Lees de Officiële Beschrijving

Met flexibele studiemogelijkheden op maat van uw praktijk geeft GCU's MSc Medical Ultrasound u de theoretische basis en ervaring in de praktijk die u nodig heeft om niet alleen uw eigen werk te verbeteren, maar ook uw terrein in het algemeen.

Met behulp van state-of-the-art simulatie faciliteiten (MedaPhor ScanTrainer) en sonografische apparatuur (GES8), zal ons multidisciplinaire team van academische experts en klinische specialisten u trainen in veilige en effectieve medische echografie. Je oefent je vaardigheden in een omgeving die je voorbereidt op de praktijk in de praktijk en krijgt direct feedback die specifiek is voor jouw vakgebied.

Geaccrediteerd door het Consortium voor Accreditatie van Sonografisch Onderwijs (CASE), zal uw programma de beste praktijkindustrie opbouwen voor een curriculum dat zowel bewijsgericht en gevarieerd is - met lezingen, workshops, simulaties, seminars en case studies om u te helpen leren. En bij GCU krijgt u een wereldklasse opleiding die ook bijdraagt ​​aan het algemeen goede - door kritische evaluatie van onderzoek, professionele discussie en discussie, die bedoeld zijn om innovatie op het gebied te bevorderen.

Graduate prospects

Of u nu uw huidige carrière bevordert of een nieuwe start, uw programma zal u voorbereiden op het creëren van zinvolle veranderingen in de praktijk van medische echografie. Afgestudeerden hebben hun vakgebieden als managers geleid, een positief effect onderzocht door onderzoek en nieuwe benaderingen bevorderen voor ultragelondiensten die door de arts worden geoefend.

Wat je zal studeren

Nagraadse Certificaat (60 M studiepunten)

Principes of Practice in medische echografie. Plus een ultrasound klinische module uit de volgende: algemene medische echografie, obstetrische en gynaecologische echografie, gedefinieerd gebied van ultrasound praktijk 1 of gedefinieerd gebied van ultrasound praktijk 2.

Nagraadse Diploma (120 M studiepunten)

Geavanceerde onderzoeksmethoden of geavanceerd leiderschap. Plus een van de volgende: algemene medische echografie, obstetrische en gynaecologische echografie, gedefinieerd gebied van ultrasound praktijk 1 of gedefinieerd gebied van ultrasound praktijk 2.

MSc (180 M studiepunten)

Masters Dissertation.

Toelatingseisen

Typische toegangsvereisten

HCPC Registered Radiographers (Diagnostic / Therapy) of andere adequaat gekwalificeerde Health Care Professional. UK Honours diploma 2: 2 (of gelijkwaardig) of alternatief een niet-geclassificeerde diploma of professioneel diploma met meer dan twee jaar praktijkervaring.

Minstens een maand begeleide ervaring in ultrasoundoefening onmiddellijk voor aanvang van het programma is vereist.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke applicatie aan GCU wordt individueel beschouwd. Als u geen typische academische toelatingscwalificaties hebt, maar u relevante werkervaring en / of credits uit erkende beroepskrachten kan aantonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de universiteit's erkenning van het voorlichtingsschema.

Aanvullende vereiste

Het klinische opleidingselement van het programma vereist dat de student regelmatig toegang heeft tot ultrasone plaatsing, met de steun van een passende mentor (dit wordt niet door GCU verstrekt).

Bewijs hiervoor is vereist voor toegang.

de Engelse taal

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door het Consortium voor Accreditatie van Sonografisch Onderwijs (CASE).

Werkplaats

Geaccrediteerd door het Consortium voor Accreditatie van Sonografisch Onderwijs (CASE), zal uw programma de beste praktijk van de industrie opbouwen voor een curriculum dat zowel bewijsgericht en gevarieerd is met lezingen, workshops, simulaties, seminars en case studies om u te helpen leren. In samenwerking met uw praktische werkplek supervisor op het MSc Medical Ultrasound programma zorgt u voor de praktijk.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 44 andere vakken van Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
5,500 GBP
Huis-, RUK- en EU-studenten; £ 12600 Internationale studenten