Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus heeft tot doel een goed begrip van de conceptuele basis van de epidemiologie en opleiding in essentiële methodologische vaardigheden voor de uitvoering van epidemiologische studies bij dieren te voorzien. Deze cursus is gebaseerd op de gecombineerde kracht van de School en het Royal Veterinary College (RVC) in alle aspecten van gezondheid en dierlijke productie. Het geeft ook een uitstekende gelegenheid om te leren van epidemiologen en beleidsmakers in het hart van de overheid (in de regering ministerie van Milieu, Voedsel en Plattelandszaken (DEFRA) en haar uitvoerend agentschap, het Veterinary Laboratories Agency (VLA), UK.

Er is een tekort aan opgeleide veterinair epidemiologen en er zijn uitstekende carrièremogelijkheden in een verscheidenheid van organisaties, waaronder: de ministeries van Landbouw en Voeding; Veterinaire onderzoek Laboratories; Animal Disease Research Institutes; Animal Health Trusts; Veterinaire faculteiten in Universiteiten en internationale organisaties bezig met de wereldwijde gezondheid (DFID, FAO, WHO, OIE etc).

Doelstellingen

Tegen het einde van deze cursus in staat zal zijn: het ontwerp en de uitvoering van epidemiologische studies en bewakingssystemen; te analyseren en gegevens uit epidemiologische studies interpreteren; ondernemen risicoanalyse en dit toepassen op de gezondheid van dieren economie; epidemiologische principes om ziektebestrijding bij dieren en bij mensen toe te passen; geven pragmatisch advies over de gezondheid van dieren in verband met het welzijn, de productie en de volksgezondheid; en effectief te communiceren over de gezondheid van de dieren en bij mensen met een bereik van het publiek, met inbegrip van het grote publiek, boeren, onderzoekers, politici en andere belangrijke beleidsmakers.

TERM 1

Alle studenten nemen de verplichte modules en meestal de aanbevolen modules. Verplichte: Extended Epidemiologie; Epidemiologische aspecten van het Laboratorium Onderzoek; Bewaking van Animal Health & Production; Statistieken voor EPH; Data Management voor epidemiologische studies; Communicatieve vaardigheden in Epidemiology.
Aanbevolen: Volksgezondheid Lecture Series. Optioneel: Epidemiologie in Context; Inleiding tot Computing.


Termen 2 en 3

Studenten een totaal van zes studie modules, een uit elk tijdschema sleuf. Vijf modules zijn verplicht en staan ​​hieronder vermeld.

C1: Animal Health Economics.

C2: Statistische methoden in de epidemiologie.

D1:: Toegepaste risicobeoordeling en management.

D2: Epidemiologie & Control van overdraagbare ziekten.

E1: Modelling & de dynamiek van Infectieziekten; Genetische Epidemiologie; Methoden van Vector Control (aanbevolen modules).

E2: Geavanceerde statistische methoden in de Veterinaire Epidemiologie.


Project Report

Naar aanleiding van de schriftelijke examens in juni zullen de studenten een periode van ongeveer twee maanden de tijd om een ​​project over een onderwerp in de veterinaire epidemiologie voltooien.

Natuurlijk Duur

Full-time voor een kalenderjaar of part-time meer dan twee kalenderjaren.
Part-time studenten wordt verwacht dat de school elke week bij te wonen ten minste twee dagen en moet dit bespreken met de Course Director als een plaats aangeboden.

Toelatingseisen

Een erkend bachelordiploma in de diergeneeskunde, biologische wetenschap, wiskunde of statistiek samen met relevante post-afstuderen ervaring.

Hoe toe te passen voor MSc Veterinaire Epidemiologie

Aanvraagformulieren en nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij:
De Graduate School,
Royal Veterinary College,
Royal College Street,
Londen NW1 0ut.
Tel: +44 (0) 20 7468 5134
Fax: +44 (0) 20 7468 5060

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Veterinary Epidemiology - LSHTM