Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus is bedoeld om de carrières van dokters wiens belang is de praktijk van de geneeskunde in tropische landen en ontwikkelingslanden en de wereldwijde gezondheid te ontwikkelen. De cursus biedt training in de klinische tropische geneeskunde in het ziekenhuis voor Tropische Ziekten (een kleine, maar unieke component), en een ruime keuze van de studie modules om leerlingen te ontwikkelen of belangen uit te breiden in een breed scala van onderwerpen aan de uitoefening van de geneeskunde in de desbetreffende tropische en ontwikkelingslanden omgevingen.

De meeste studenten nemen ook het Diploma voor Tropische Geneeskunde & Hygiëne, een geaccrediteerde klinische kwalificatie in de tropische geneeskunde in de loop van het jaar, die een uitgebreid overzicht van de belangrijkste infectieziekten en de daarmee samenhangende problemen voor de volksgezondheid biedt. Deze cursus bouwt voort op eerdere medische opleiding en ervaring om relevante overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.

Afgestudeerden van deze cursus hebben een breed scala van loopbaantrajecten, waaronder verder onderzoek in de epidemiologie, parasiet immunologie, of toegetreden veldonderzoek's genomen; bezighouden met gezondheidszorg of ramp noodhulp internationale organisaties; of terug naar de academische of medische posities in de ontwikkeling van instellingen land.

De Frederick Murgatroyd Award wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste student van het jaar. Geschonken door mevrouw Murgatroyd ter nagedachtenis aan haar man, die de Wellcome voorzitter van Klinische Tropische Geneeskunde in 1950 en 1951 gehouden.

Doelstellingen

Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: te begrijpen en te beschrijven het veroorzaken, pathogenese, klinische kenmerken, diagnose, het beheer en de controle van de belangrijkste parasitaire, bacteriële en virale ziekten van de ontwikkelingslanden; demonstreren kennis en vaardigheden in de diagnostische parasitologie en andere eenvoudige laboratoriumtechnieken; begrijpen en elementaire epidemiologische beginselen, waaronder het selecteren van geschikte opzet van de studie toe te passen; toepassen en elementaire statistische tests voor de analyse van kwantitatieve gegevens te interpreteren; gepubliceerde literatuur kritisch te evalueren met het oog op de juiste klinische beslissingen te nemen; communiceren relevante medische kennis om patiënten, zorgverleners, collega's en andere groepen; en begrijpen van de basiswetenschappen onderliggende klinische en volksgezondheid praktijk.


TERM 1

Er is een eerste twee weken oriëntatie periode, die een inleiding tot de studie aan de School omvat sessies over belangrijke computer-en studievaardigheden en een update over de belangrijkste ziekteverwekker groepen. Tijdens de resterende tien weken studenten de modules Parasitologie en Entomologie, en Analyse & Design van Research Studies; ze studeren ook de diagnose en het beheer van tropische ziekten, en "Kritische vaardigheden voor Tropische Doctors '(evidence-based medicine en basic epidemiologie). Daarnaast is in 'vrijdag Forum', ontwikkelen studenten presentatievaardigheden op vertoon van hun eigen ervaring aan collega's.


Termen 2 en 3

Studenten een totaal van zes studie modules, een uit elk tijdschema sleuf. De meest populaire modules zijn hieronder vermeld; een breed scala van andere modules zijn ook beschikbaar. Niet alle modules zullen beschikbaar zijn in een jaar, en sommige modules kunnen pas worden genomen na overleg met de Course Director. Erkennen dat studenten uiteenlopende achtergronden en ervaring, de Course Director is bereid om verzoeken te overwegen om elke module te nemen in de portefeuille van de School, op voorwaarde dat deze geschikt is voor de student, en is om de module Organisator aanvaardbaar. Studenten die willen de Diploma in Tropische Geneeskunde en Hygiëne examen zijn nodig om C1 en D1 modules in Clinical Infectious Diseases.

C1: Klinische Infectieziekten 1: bacteriële en virale ziekten & Community Health in ontwikkelingslanden; Molecular Biology & recombinant DNA technieken.

C2: Genetica van pathogenen & Vectors; Ontwerp en analyse van epidemiologische studies; Conflict en Gezondheid.

D1: Klinische Infectieziekten 3: bacteriële en virale ziekten & Community Health in ontwikkelingslanden; Primary Health Care.

D2:: geavanceerde diagnostische Parasitologie; Klinische Immunologie; Epidemiologie en beheersing van overdraagbare ziekten.

E1: AIDS; Clinical Virology; Vector Incrimination; Mycologie.

E2: Antimicrobial Chemotherapie; Control & Epidemiologie van malaria; Tropische Environmental Health; Seksueel overdraagbare infecties.


Project Report

Studenten vullen een onderzoeksproject in een onderwerp van hun keuze, bijvoorbeeld, het schrijven en analyseren van werk voor zijn komst naar de school, een literatuurstudie, of een onderzoek voorstel uitgevoerd. Sommige studenten het verzamelen van gegevens in het buitenland of in het Verenigd Koninkrijk voor de analyse binnen het project. Dergelijke projecten vereisen vroege planning. Studenten die projecten in het buitenland zal aanvullende financiering van maximaal £ 1.500 nodig om kosten te dekken.

De meerderheid van de studenten die projecten uit te voeren in het buitenland te ontvangen financiële steun voor vluchten van de School trust funds opgezet voor dit doel.

Natuurlijk Duur

Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van hun cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen

Studenten zijn normaal beoefenen artsen; ze moeten een diploma in de geneeskunde hebben en geregistreerde artsen. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die hebben een minimum van twee jaar ervaring in het werken in de klinische geneeskunde (in alle landen) met recente werkervaring in een relevante discipline.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum