Onderzoeksmaster in biomedische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het curriculum van de doctoraats- en onderzoeksmasters van de biomedische wetenschappen wordt momenteel herzien. Een herzien curriculum is gepland voor 2016-2017, met de volgende doelen:

(1) Minder afhankelijkheid van het curriculum van de medische school (MD-programma);

(2) voltooiing van de meeste of alle cursussen tegen december van jaar 2;

(3) Stroomlijnen om duplicatie te voorkomen en leren over verschillende disciplines te integreren.

De masteropleiding Biomedical Sciences Research aan de Eastern Virginia Medical School biedt studenten laboratoriumervaring en een sterke basis van biomedische wetenschappelijke kennis.

Belangrijkste voordelen van dit programma:

 • Brede interdisciplinaire curriculum
 • Gepersonaliseerde programma van de studie
 • Nauwe samenwerking met de faculteit

Focusgebieden zijn:

 • Kanker
 • Cardiovasculaire Biologie
 • Suikerziekte
 • Besmettelijke ziekte
 • neurowetenschappen
 • Reproductive Biology

100% van de Research Master afgestudeerden-science-gerelateerde tewerkstelling of inschrijven in meer geavanceerde educatieve programma's binnen 6 maanden na het afstuderen. De EVMS Biomedical Sciences Research Master Program biedt een tweejarige graduaat. Het programma is multidisciplinair en biedt de algemene biomedische wetenschappen training. Dit programma wordt aangeboden aan studenten met twee opties: Thesis of niet-scriptie.

Thesis Optie:

Deze optie vereist een jaar van de academische cursussen en het tweede jaar omvat geavanceerde cursussen en laboratoriumonderzoek. De student wordt verwacht in te dienen en verdedigen van een scriptie aan het einde van zijn of haar onderzoek.

Niet-thesis optie:

Deze optie bestaat uit twee jaar academische cursussen en twee laboratorium rotaties. Het tweede jaar bestaat uit geavanceerde cursussen en onderzoek in het lab een faculteit lid. Een mondelinge presentatie van het project wordt gegeven wanneer het onderzoek is afgerond.

Programma Curriculum

Studenten in dit programma profiteren van de expertise van de faculteit EVMS. Een hands-on benadering van het leren wordt aangeboden door EVMS fundamenteel onderzoek wetenschappers in verschillende focusgebieden. Studenten aanvankelijk voltooien een jaar basisvorming, het verstrekken van een stichting in de moleculaire en celbiologie, biochemie en onderzoekstechnieken. Het curriculum voor het tweede jaar wordt individueel ontwikkeld voor elke student aan de student specifieke gebieden van belang omvatten.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten alle bachelordiploma eisen hebben afgerond en zijn uitgegeven een bachelor's degree voorafgaand aan matriculating als EVMS student. Als de bacheloropleiding is uitgegeven door een Amerikaanse hogeschool of universiteit, als een algemene regel zou moeten zijn van een regionaal erkende instelling. Echter, kan het programma uitzonderingen op een case-by-case basis verlenen. Officiële transcripties van de toekenning instelling moet de datum waarop de graad werd uitgegeven te specificeren. Wij geven de voorkeur dat de aanvragers een cumulatieve Grade Point Average van 3,0 (B) of beter. Toch beschouwen we de aanvrager hele record. In sommige gevallen kan de aanvrager met een GPA van 2,8-3,0 worden aanvaard. Bijvoorbeeld aanvragers wier kwaliteiten hebben na verloop van tijd verhoogd of die had slechte cijfers voor een jaar wegens ziekte kan worden aanvaard met een GPA zo laag als 2.8. We besteden speciale aandacht aan de wetenschap en wiskunde natuurlijk kwaliteiten en we de voorkeur aan kandidaten met voornamelijk A's en B's in deze cursussen te accepteren.

Hebben met succes afgerond:

 • Biologie (2 semesters met labs)
 • Algemene Chemie (2 semesters met labs)
 • Organische Chemie I (1 semester met lab)
 • Organische Chemie II en Biochemie (1 semester, lab niet verplicht)
 • General Math, Calculus of Statistics (1 semester)
 • College wiskunde of natuurkunde (1 semester).

Hebben een concurrerende Graduate Record Examination (GRE) en de TOEFL (internationale studenten) score (s) in de afgelopen 5 jaar.

Transfer Credit Beleid

Overdracht van het krediet kan worden toegestaan ​​voor cursussen vergelijkbaar met die aangeboden in onze programma's, die werden genomen in andere erkende biomedische of biologische wetenschappen graduate programma's in de VS rangen van B of hoger of een passerende rang in een pass / fail natuurlijk nodig zijn. De Biomedische Wetenschappen Research Master mogen aanvaarden om 9 overdracht credits. Transfer krediet zal worden bepaald door het Programma directeur, in overleg met het programma faculteit na inschrijving van een student in het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... Lees meer

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Lees Minder