Read the Official Description

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Microbiology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de microbiologie kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de Microbiologie industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.

Eindniveau uitkomsten

Studenten moeten in staat zijn om:

  • Identificeren, te evalueren en op te lossen zowel routine en onbekende problemen met behulp van de juiste procedures / methodes / technieken.
  • Effectief werken met anderen in een team.
  • Beheer van goed gedefinieerde en nieuwe leeractiviteiten binnen een gestructureerde leeromgeving.
  • Analyseren, synthetiseren en evalueren van informatie, theorieën en ideeën in verband met analytische chemie / biotechnologie / levensmiddelentechnologie.
  • Blijk geven van inzicht in de omvang en de belangrijkste gebieden van de analytische chemie / biotechnologie / food-technologie en hoe de respectievelijke discipline / veld heeft betrekking op andere gebieden of systemen.
  • Toezicht op hun eigen functioneren en beoordelen het tegen bepaalde criteria.
  • Heden en communiceren informatie effectief en zinvol gebruik van wetenschappelijke en academische / professionele discours conventies en formaten.
  • Laat verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en de gezondheid van anderen door het gebruik van wetenschap en technologie in overeenstemming met de erkende professionele en / of ethische codes of praktijken.

Beoordelingscriteria

Een student vraagt ​​om een ​​semester teken van 40% om toegang te krijgen tot de eindbeoordeling kans. Het semester en eindbeoordeling mark gewicht is 50:50. Een student heeft een eindcijfer van 50% om een ​​module te passeren. Het semester merk draagt ​​ook bij aan het resultaat van een aanvullende beoordeling. Het uiteindelijke resultaat van een aanvullend onderzoek is gemaximeerd op 50%.

Program taught in:
Engels

See 40 more programs offered by University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Einddatum