Natuurlijk in internet van dingen voor actief ouder worden

FutureLearn

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk in internet van dingen voor actief ouder worden

FutureLearn

The Internet of Things (IoT) bevat een groot aantal nieuwe digitale gezondheid technologieën, van apps naar draagbare apparaten naar huis sensoren - apparaten die naar verwachting een revolutie in de gezondheidszorg in de nabije toekomst. Maar wanneer zal ze worden echt nuttig en bruikbaar voor mensen met de meest op het spel staat: ouderen met meerdere medische problemen? Dit is slechts één van de vragen die we zullen aanpakken op deze cursus.

Krijg een inleiding tot de ouderenzorg

Betere technologie kan komen vaak van meer inzicht. Tijdens deze cursus leer je over hoe oudere volwassenen en clinici te beheren gezondheidsproblemen en gezondheid pijnpunten, en hoe om te controleren of up-front voor de echte problemen senioren moeten oplossen technologische hulp.

Meer informatie over het ontwikkelen van handige tools voor gezondheid

Deze cursus zal je leren over de verschillende aspecten van de ontwikkeling van een bruikbare gezondheid tool. Met behulp van een gedetailleerde case studie leert u over de reden waarom huidige digitale tools voor gezondheid vaak niet en hoe je digitale producten die de gezondheid experts kan aanbevelen creëren, en dat senioren en mantelzorgers ten goede zal vinden. We zullen ook de voordelen van draagbare apparaten voor telecare en telemonitoring van oudere en eenzame patiënten te onderzoeken.

Begrijp Taiwan gezondheidszorg

De Taiwanese overheid een aantal landelijke gezondheidsbeleid, met inbegrip van “actief ouder worden” en “leeftijdvriendelijke steden”, die geniet van een brede participatie. We zullen van dit beleid, en andere aspecten van de Taiwanese gezondheidszorg om te zien wat er kan worden getrokken uit een systeem dat universele zorg en onbeperkt provider keuze heeft aangeboden, terwijl de administratieve kosten te houden onder de 1 procent van de uitgaven voor gezondheidszorg, voor de laatste 20 jaar.

Welke onderwerpen zullen u bedekken?

  • Inleiding tot de geriatrische zorg
  • Het kennen van de echte problemen, terwijl veroudering en hoe deel te nemen
  • Inleiding tot de gezondheid technologieën (internet van dingen)
  • Meer informatie over het ontwikkelen van handige tools voor gezondheid
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
FutureLearn
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 weken
Deeltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan