Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus is gericht op professionals gezondheid van het oog met het publiek kennis en vaardigheden die nodig zijn om de gezondheid van blindheid en visuele handicap te verminderen in hun bevolking. De training zal hen in staat stellen om de volksgezondheid aanpak van oogzorg diensten en de controle van blindheid in overeenstemming met de doelstellingen van Vision 2020 te ontwikkelen: de Right to Sight; verwerven en vaardigheden toe te passen in epidemiologisch en operationeel onderzoek, kritische analyse van strategieën voor de controle van de grote verblindende oogziekten, in het programma van de planning, het beheer en de evaluatie; faciliteren van een persoonlijke ontwikkeling, zodat waardoor individuen om meer volledig bijdragen aan hun landen en samenlevingen 'gezondheid van het oog; bezighouden met lokale, nationale en internationale netwerken van gezondheidswerkers en systemen voor de preventie van blindheid in de wereld.

Afgestudeerden van deze cursus wordt verwacht dat zij en aangemoedigd in de loopbanen met de ministeries van gezondheid, universiteiten en NGO's die betrokken zijn in de gezondheidszorg te ontwikkelen tot blindheid te voorkomen en verbetering van het gezichtsvermogen in te voeren.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus in staat zijn om:

 • beschrijven de basis epidemiologie van de grote verblindende oogziekten;
 • ontwerp en interpreteren studies voor de volksgezondheid oogzorg behoeften te evalueren met behulp van geschikte methoden;
 • kritisch te beoordelen en selecteer de juiste volksgezondheid interventie voor de grote verblindende oogziekten;
 • ontwerp een uitgebreid oog zorgprogramma voor passende preventieve en therapeutische maatregelen voor een gemeenschap;
 • ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor het beschikbaar stellen van middelen, het beheer en de evaluatie van de lokale uitgebreide oogzorg programma.

TERM 1

Na oriëntatie studenten zullen zes verplichte modules die hen zal introduceren te nemen:

 • Epidemiologie van Blinding oogziekten
 • Vaardigheden voor Field Projecten in Eye Care
 • Eye Care Programma
 • Basic Epidemiologie
 • Basic Statistieken voor Volksgezondheid en Beleid
 • Inleiding tot de Health Economics

Aanbevolen optionele modules kunnen worden genomen na overleg met de Course Director.

Term 2

Alle studenten zullen vier verplichte modules:

C1: Childhood Oogziekten en oculaire Infecties

C2: niet-overdraagbare ziekten Eye

D1: Hoe te plannen en implementeren van een Vision 2020 Project

D2: Skills, middelen en technologie voor Vision 2020

Term 3

Alle studenten nemen twee optionele modules:

De keuze zal afhangen van de belangen van de student in de volksgezondheid en de gezondheidszorg en dienen met hun begeleider en de Course Director worden besproken.

E1: Toepassing van Volksgezondheid Principles in ontwikkelingslanden; Voorstel Development.

E2: Analyseren Survey & Bevolking gegevens; Health Systems; Sociologische benaderingen van gezondheid.

Project Report

Studenten zullen een onderzoeksproject over een passend onderwerp te voltooien. Studenten die projecten in het buitenland zal aanvullende financiering van ongeveer £ 1.500 nodig om kosten te dekken.

Natuurlijk Duur

Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van de cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Papier 2 kan worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen

Ofwel een graad in de geneeskunde of een tweede-klasse graad van een erkende universiteit in de wetenschap / gezondheid-gerelateerd onderwerp. Studenten worden verwacht dat de gezondheidszorg professionals die betrokken zijn in het oog van de zorg, of een passende werkervaring.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum