Read the Official Description

De cursus "Human Reproduction" biedt gespecialiseerde studies op hoog niveau in Biologie, Genetica, Reproductieve Endocrinologie en is van toepassing op specialisten (Gynaecologen, Endocrinologen, Biologen, Verloskundigen, Onderzoekers, Verpleegkundigen, enz.) Die een premium-niveau training van dit wetenschappelijke veld verzorgen.

Deze online cursus combineert cursussen en praktische ervaring met individuele onderwerpen, evenals klinisch onderzoek. De stage, die fysieke aanwezigheid vereist, vindt plaats in de vergaderzalen, operatiekamers, klinische laboratoria van de kliniek GENESIS ATHENS (Griekenland) en ook in ruimtes met puur onderzoek, met behulp van live modellen en simulatoren met telematica en persoonlijke aanwezigheid van leerlingen . De cursus omvat 25 weken theoretische training en 1 week praktische training.

De huidige cursus is opgenomen in de categorie gezondheid van onze online cursussen en verloopt via een gebruiksvriendelijk onderwijsplatform. Zodra de deelnemer alle eenheden met succes heeft voltooid, ontvangt hij / zij een certificaat van gespecialiseerde training.

Deelnemer Profiel

Het programma is gericht aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg (artsen, gynaecologen, biologen, vroedvrouwen, afgestudeerden van universiteiten, technologische stichtingen, hogescholen) en afgestudeerden van medische en verpleegscholen die de beginselen en methoden van onderzoek en behandeling van onvruchtbare paren willen leren. .

Programma Doelstellingen

Het doel van het programma is om studenten alle wetenschappelijke inzichten te bieden in elk onderwerp van de menselijke voortplanting. Het nut ervan ligt in het verwerven van kennis, het ontwikkelen van vaardigheden en zeer belangrijke praktische procedures voor de behandeling van onvruchtbaarheid.

Het programma van permanente educatie en training omvat theoretische modules met acht afzonderlijke secties en 25 trainingslessen over de mannelijke en vrouwelijke onvruchtbaarheid, met een hoog niveau van gespecialiseerde kennis op het gebied van biologie, genetica en endocrinologie van reproductie.

Bovendien zal het programma naast de cursussen en de praktische ervaring van de specifieke wetenschappelijke onderwerpen en het klinisch onderzoek ook samengaan. Er moet vooral worden benadrukt dat de praktijk die voor het eerst werd geïntroduceerd in het e-learningprogramma voor permanente educatie in de gezondheidszorg en in het bijzonder de "MENSELIJKE REPRODUCTIE" zal plaatsvinden in de vergaderzalen, operatiekamers en klinische laboratoria van GENESIS ATHENE, een plaats van puur onderzoek, met behulp van live modellen en simulatoren zoals met telematica en persoonlijke aanwezigheid van leerlingen.

Concreet omvat het:

1. Reproductieve endocrinologie.

2. Mannelijke onvruchtbaarheid.

3. Vrouwelijke onvruchtbaarheid.

4. Recidiverende miskramen, oorzaken en behandeling hiervan.

5. Management van het onvruchtbare paar met geassisteerde voortplantingstechnieken, counseling en ondersteuning als wettelijk kader voor geassisteerde voortplanting.

6. Geassisteerde voortplantingstechnieken met stimulatieprotocollen, kunstmatige inseminatie, eibemesting en pre-implantatie genetische diagnose.

7. Onderzoek naar onvruchtbaarheid met genomica en epi-genomics in de stamcellen, in de pathofysiologie van endometriose, factoren die van invloed zijn op implantatie, recente gegevens over IVF, als epigenetische processen en menselijke reproductie.

8. Verloskundige monitoring in risicovolle zwangerschappen, antenatale moderne bankhematopoietische en mesenchymale cellen, ultrasone monitoring gedurende de zwangerschap en als moeder- en kindzorg.

Het uiteindelijke doel van het programma is gericht op gezondheidswerkers en de meest afgestudeerden van medische en verpleegkundige scholen, als mogelijk, om deel te nemen aan de principes en methoden van onderzoek en behandeling van onvruchtbare paren.

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by E-Learning University of Athens »

Deze cursus is Online
Begindatum
Juni 2019
Duration
36 weken
Prijs
1,200 EUR
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Application deadline

Juni 2019