gekozen uit een lijst van uiteenlopende onderwerpen.

Afgestudeerden in een waaier van wereldwijde gezondheid gebieden variërend van diagnostiek tot en toegepast fundamenteel onderzoek en de operationele controle op hogere studies en academische / onderwijs-gerelateerde posities.

De Patrick Buxton Memorial Medal en de prijs wordt uitgereikt aan de beste student van het jaar. Opgericht door familieleden van Patrick Alfred Buxton, hoogleraar Entomologie, die in 1955 overleed.

Doelstellingen


Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten kunnen aantonen: gedetailleerde kennis en begrip van de biologie, levenscycli, pathogenese en diagnose van parasitaire infecties bij mensen en hun relevantie voor de menselijke gezondheid en de controle; gedetailleerde kennis en begrip van de biologie en strategieën voor de controle van de vectoren en intermediaire gastheer van de menselijke parasieten; het uitvoeren van praktische laboratorium identificatie van de parasiet podia zowel vrij en in weefsels en diagnosticeren infecties; gespecialiseerde vaardigheden in: geavanceerde diagnostische, moleculaire, immunologische, genetische, chemotherapeutische, ecologische en / of de controle-aspecten van het onderwerp; de mogelijkheid om een ​​laboratorium of field-based onderzoek te ontwerpen, en relevant onderzoek vaardigheden toe te passen; bereiden een schriftelijk verslag met een kritische literatuurstudie van relevante wetenschappelijke publicaties, en tonen competentie in het communiceren van wetenschappelijke bevindingen.

Leerplan

TERM 1


Er is een eerste twee weken oriëntatie periode een kennismaking met studeren aan de School omvat sessies over belangrijke computer-en studievaardigheden en een inleiding tot de belangrijkste groepen van ziekteverwekkers. Dit wordt gevolgd door een tien weken durende Core lesmodule: Parasitologie en Entomologie. Sessies op basis computergebruik, moleculaire biologie en statistieken worden uitgevoerd gedurende de gehele looptijd voor alle studenten.

Termen 2 en 3


Studenten een totaal van zes modules, een uit elk tijdschema sleuf. Een typische selectie van modules is hieronder gegeven; niet alle modules zullen beschikbaar zijn in een jaar. Sommige modules kunnen pas worden genomen na overleg met de Course Director.

C1: Moleculaire Biologie & recombinant DNA technieken; Vector bemonstering, identificatie & Incrimination; Geavanceerde Immunologie.

C2: geavanceerde diagnostische Parasitologie; Vector Biologie en vector-parasiet interacties; Statistische methoden in de epidemiologie.

D1: Moleculaire Celbiologie & infectie; Ontwerpen Disease Control programma's in ontwikkelingslanden; Het voorspellen van de Ziekte in Time & Space.

D2: Genetica van pathogenen & Vectors; Moleculaire Biologie van infectieziekten; Epidemiologie & Control van overdraagbare ziekten.

E1: Immunologie van parasitaire infectie; Methoden van Vector controle; AIDS; Genetische epidemiologie.

E2: Control & Epidemiologie van malaria; Antimicrobiële Chemotherapie; Tropische Environmental Health.

Residentiële Field Trip


Er is een verplicht één week terreinstage tussen Term 2 en 3, op vector en parasieten bemonstering en identificatiemethoden.

Project Report


Studenten vullen een onderzoeksproject. Dit kan worden gebaseerd op een kritische beoordeling van een goedgekeurd onderwerp, analyse van een verzameling van de resultaten of een laboratorium onderzoek. Studenten die projecten in het buitenland zal aanvullende financiering van maximaal £ 1.500 nodig om kosten te dekken.

De meerderheid van de studenten die projecten uit te voeren in het buitenland te ontvangen financiële steun voor vluchten van de School trust funds opgezet voor dit doel.

Natuurlijk Duur


Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van hun cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours graad van een erkende universiteit in de wetenschap, of een aanverwant onderwerp, of een graad in de geneeskunde. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook welkom.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Medical Parasitology - LSHTM