Read the Official Description

Begrijp de rol van voedsel en voeding in vruchtbaarheid en zwangerschap

Tijdens deze cursus voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, zult u de laatste evidentie onderzoeken over de rol van voeding op vruchtbaarheid en zwangerschapsuitkomsten. Je richt je op twee hoofdonderwerpen: voeding en vruchtbaarheid en voeding en zwangerschap.

Voedingsmiddelen en vruchtbaarheid zullen zich richten op het optimaliseren van voeding voor vruchtbaarheid en pre-conceptie, waaronder onderwerpen als het effect van voedsel op reproductieve gezondheid en dieetaanbevelingen om de vruchtbaarheid te verbeteren. Voedingsmiddelen en zwangerschap zullen onderwerpen onderzoeken zoals vereisten tijdens de zwangerschap en het optimaliseren van de zwangerschaps-gewichtstoename.

Welke onderwerpen zullen u bedekken?

  • De link tussen voedsel en vruchtbaarheid
  • Het effect van preconceptie voedsel en dieet
  • Gewicht en vruchtbaarheid
  • Dieetaanbevelingen om de ovulatie en vruchtbaarheid te verbeteren
  • De fysiologie van zwangerschap en voedingsstofwisseling
  • Gewichtsbeheersing tijdens zwangerschap
  • Voedingsvereisten tijdens zwangerschap
  • Voedingsaanbevelingen tijdens de zwangerschap

Wat ga je bereiken?

Aan het eind van de cursus zult u kunnen ...

  • Genereer een holistische multidisciplinaire benadering voor het beheer van de peri-conceptie van vrouwen en tijdens de zwangerschap.
  • Beschrijf de rol van pre-conceptie voeding in termen van vruchtbaarheid, foetale ontwikkeling en volwassen gezondheid.
  • Geef evidence-based voedingsadviezen om de ovulatie en vruchtbaarheid te verbeteren.
  • Definieer dieetaanbevelingen voor zwangerschap en definieer strategieën om te bereiken.
  • Bevorder optimale pre-conceptie van de voeding en tijdens de zwangerschap door het ontwikkelen / verstrekken van hand-outs voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in het hebben van een familie / het overwegen van een conceptie. (Op systemen gebaseerde leerrelatie met patiëntveiligheid).

Wie is de cursus voor?

Deze cursus is bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg, met name medisch specialisten, huisartsen en verpleegkundigen.

De cursus kan echter nuttig zijn voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, zoals diëtisten en voedingsdeskundigen met een achtergrond in voeding, die misschien een 'opfriscursus' op dit gebied van studie willen.

Je moet een goede kennis hebben van de wetenschap, geneeskunde en gezondheidszorg.

Deze cursus wordt erkend door:

  • Royal Australian College of General Practitioners (RACGP): deze activiteit is goedgekeurd / toegewezen aan 40 Categorie 1-punten door het RACGP QI & CPD-programma in de triënnale 2017 - 19.
  • Australian Nursing and Midwifery Federation (ANMF): deze online educatieve activiteit wordt ondersteund door het federale kantoor van de federale federatie van de Federatie voor verpleegkunde en vroedkunde (ANMF). Voltooiing trekt 8 CPD-uren aan.
  • Australian Primary Health Care Nurses Association (APNA): deze activiteit is door APNA goedgekeurd volgens goedgekeurde criteria voor kwaliteitsnormen. De voltooiing van deze educatieve activiteit geeft recht op in aanmerking komende deelnemers om 6 CPD-uren te claimen.
  • British Dietetic Association (BDA): goedkeuring is alleen van toepassing op de educatieve inhoud van de leeractiviteit.
  • Association for Nutrition (AfN): goedgekeurd voor CPD.
Program taught in:
Engels
FutureLearn

See 61 more programs offered by FutureLearn »

Deze cursus is Online
Begindatum
Nov. 2019
Jan. 2020
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
Free
By locations
By date
Begindatum
Nov. 2019
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum