Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus is bedoeld om studenten van de vaardigheden die nodig zijn om te waarderen en in laag-en midden-inkomens landen analyseren volksgezondheidsproblemen, en het ontwerpen en evalueren van acties om de volksgezondheid te verbeteren uit te rusten.

De Cursus

Studenten ontwikkelen Volksgezondheid onderzoek vaardigheden, waaronder sterke statistieken en epidemiologie, en bouwen op deze om een ​​cursus aan te passen aan hun professionele behoeften die relevant zijn voor laag- en midden-inkomens landen aan te passen. In de zomer, studenten voeren een bewaakte onderzoeksproject dat zich richt op een Volksgezondheid vraag in een lage of midden-inkomens landen.

Deze cursus is gericht op mensen die ten minste twee jaar ervaring met het werken in de volksgezondheid of aanverwante onderwijs of onderzoek, in een lage-of midden-inkomens landen en willen hun kritische professionele vaardigheden aan te scherpen. Wij maken het grootste deel van deze bank professionele ervaring door het bouwen in peer-to-peer learning door een student seminar serie.

Wat ik zal leren

Het doel van het programma is in overeenstemming met de missie van de School aan de wereldwijde gezondheid te verbeteren. Tegen het einde van het programma zullen de studenten in staat om:

 • onderzoek vaardigheden toe te passen in de kern van de volksgezondheid disciplines een scala van gezondheidsproblemen vragen publiek in het lage en midden-inkomens landen te onderzoeken;
 • evalueren en specialistische kennis van de gebieden voor de volksgezondheid in lage en midden-inkomens landen relevante toe te passen;
 • maken kritisch gebruik van onderzoeksvaardigheden te evalueren, interpreteren en de huidige gegevens in de volksgezondheid.
 • identificeren en te beoordelen volksgezondheidsproblemen in de ontwikkelingslanden en acties om de volksgezondheid te verbeteren te evalueren;
 • het ontwerp en de evaluatie van de volksgezondheid strategieën om de gezondheid in het lage en midden-inkomens landen te verbeteren

Hoe zal ik worden beoordeeld

Op termijn nemen 1 studenten vijf verplichte modules onderzoek vaardigheden in Epidemiologie, statistiek, sociaal onderzoek te ontwikkelen; Health Economics and Health Policy. Deze worden vormend geëvalueerd in de loop van de termijn en op basis van een eindexamen in de zomer.

Studenten nemen vijf modules in termen 2 en 3, het werken met persoonlijke begeleiders om een ​​pad te identificeren door middel van de cursus die het beste dient hun carrière. Zij kunnen ervoor kiezen om het onderzoek te ontwikkelen in de statistieken en epidemiologie, kwalitatieve methoden, het gezondheidsbeleid of de gezondheid van de economie. Ze kunnen er ook voor kiezen om een ​​specialist gezondheid nadruk publiek, zoals het ontwikkelen van: Vector controle; Moeder en pasgeboren gezondheid, seksuele en reproductieve gezondheid en water, sanitaire voorzieningen.

De meeste PHDC studenten nemen de verenigende module Toepassing van Volksgezondheid Principles in ontwikkelingslanden in de Term 3. Deze module is gebaseerd op het leren van de voorwaarden 1 en 2, zodat studenten van toepassing voor de volksgezondheid disciplines om bewijsmateriaal te beoordelen, te produceren beleidsaanbevelingen, strategisch programma voor volksgezondheid plannen te ontwikkelen en uit te voeren strategische beoordelingen.

Examens

Alle studenten nemen twee examens in de zomer, een beter begrip van de behandelde in Term 1-materiaal en de andere te beoordelen op hun algemene kennis van Volksgezondheid in ontwikkelingslanden te beoordelen.

Zomer Projecten

Tekenen leerlingen al hun academische vaardigheden door het verrichten van een zomer project over een onderwerp van belang zijn voor de volksgezondheid in een lage of midden-inkomens landen. Het project kan de vorm van een literatuurstudie, analyse van een dataset, een beleid rapport of een studie protocol te nemen. Het project is een onafhankelijke stuk van het werk, maar de studenten hebben contact met hun begeleiders die hen begeleiden in dit werk.

Toelatingseisen

De aanvragers moeten normaal gesproken voldoen aan de algemene toelatingseisen van de School en extra programma specifieke toelatingseisen om in aanmerking voor toelating. Aanvragen moeten worden ingediend in overeenstemming met de procedures en termijnen die in de web-based of gedrukte prospectus.

De normale minimum entree kwalificatie voor registratie is ten minste een tweede-klasse Honours graad van een Britse universiteit of een buitenlandse kwalificatie van een gelijkwaardige norm, of een registreerbare kwalificatie in de geneeskunde, tandheelkunde of veterinaire studies aangepast aan het programma.

Toepassingen met een passende technische kwalificatie of een gelijkwaardige opleiding en ervaring uit het buitenland, zijn ook welkom.

Daarnaast is voor de MSc Public Health in ontwikkelingslanden geslaagde kandidaten wordt verwacht dat zij hebben geleefd in een ontwikkelingsland en werkte in activiteiten met betrekking tot de volksgezondheid voor een minimum van twee jaar.

Een potentiële student die niet voldoet aan de bovenstaande minimale toelatingseis, maar die beschikt over relevante werkervaring, kunnen nog in aanmerking komen voor toelating. Kwalificaties en ervaring zal worden beoordeeld vanuit de applicatie.

Vergoedingen 2015/16:

Huis (UK / EU)

 • Voltijd 8300 £
 • Parttime £ 4150
 • Split Study 4150 £

Overseas

 • Voltijd £ 19.450
 • Parttime £ 9725
 • Split Study 9725 £
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
8,300 GBP
Voltijd, UK / EU-studenten.
Deadline
Vraag informatie aan
Applications for 2016-17 will open in November 2015.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications for 2016-17 will open in November 2015.

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications for 2016-17 will open in November 2015.
Einddatum