Read the Official Description

In een tijd van wereldwijde bezorgdheid over de opkomende infectieziekten en chronische ziekten, is het belangrijk om te onthouden dat miljoenen vrouwen en kinderen blijven om elk jaar sterven aan aandoeningen die makkelijk zijn te voorkomen en te behandelen.

Deze gratis online cursus presenteert de meest recente gegevens, prioriteiten en debatten over de gezondheid van adolescenten, moeders, pasgeborenen en kinderen op een toegankelijke manier, zodat iedereen de kans om te gaan met de problemen heeft.

Ontdek de levenscyclus van geboorte tot volwassenheid

De cursus zal lopen over zes weken, het verkennen van de levenscyclus van geboorte tot volwassenheid, om te kijken naar adolescent, reproductieve, moeder, pasgeboren en gezondheid van het kind.

Elke week zal zich richten op een ander gebied, nodigt u uit om de meest recente gegevens te bespreken, en het huidige beleid, programma en onderzoek debatten die maatregelen in kennis, om de gezondheid resultaten te verbeteren.

Aan het einde van de cursus zullen we nadenken over het belang van de levenscyclus van het denken voor vrouwen, kinderen en jongeren in het kader van de doelstellingen inzake duurzame ontwikkeling voor 2030.

Krijg meerdere perspectieven op de gezondheid van moeder en kind

Het Centrum voor de moeder, Adolescent, voortplanting, en Child Health (maart) is de centrale hub voor de vrouwen en de gezondheid van kinderen aan de London School of Hygiene & Tropical Medicine en bestaat uit meer dan 150 academici die over de hele wereld in 100 landen, van Afghanistan tot Zimbabwe. In deze cursus hoort u vanaf maart Centre experts in diverse disciplines, waaronder epidemiologie, demografie, antropologie, geneeskunde en de volksgezondheid.

Medewerkers zijn onder meer:

  • Professor Joy Lawn, directeur van het Centre MARCH
  • Professor David Ross van de World Health Organisation Department of Maternal, Newborn, Kind en Adolescent Health.

Begrijp case studies uit de hele wereld

Door het gebruik van case studies, multimedia-inhoud en discussies met andere studenten uit de hele wereld, zullen we de meest recente gegevens over het gebruik van de gezondheid van vrouwen, kinderen en jongeren in de context van verschillende instellingen land te verbeteren overwegen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken?

  • De gezondheid van adolescenten en jongeren
  • Reproductieve gezondheid en wat het betekent om elke geboorte wilden
  • De gezondheid van vrouwen tijdens de zwangerschap, terwijl de geboorte en in de postnatale periode
  • Pasgeborenen en doodgeborenen in de mondiale agenda gezondheid
  • De gezondheid van de kinderen en de vooruitgang die is geboekt om hun sterfte te verminderen.

Wat ga je bereiken?

  • Onderzoek naar gezondheid in de levenscyclus, vanaf de geboorte tot kinderen, adolescenten en vrouwen, in de gebieden van de wereld waar de last van de ziekte is het hoogst
  • Bezighouden met hoe verschillende stadia van de levenscyclus elkaar beïnvloeden
  • Evalueer het bewijs wat de oorzaken van een slechte gezondheid resultaten en wat bekend is over hoe ze te voorkomen

Wie is de cursus voor?

Deze cursus is bedoeld voor professionals of iedereen die in een organisatie gezondheid; undergraduate studenten die een gezondheidszorg of wetenschapsgerelateerde graden; medische studenten en afgestudeerden die hun studies aan te vullen; en iedereen met een interesse in het leren over de gezondheid van vrouwen, kinderen en adolescenten.

Program taught in:
Engels
FutureLearn

See 61 more programs offered by FutureLearn »

Deze cursus is Online
Begindatum
Nov. 2019
Duration
6 weken
Deeltijd
Prijs
Free
By locations
By date
Begindatum
Nov. 2019
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Einddatum