Online Master in E-Health en Telemed Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Startdatum: elk jaar, maart en oktober

Onder het beschermheerschap van SIT - the Italian Society of Telemedicine - is de Online Master van de Rome Business School in E-Health en Telemed Management ontworpen om trainingen te geven over organisatorische processen en technologieën gericht op de juiste introductie en beheer van ICT-oplossingen en telegeneeskunde in Health Systems.

58955_eHealt.jpg

E-gezondheid is het gecombineerde gebruik van informatietechnologie en elektronische communicatie, met name internet, in de gezondheidssector, voor klinische, educatieve en administratieve doeleinden; zowel on-site als op afstand (in welk geval het Telemedicine wordt genoemd).

E-Health is niet alleen een technische ontwikkeling, maar vertegenwoordigt ook een manier van denken, een engagement, een organisatorische aanpak om de gezondheidszorg lokaal of regionaal te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie.

Inhoud van de cursus

- Inleiding, voorwaarden en algemene begrippen - Beoordeling gezondheidstechnologie - Elektronisch medisch dossier - Nationale elektronische gezondheidsdocumenten - Chronisch ziektebeheer - EMR voor eerstelijnszorg - Ondersteuningssystemen voor klinische beslissingen - UK WSD "De grootste gerandomiseerde controleproef van Telehealth en Telecare ter wereld "- Betere gezondheid door IT - Normen en interoperabiliteit - Telegeneeskunde: gebruiksgebieden en technologieën - Introductie van e-gezondheidszorg in ziekenhuisomgevingen - Economie van e-gezondheidszorg - Herziening van gezondheidszorg: verandering van gezondheidszorgmodellen in Europa - ESA-activiteiten in telegeneeskunde: ruimtetechnologie voor stroomafwaartse eHealth-toepassingen - E-gezondheidservaringen in de Italiaanse regio's - E-gezondheidszorg in ziekenhuizen - Telegeneeskunde voor lokale organisaties - Telegeneeskunde voor ontwikkelingslanden - Publiek-private partnerschappen - Ontwerp van e-gezondheidszorgprojecten - Europese structurele financiering voor e-gezondheidszorgbeheer

Deelnamekosten

De deelnamekosten voor de Online Master in E-Health en Telemed Management bedragen € 4.500,00.

De cursus is gestructureerd in - 6 maanden lezingen, eenmaal per week - 6 maanden eindwerk project.

Aanwezigheidsformules

Deze cursus kan worden bijgewoond in de volgende formules: - afstandsonderwijs, via een geavanceerd e-learningplatform met live lezingen en een geweldige interactie tussen docent en student.

Rome Business School afstandsonderwijs met LIVE lezingen

Training effectiviteit, zorg en economie

De Rome Business School cursussen zijn ook beschikbaar in de formule voor afstandsonderwijs. De school biedt niet alleen lesmateriaal, maar biedt ook lessen voor live online lessen en de voortdurende hulp van een persoonlijke privéleraar. Deze didactische optie zorgt dus voor een grote effectiviteit van de training, is economisch voordelig en biedt u grote flexibiliteit bij het studeren.

Rome Business School afstandsonderwijsprogramma's van Rome Business School zijn ontworpen om u maximale ondersteuning en succes bij het leren te bieden, ook als u de colleges op de campus niet fysiek bijwoont.

Live online lessen

Je kunt lessen volgen van hoogleraren en experts vanuit het comfort van je huis of waar je ook bent, met dezelfde trainingseffectiviteit van de cursus op de campus. De Rome Business School gebruikt een geavanceerd online platform voor cursussen op afstand, zodat u:

  • Volg lessen met volledige audio en video;
  • Deelnemen met behulp van real-time audio en video met de instructeur en klasgenoten;
  • Werk samen en deel documenten.

Wat heb je nodig?

Om alles uit onze lessen te halen, heb je hier alles wat je nodig hebt:

  • Een computer of een draadloos apparaat met een internetverbinding;
  • Een audioverbinding - via uw computer of telefoon;
  • Een webcam (optioneel).

Uitstekend lesmateriaal

We zullen u alle leermaterialen van het programma op de campus bezorgen (boeken, tabletcomputer, lectuurteksten, enz.); je kunt studeren en oefenen vanuit het comfort van je eigen huis, in je eigen tijd.

Beschikbaarheid van een persoonlijke tutor

Naast de schat aan leermaterialen, zul je ook profiteren van de steun van een Rome Business School tutor. De tutor zal je volgen tijdens de cursus en je helpen succes te behalen.

Carrière service

Deelnemers aan de Online Master in E-Health en Telemed Management hebben recht op dezelfde professionele mogelijkheden als die op de cursus op de campus:

  • Internationale betaalde stages bij toonaangevende bedrijven en organisaties in meer dan 113 landen;
  • Uw CV in de Rome Business School database plaatsen en verspreiden naar bedrijven, organisaties en headhunters van het internationale netwerk van de Rome Business School ;
  • Gratis beoordeling van uw CV;
  • Ondersteuning bij het beheren van uw sollicitatiegesprekken;

Leren testen

Voor elk van de leermodules neem je een contextuele schrijftest om je voortgang bij te houden.

Een forum gewijd aan het delen van ervaringen tussen studenten

Via ons toegewijde online forum kunt u ervaringen en ideeën met andere afstandsonderwijsstudenten bespreken en delen.

Gelijke kwalificaties en certificering als de cursus op de campus

De Online Master in E-Health en Telemed Management-programma geeft u dezelfde kwalificaties en hulp bij de carrière-service als het on-campus-programma.

Mogelijkheid om colleges in de klas toe te voegen

Als u wilt, kunt u ook toevoegen aan uw leren op afstand, sommige lezingen op de campus, in overeenstemming met ons secretariaat, met uiterst voordelige voorwaarden.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder