Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus heeft tot doel uitgebreide opleiding in de volksgezondheid voeding te bieden in een algemene instelling met de keuze van die gespecialiseerd zijn in een aantal thema's en in een waaier van contexten. Het biedt een geïntegreerd programma voor de voeding, epidemiologische, volksgezondheid, sociale en biologische aspecten van de voedingswetenschap.

Specialistische onderwerpen zijn moeder en kind voeding, voeding in geval van nood, voedingsprogramma planning, evaluatie en monitoring, en voedingsepidemiologie. De cursus trekt afgestudeerden uit vele landen en verschillende disciplines die zich willen toe te rusten voor de volksgezondheid voeding onderzoek en onderwijs, operationele werk op het veld of de gemeenschap voedingsprogramma's, werken in de volksgezondheid voeding, met inbegrip van gezondheidsbevordering en voorlichting over voeding en voor het beleid en de programma planning in de voeding.

De MSc is ontworpen om zich te concentreren op de voedingsproblemen in ontwikkelingslanden en overgangs- samenlevingen.

Afgestudeerden werken voor de lokale en nationale overheden, NGO's, internationale organisaties, academische instellingen, en op gebieden variërend van voedsel noodsituaties op het onderzoek naar voedingsstoffen-gen interacties. De MSc is ontworpen om zich te concentreren op de voedingsproblemen in ontwikkelingslanden en overgangs- samenlevingen.

Doelstellingen

Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: aantonen een gevorderde kennis van de volksgezondheid voeding, op biologische, sociale en politieke niveaus; kritisch beoordelen, selecteren en toepassen van een reeks van passend onderzoek vaardigheden en technieken, van antropometrie en informatie over de inname bredere analytische vaardigheden; interpreteren en synthetiseren verschillende soorten gegevens gebruikt voor het analyseren en beoordelen voedingsproblemen in populatie en de populatie subgroep niveau; kritisch evalueren van de resultaten van wetenschappelijke studies van de volksgezondheid voeding; verspreiden en huidige bevindingen van het onderzoek in een waaier van formaten en contexten; identificeren en formuleren van passende antwoorden en interventiestrategieën om de voedingswaarde kwesties aan te pakken, rekening houdend met de volksgezondheid en sociaal beleid context, en toe te passen kennis van effectief teamwork en communicatieve vaardigheden om problemen op te lossen en doelen te bereiken.


TERM 1

Studenten nemen vijf verplichte modules: Fundamentele Public Health Nutrition (gelijk aan 3 modules); Statistieken voor EPH; Basic Epidemiologie.

In bijzondere omstandigheden kan een zesde module worden genomen. Keuze: Principles of Social Research; Gezondheidspromotie Theory; Health Policy, Process en Power.


Termen 2 en 3

Studenten een totaal van zes modules, een uit elk tijdschema sleuf. Een typische selectie van modules is hieronder gegeven; niet allemaal beschikbaar in een jaar zal zijn. Sommige modules kunnen pas worden genomen na overleg met de Course Director.

C1: Vitaminen en mineralen

C2: Ontwerp en analyse van epidemiologische studies; Statistische methoden in de epidemiologie; Kwalitatieve methodieken.

D1: Moeder & Kind voeding

D2: voedingsgerelateerde Chronic Disease


E1: Voeding in noodsituaties; Het onderwijs voor gezondheidswerkers; Epidemiologie & Control van niet-overdraagbare ziekten; Integreren modules: Public Health; Health Promotion Sciences.

E2: Current Issues in veilig moederschap en perinatale gezondheid; Nutrition Programme Planning; Geschiedenis & Gezondheid.


Project Report

Studenten vullen een korte onderzoeksproject dat hen in staat stelt om te werken aan een onderwerp van bijzonder belang, de praktijk vaardigheden van de analyse en presentatie, en de integratie van de verschillende aspecten van het werk van het jaar.

Natuurlijk Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd door de Britse Nutrition Society en zal bijdragen aan de erkenning van het individu als de gezondheid van voedingsdeskundigen publiek in het Verenigd Koninkrijk. Opgemerkt wordt dat het natuurlijk niet een dieet kwalificatie.

Natuurlijk Duur

Full-time voor een jaar of part-time meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding meer dan twee jaar kunt ervoor kiezen om part-time gedurende beide jaren wonen (dit betreft het bijwonen van de school ten minste twee dagen per week tijdens de ambtstermijn-time).

Als alternatief, studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van hun cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen

Een minimum van een hogere tweede klasse graad van een erkende universiteit in de wetenschap of een aanverwant onderwerp of een graad in de geneeskunde. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, en het bewijs van gelijkwaardige academische kwalificaties, zijn ook welkom. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die hebben gewerkt in de gezondheidszorg gerelateerde activiteiten in ontwikkelingslanden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Contact School
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Nutrition for Global Health - LSHTM