Nucleaire geneeskunde programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Hillsborough Community College Nuclear Medicine Technology Program.

Nucleaire geneeskunde is een medische beeldvorming specialiteit die radioactief materiaal gebruikt om te helpen bij de diagnose, stadiëring en behandeling van ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en slecht functionerende schildklier ziekte. Nucleaire Geneeskunde geeft unieke informatie over zowel de functie en structuur van vrijwel alle grote orgaansystemen in het lichaam.

Technologen voor te bereiden en te injecteren radiofarmaceutische materialen, de positie van patiënten voor beeldvorming procedures en diagnostische gegevens voor te bereiden voor artsen. Nucleaire Geneeskunde Technologen kunnen ook hybride en geavanceerde moleculaire beeldvorming te voeren, zoals SPECT-CT en PET-CT. Er zijn bijna 100 Nucleaire Geneeskunde beeldvormende procedures die vandaag beschikbaar zijn met een geschatte 17-20000000 nucleaire geneeskunde beeldvorming en therapeutische ingrepen uitgevoerd elk jaar in de Verenigde Staten.

HCC NMT programma wordt aangeboden op de Dale Mabry Campus met klinische ervaring op verschillende locaties in de grotere Tampa Bay gebied. Dit programma is volledig geaccrediteerd en vereist een full-time twee jaar inzet. Klassen en klinische stages worden aangeboden alleen overdag. Het programma bestaat uit een totaal van 75 krediet uur. Succesvolle afgestudeerden komen in aanmerking voor zowel de nucleaire geneeskunde certificatie-examens: de NMTCB en de Arrt-Nuclear Medicine.

Een nieuwe klasse van 20 studenten komt in het programma elke val termijn (augustus); de toepassing deadline is 15 februari van het jaar dat u van plan bent te gaan. Omdat het programma is een beperkte toegang programma, wordt de student selectieproces voornamelijk gebaseerd op een aanvrager berekende GPA ranking van de vereiste voorwaarde cursussen, en in de tweede, door de algemene GPA ranking. De top twintig aanvragers krijgen eerste gelegenheid om hun zetel in het programma te aanvaarden, moet een van hen weigeren hun zetels, een alternatieve (in volgorde van GPA) zal de beschikbare stoel aangeboden worden, dit proces gaat door totdat alle twintig zijn gevuld.

Het wordt aanbevolen dat u een ontmoeting met een HCC studieadviseur of raadgever van een eerdere college natuurlijk het werk te evalueren om de overdraagbaarheid te bepalen in het programma.

NOTITIE: Voor aanvullende belangrijke NMT programma en toelating informatie bezoek de Health Science Homepage en klik op Health Science Department Handbook.

De Nucleaire Geneeskunde Technology Program bij HCC is geaccrediteerd door de Gemengde Commissie van Toezicht betreffende educatieve programma's in de nucleaire geneeskunde Technology.

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Hillsborough Community College delivers teaching and learning opportunities that empower students to achieve their educational goals and become contributing members of the local community and a global ... Lees meer

Hillsborough Community College delivers teaching and learning opportunities that empower students to achieve their educational goals and become contributing members of the local community and a global society. Lees Minder