Lees de Officiële Beschrijving

Deze graad omvat: de gehele breedte van de publieke en de wereldwijde gezondheid zodat leerlingen een algemene stroom van de studie (Volksgezondheid stream), die zich vooral richt op hoge en midden-inkomens landen volgen, of zich te concentreren op een van de vijf andere stromen (Milieu en gezondheid stroom; Health Economics stroom; Gezondheidsbevordering stroom; Health Services Management stroom; Health Services Research stream).

De beslissing welke stroom te volgen zal afhangen van de behoeften van de student en kan de Course Directors besproken. Zie de scholen website voor meer informatie over het kiezen van een beek.

Na succesvolle afronding van de cursus, zullen de studenten een MSc-diploma in Public Health ontvangen. Dit zal de keuze van hun stroom weerspiegelen. In aanvulling op de MSc in Public Health, kunnen andere MSc cursussen aan de School relevant zijn voor studenten met een volksgezondheid belang en de aanvrager dient de desbetreffende pagina's van deze website te beoordelen als volgt: (i) MSc Public Health in ontwikkelingslanden - voor degenen met een interesse in ontwikkelingslanden; (ii) MSc Health Policy, Planning & Financiering - voor kandidaten met een bijzondere belangstelling voor het gezondheidsbeleid; (iii) MSc Public Health Nutrition - voor mensen met een groot belang in de voeding.

Natuurlijk Duur

De MSc Public Health is full-time voor een jaar of part-time meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding meer dan twee jaar kunt ervoor kiezen om part-time gedurende beide jaren wonen (dit betreft het bijwonen van de school ten minste twee dagen per week tijdens de ambtstermijn-time)

Als alternatief, studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van hun cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen

Voor de MSc Public Health de normale toelatingseisen zijn een tweede-klasse graad van een erkende universiteit in de wetenschap, sociale wetenschappen, of andere verwante onderwerpen, of een graad in de geneeskunde, verpleegkunde of gelijkwaardig. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook welkom. De voorkeur wordt gegeven aan kandidaten met relevante werkervaring.

Toepassingen

Aanvragen moeten worden ingediend bij de MSc Public Health in eerste instantie.

Term 1 verplichte modules (de Public Health gemeenschappelijke kern)

In Term 1 alle studenten op de MSc Public Health completeren het Public Health gemeenschappelijke kern, bestaande uit vier verplichte modules. Deze zijn: Basic Statistieken voor de Volksgezondheid & Beleid; Basic Epidemiologie; Inleiding tot de Health Economics; en beginselen van Social Research.

Term 1 Aanvullende Modules

Alle studenten nemen ook twee extra modules in Term 1. Deze worden gekozen uit de volgende vijf modules: Issues in de volksgezondheid; Gezondheidspromotie Theory; Gezondheidszorg; Milieu, Gezondheid en Duurzame Ontwikkeling; of Health Policy, Process & Macht.

Belangrijke opmerking: Een van deze modules kunnen verplicht voor een bepaalde stream. Degenen die niet de genoemde module hebben afgerond in Term 1 zal niet in staat zijn om die stroom te nemen in de Algemene Voorwaarden 2 en 3.

Term 1 Aanvullende Modules

Studenten vertrouwd zijn met computers moet de inleidende cursus in elementaire computervaardigheden. Studenten worden ook aangemoedigd om de volksgezondheid Lecture Series en seminars georganiseerd door Research Modules wonen.

Termen 2 en 3

Halverwege Term 1 studenten moeten geselecteerde van de bovengenoemde stromen. Tijdens de Algemene Voorwaarden 2 en 3 zullen alle studenten een totaal van zes studie modules, een uit elk tijdschema sleuf nemen. Voor de meeste streams twee van deze modules zijn verplicht. Welke modules die zijn, en welke andere modules beschikbaar zijn, verschilt afhankelijk van de stroom. Voor de gezondheid stroom publiek slechts één module is verplicht. Voor de gezondheidszorg onderzoek stroom drie modules zijn verplicht. Details worden gegeven onder elke stream.

Project Report

Daarnaast hebben alle leerlingen een projectverslag tijdens de zomermaanden (juli-augustus), voor de indiening van begin september. De aard van dit project verschillend kunnen stromen, en de inhoud moet de stroom relevant zijn.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Contact School
Deadline
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Einddatum

MSc Public Health