Online Masters in dermocosmética

Algemeen

Beschrijving van opleiding

dermocosmetica

Een DIE MOET

De Master is gericht op afgestudeerden of afgestudeerden in de chemie, farmacie, biologie, diergeneeskunde en chemische ingenieurs, evenals alle andere afgestudeerd of ingenieur met betrekking tot het gebied van cosmetica. Het is ook gericht op professionals die geen aanspraak kan maken op een van de bovenstaande disciplines, waaruit blijkt voldoende ervaring en kennis op het gebied van cosmetica.

DOELSTELLINGEN

De primaire doelstelling van CESIF is het opleiden van professionals met een hoog niveau van expertise in diverse technische en leidinggevende functies aangeboden door bedrijven, in aanvulling op het onderwijs gebieden met een uitgebreide en persoonlijke voorbereiding op de zoekactie.

DUUR

1500 uur. 90 uur van virtuele klassen, 20 uur van virtuele tutorials, 950 uren van persoonlijk werk en 440 uur besteed aan de voorbereiding van de Final Project.

DOCUMENTATIE

Voor de duur van de cursus, zal elke student toegang via de Virtual Campus te hebben, om alle relevante documentatie om de gebieden op het programma. Het gehele inhoud van de studie en ondersteunend materiaal nodig voor de goede ontwikkeling van de cursus is opgenomen.

TUTORIALS

Elke student voert diverse praktische werkzaamheden met betrekking tot de belangrijkste gebieden van de cursus om vervolgens te worden geëvalueerd door de Program Manager.

PROGRAMMA VAN DE INHOUD

het programma Master in dermocosmetica On-Line Het is gestructureerd in tien grote onderwerpen, alle noodzakelijke aspecten te dekken voor de integrale vorming van de studenten

INTRODUCTIE

 1. Definitie en types van cosmetische vormen. Historische inleiding. juridische en commerciële functies van een cosmetisch.
 2. Fysiologie en structuur van de toepassingsgebieden van cosmetica. Dermaal systeem. Capillair systeem. Specifieke systemen: nagels, ogen, mond, genitaliën.
 3. Cosmetische Safety. Gebruiksscenario's. Huidabsorptie, systemische blootstelling mechanismen huidirritatie, allergische sensibilisatie mechanismen. Fototoxiciteit.

INGREDIËNTEN

 1. Cosmetische Ingrediënten: Functies en types. Woordenlijst van cosmetische ingrediënten. hoofdfunctie en secundaire functies: Types en classificatie functies (Cosing).
 2. Cosmetische Ingrediënten: emulsies.
 3. cosmetische ingrediënten: Surfactants.
 4. Cosmetische Ingrediënten: Functionele toevoegingen.

SKIN CARE

 1. Gezichtsverzorging. Belangrijkste cosmetische vorm: emulsies. algemene typen, formulering en gebruiksvormen. rimpel behandelingen, illuminators, gevoelige huid, enz.
 2. Gezichtsreiniging en toning. Belangrijkste cosmetische vorm: oplossingen en BiPhase. gezichtsreinigingsmiddelen en make-up verwijderen. gezicht tonics.
 3. specifieke lichaamsbehandelingen. Skin-behandeling: anti-cellulitis, zelfbruiners, bleekmiddelen, zonneschermen, etc.

Hygiëne en sanitaire voorzieningen

 1. Hygiëne en reiniging van de huid. Belangrijkste cosmetische vorm: Surfactants (functies en types). Gels. Soaps. Gels en mousses aerosol, stokken en sproeioplossingen.
 2. Hygiëne en netheid van de gevoelige huid en specifieke gebieden. Formuleringen voor huid en gevoelige gebieden. Preparaten voor handen en voeten. Formuleringen voor baby's en ouderen.

HAARVERZORGING

 1. Hair Care: shampoos en conditioners. Wassen en conditioning. Shampoos en conditioners. Siliconen in haarverzorging en de huidige regelgeving.
 2. haarverzorging: het verven van haar: kleurstoffen, stijltangen en oxidatieve en niet-oxidatieve kleurstoffen. Fixing: Laken en haargel.
 3. Hair Care: Waxing en scheren. verwijdering van het haar. Nat en droog scheren. ontharingscrème wassen en crèmes keratolytische

decoratieve cosmetica

 1. gezichts- en lichaamsbehandelingen: decoratieve cosmetica. Presentaties. Kleurstoffen en pigmenten en stokken vloeistoffen.
 2. ogen en lippen: decoratieve cosmetica. Presentaties. Kleurstoffen en pigmenten en stokken vloeistoffen.
 3. decoratieve cosmetica: spijker, presentaties. Kleurstoffen en pigmenten en stokken vloeistoffen.

Hygiënische gebied

 1. mondelinge en persoonlijke hygiëne. Toepasselijk recht en soorten producten. Formuleringen en actief.
 2. 7.2. Deodorants en antitranspiratiemiddelen. Activa en vehiculización. Formuleringen en verpakt.

PERFUMES

 1. Parfumerie. Componenten van een Essence. Alcoholisten producten. Andere parfum dragers.
 2. Beveiliging parfums: IFRA-normen. Veiligheidsbeoordeling door IFRA essences. Documentatie van de leverancier naar de fabrikant.

PRODUCTIE, ontwikkeling en marketing

 1. Organisatie en productie. Bpfc ISO 22716. Verklaring Resp. Voorzieningen. Bpfc, secties en eisen: Basic documentatie.
 2. productieprocessen: productie en verpakking. Productie-eisen: gebouwen, apparatuur, personeel. Stromen en kritische punten.
 3. Quality Management. Quality System. Good Laboratory Practice. Controle van grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Kwaliteitscontroles Voltooid. Microbiologische controle.
 4. Economie en cosmetica. economische berekeningen in de productie van cosmetica.
 5. Marketing en Development: I + D + i. Vehiculaciones innovatief. innovatieve verpakkingen. Trends in de markt.

WETTELIJK

 1. Cosmetics regelgeving. Verordening EG nr 1223/2009, updates. Verticale en horizontale wetgeving die van invloed cosmetica.
 2. Claims en etikettering van kracht. EG-richtlijn 655/2013 en werkzaamheid testen beschikbaar
 3. Productrecord en Notification Europese Portal. Bijlage I Reg. EG-nr 1223/2009.
 4. De lancering van nieuwe producten. Project Management: Stages. Proef voor zekerheid vrij: ingrediënten, formule en verpakking.

Professionele carrière BIJSTAND

Binnen de onderwijsfilosofie van CESIF en als een training supplement, CESIF ON LINE biedt haar studenten na een goede afloop van hun stage, de mogelijkheid van het hebben van de diensten van een professionele carrière Assistance (gespecialiseerd in Online Job Search Consultant), die periodiek sturen elke student die vacatures die bij uw profiel passen en zijn aantrekkelijk voor de ontwikkeling van zijn carrière beschouwd.

CARRIERE

Cosmetische bedrijven met:

 • Productie en marketing zelf.
 • Productie aan derden.
 • Cosmetics importeren.
 • Analyse en fysisch-chemische en microbiologische controle.
 • Bewijs voor werkzaamheid.
 • Comercializadoras.
 • Leveranciers van grondstoffen.
 • Consulting en adviesdiensten.
sectoren

taken:

 • Quality Control.
 • Regelgeving en veiligheid van cosmetica.
 • Manufacturing.
 • Shopping.
 • R & D
 • commerciële technici.
 • Anderen.
gebieden
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todo ... Lees meer

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todos los sectores afines relacionados con la sanidad. Lees Minder