Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Medische Statistiek programma heeft tot doel studenten op te leiden uit een verscheidenheid van academische achtergronden om te werken als statistici in diverse sectoren, waaronder het hoger onderwijs, onderzoeksinstellingen, de farmaceutische industrie, de centrale overheid en de nationale gezondheidsdiensten. Het zorgt voor een opleiding in de theorie en praktijk van de statistieken met speciale aandacht voor klinische trials, epidemiologie en klinische of laboratorium-onderzoek voor een betere wereldwijde gezondheid.

Afgestudeerden van deze cursus hun loopbaan in de medische en epidemiologisch onderzoek, in academische instellingen, ziekenhuizen, de farmaceutische industrie en diverse overheidsinstellingen.

De Medical Research Council, Wellcome, GlaxoSmithKline en Amgen aanbod studentships naar Groot-Brittannië en EU-studenten.

Postdoctorale opleiding Fellowship in Medische Statistiek voor een Afrikaanse Scientist. Deze beurs, die wordt gefinancierd door de Britse Medical Research Council (MRC), biedt ondersteuning voor twee jaar opleiding in medische statistiek; in het eerste jaar (begin oktober 2010) de succesvolle aanvrager zal studeren voor het MSc-diploma in de Medische Statistiek aan de LSHTM.


De PSI Andrew Hewett prijs is opgericht ter nagedachtenis van Andrew Hewett, een alumni van LSHTM en bekroond door de PSI (Statistici in de Farmaceutische Industrie) om de beste student op de cursus.

Doelstellingen


Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten in staat om: selecteer de gewenste opzet van de studie op vragen van medische aard aan te pakken; selecteren en geschikte statistische technieken toe te passen voor het beheer van gemeenschappelijke types van medische gegevens; Gebruik verschillende softwarepakketten voor statistische analyse en gegevensbeheer; de resultaten van statistische analyses interpreteren en kritisch evalueren van het gebruik van statistiek in de medische literatuur; effectief te communiceren met statistici en de bredere medische gemeenschap, schriftelijk en mondeling door de presentatie van de resultaten van de statistische analyses; verkennen huidige en verwachte ontwikkelingen in de medische statistiek.

Leerplan

TERM 1


Studenten nemen de volgende modules: Grondslagen van de Medische Statistiek; Inleiding tot Stata en SAS; Clinical Trials; Basic Epidemiologie; Robuuste statistische methoden.

Termen 2 en 3


Studenten een totaal van zes modules, een uit elk tijdschema sleuf. Een typische selectie van modules wordt hierna gegeven zullen niet alle modules één jaar. Sommige modules, cursief weergegeven hieronder, kan alleen worden genomen na overleg met de Course Director.

C1: Gegeneraliseerde Lineaire Model

C2: Statistische methoden in de epidemiologie.

D1: Survival Analyse en Bayesiaanse statistiek.

D2: Analyse van hiërarchische en andere afhankelijke gegevens; Epidemiologie & Control van overdraagbare ziekten.

E1: AIDS; Geavanceerde Bayesiaanse statistiek; Epidemiologie & Control van niet-overdraagbare ziekten.

E2: Geavanceerde statistische Modelling; Geavanceerde statistische methoden in de epidemiologie; Control & Epidemiologie van Malaria.

Project Report


Studenten vullen een onderzoeksproject meestal bestaande uit het analyseren van een set van gegevens en het schrijven van een rapport, maar methodologisch onderzoek kan ook worden uitgevoerd.

Programma Duur


Full-time voor een jaar of part-time meer dan twee jaar. Part-time studenten bezoeken de school op maandag en dinsdag tijdens het eerste jaar en op donderdag en vrijdag tijdens het tweede jaar.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours graad van een erkende universiteit in de wetenschap, of een aanverwant onderwerp, of een graad in de geneeskunde. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook welkom. De cursus is vooral gericht op afgestudeerden met een wiskundig op basis van de eerste graad, die een aantal statistieken opgenomen. Afgestudeerden van andere gebieden die kwantitatieve vaardigheden en enige vertrouwdheid met statistische ideeën kunnen ook van toepassing.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Medical Statistics - LSHTM