Read the Official Description

Het algemene doel van dit Postgraduate Diploma / Certificate in Clinical Exercise is om clinici in staat te stellen om lichaamsbeweging voor te schrijven als een preventieve en behandelingsmodaliteit op een veilige, effectieve en wetenschappelijke manier. Het materiaal dat in deze cursus wordt behandeld, omvat hoe je activiteit en conditie nauwkeurig kunt beoordelen en deze kennis kunt toepassen voor het veilige en effectieve voorschrijven van oefeningen. Onderzoek dat gedurende deze cursus wordt gepresenteerd, zal een goed begrip van de rol van oefening bij de preventie en behandeling van ziekten mogelijk maken, terwijl casusscenario's en groepsdiscussies zullen helpen deze kennis toe te passen op patiënten met verschillende pathologieën.

Dit postgraduate certificaat in Clinical Exercise wordt online afgeleverd en behandelt hoe fysieke activiteit en lichaamsbeweging een integraal onderdeel van het recept van de patiënt kunnen worden. De afgelopen jaren is er bewijsmateriaal verschenen over de rol van lichaamsbeweging als behandelingsinstrument voor mensen met depressie, angst, cognitieve stoornissen, reumatische aandoeningen en andere aandoeningen waarbij lichaamsbeweging niet traditioneel als gunstig werd beschouwd. Deze cursus in Clinical Exercise is specifiek ontwikkeld om zorgprofessionals te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om zelfvertrouwen te kunnen geven aan mensen met verschillende pathologieën.

Modules en beoordeling

Dit Level 9 Postgraduate Diploma / Certificate in Clinical Exercise wordt volledig online afgeleverd en bestaat uit vier modules die lopen van september tot juni.

  • Module 1: Het cardiovasculaire en respiratoire systeem (10 sp.)
  • Module 2: fysieke activiteit en lichaamsbeweging (5 sp.)
  • Module 3: Oefening bij de preventie en behandeling van ziekten (10 sp.)
  • Module 4: Oefening Recept voor klinische populaties (5 sp.)

Studenten krijgen krediet voor een bevredigende betrokkenheid bij colleges, door het uitvoeren van de vereiste cursussen, en door het succesvol tijdig afronden van online examens en toegewezen opdrachten.

Toelatingseisen

Deze cursus, met goedkeuring van de raad, staat open voor mensen met een honours primary degree in fysiotherapie, geneeskunde, verpleegkunde, bezigheidstherapie, voeding / diëtetiek en fysiologie. Kandidaten met andere kwalificaties worden op individuele basis beoordeeld door het selectiepaneel van de cursus.

Aanvragers moeten ook een vloeiende beheersing van de Engelse taal hebben. Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben een erkende Engelse taalkwalificatie nodig in overeenstemming met de vereisten zoals vastgelegd in deel 1.5 van het deeldocument Postgraduate Calendar part 3.Kosten: € 3288

De online leerervaring

De online leerervaring zal inherent anders zijn dan die van face-to-face onderwijs. Voordelen zijn dat studenten overal ter wereld kunnen deelnemen, zolang ze over de vereiste kwalificaties en voldoende internettoegang en technologie beschikken om deel te nemen aan de cursus. Het online karakter van deze cursus biedt studenten flexibiliteit waarbij ze kunnen kiezen wanneer en waar ze zich met het cursusmateriaal willen bezighouden. Met deze flexibiliteit komen echter uitdagingen. De uitval van online cursussen staat erom bekend hoger te zijn dan reguliere face-to-face cursussen. Om voortdurende effectieve betrokkenheid bij de cursus te stimuleren en om het meeste uit deze cursus te halen, adviseren we alle studenten om elke week tijd vrij te maken om de toegewezen leertaken te voltooien. Voor een succesvolle afronding van deze cursus is het belangrijk om je planning af te stemmen op je motivatie en regelmatig bij te dragen aan de online klassengemeenschap via discussieforums en deelname aan webinars. Regelmatig communiceren met uw klasgenoten en academisch personeel kan u helpen om uw vooruitgang te benchmarken en eventuele moeilijkheden die u tegenkomt te overwinnen.

Omdat de voorgestelde cursus postdoctoraal is, wordt verwacht dat veel van het leren zelfgestuurd zal zijn, maar begeleiding en ondersteuning zullen door de cursuscoördinator worden aangeboden in de vorm van open spreekuren, feedback op opdrachten en matiging van online discussies.

getuigenis

Een BSc hebben voltooid. (Hons) in sport- en bewegingswetenschappen, ik had het geluk om geaccepteerd te worden om deel te nemen aan de eerste cursus Postgraduate Certificate in Clinical Exercise. Dit was voor mij een ideale keuze die mijn persoonlijke interesses en huidige functie-verantwoordelijkheden op treffende wijze met elkaar in verband bracht. Bovendien betekende de flexibiliteit die online leren op afstand biedt, dat ik kon studeren en deelnemen aan lezingen van zo ver weg als het Midden-Oosten terwijl ik fulltime aan het werk was.

Over het algemeen was de cursus een plezierige ervaring. Lezingen waren informatief, grondig en geleverd door vriendelijke en deskundige personen, terwijl discussiefora vaak actuele en relevante onderwerpen behandelden. Een bijzonder hoogtepunt voor mij was de uiteenlopende reeks achtergronden en ervaringen die elke klasgenoot met zich meebracht. Dit zorgde voor een positieve leeromgeving en stelde me in staat om te leren van een reeks verschillende standpunten die op gezette tijden werden gedeeld.

De diepgaande kennis die ik heb opgedaan tijdens het voltooien van deze cursus heeft mij met vertrouwen gegeven om oefeningen veilig te beoordelen en voor te schrijven aan personen die lijden aan aandoeningen waarvoor ik eerdere ervaring had beperkt.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Trinity College Dublin Online Education »

Last updated April 14, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum