Read the Official Description

Daag jezelf uit met ons progressieve Postgraduate Diploma in International Healthcare Management dat je systematisch en kritisch inzicht verschaft in leiderschaps- en managementtheorieën, uitdagingen en praktijken binnen een wereldwijde gezondheidszorgomgeving.

Deze cursus introduceert u de complexiteit van de internationale gezondheidszorg, die een breed scala aan uitdagende en tot nadenken stemmende zakelijke en gezondheidsgerelateerde onderwerpen omvat.

Dit geavanceerde programma is ontwikkeld door vakdeskundigen en kijkt naar principes, theorieën en werkwijzen binnen gezondheidszorgmanagement. Het geeft je ook de kans om te leren over de processen van beleidsvorming, planning en levering van diensten, rekening houdend met de culturele, ethische en sociale aspecten.

Tijdens deze cursus leer je kritisch analyseren, vergelijken en reflecteren over verschillende nationale en internationale benaderingen van zorgmanagement, rekening houdend met de externe contexten, hedendaagse problemen en invloeden. U zult ook inzicht hebben in de aanpak van wereldwijde gezondheidszorg door dagelijkse, persoonlijke en gemeenschapservaringen in verband te brengen met de managementtheorie.

Na het behalen van je Postgraduate Diploma bieden we je de mogelijkheid om verder te studeren voor een volledige Masters (toegekend na 180 credits).

Leren en beoordelen

Online studeren geeft je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - thuis, tijdens je lunchpauze of waar dan ook, je hebt toegang tot internet.

Al onze online cursussen hebben een indicatieve studieduur die een leidraad is voor hoe lang uw cursus duurt om te voltooien. De werkelijke duur kan langer of korter zijn, afhankelijk van uw studieluik, studie-opties zijn gekozen en beschikbaarheid van de module. Het is mogelijk om je studies sneller af te ronden dan de indicatieve cursusduur door op bepaalde momenten modules te verdubbelen; minimale studieduur duurt echter wel.

Al onze cursussen hebben het hele jaar door vaste startdata. Ons academisch jaar is georganiseerd in modules, meestal met een pauze van één of twee weken tussen modules en een gestructureerde onderbreking van drie weken voor de kerstperiode. Studenten ontvangen een cursusrooster tijdens het sollicitatieproces.

Lesmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem traceert en beheert het leerproces in realtime en biedt u directe toegang tot uw leermateriaal.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet. Alle cursussen worden alleen in het Engels aangeboden.

Je wordt gedurende je cursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor. Om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je van je mentor nodig hebt, hebben we onze klasgroottes voor 20 studenten.

Beoordeling

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. Beoordeling voor het Postgraduate Diploma in International Healthcare Management is gebaseerd op een combinatie van schriftelijke cursussen.

U bent altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang vanaf het begin van het programma, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden. Wij zijn van mening dat deze transparantie u de informatie geeft die u nodig hebt om het beste uit uw cursus te halen. We bereiken dit door:

  • uw cijfers duidelijk laten zien in uw cijferlijst, die u kunt raadplegen wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform
  • de snelle doorlooptijd van het werk beoordeeld om ervoor te zorgen dat uw cijferlijst altijd up-to-date is
  • het beoordelen van je werk doorheen de module in plaats van te wachten op de eindexamenexamens
  • ervoor zorgen dat u regelmatig contact hebt met uw studentenadviseur
  • de eenvoud en transparantie in het ontwerp van onze beoordelingscriteria

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk van studenten authentiek is. Naast het feit dat alle werkzaamheden frequent worden beoordeeld, gebruiken we een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Carriere vooruitzichten

Dit Postgraduate Diploma in International Healthcare Management zal voor huidige en toekomstige werkgevers aantonen dat u zowel de passie als de toewijding bezit om online te studeren en vooruit te komen in uw carrière als manager binnen de wereldwijde gezondheidszorg.

De managementkennis die u uit het programma zult halen, stelt u in staat om in een aantal professionele omgevingen te werken, terwijl de overdraagbare vaardigheden (inclusief communicatie, kritisch denken en onderzoek) die u zult ontwikkelen u het vertrouwen geven om vooruitgang te boeken in bijna elke professionele omgeving. industrie of sector.

Het programma kan leiden tot een loopbaan in ziekenhuismanagement, ambulante zorg en volksgezondheid, ondersteuningsmedewerkers en veel meer functies op het gebied van zaken en gezondheid.

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

Toelatingseisen

We hebben flexibele instapvereisten die zowel naar uw academische als naar uw werkervaring kijken, evenals naar uw motivatie om de cursus te volgen. Er zijn twee toegangsroutes voor ons PG Dip International Healthcare Management-programma:

1. Academische toegangsweg

Om te voldoen aan de vereisten van de Academic Entry Route voor ons PG Dip International Healthcare Management-programma, moet u minimaal over de volgende kwalificaties beschikken:

  • Een undergraduate-diploma van een erkende instelling die overeenkomt met een UK Honours-diploma of een relevante beroepskwalificatie.

Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academisch) 6.5 of gelijkwaardig. Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.

U hoeft uw kennis van het Engels niet te bewijzen als u de nationaliteit hebt van of in het bezit bent van een kwalificatie die gelijkwaardig is aan een Brits diploma in een van deze landen.

2. Ingangsroute werkervaring

We erkennen dat je op verschillende manieren vaardigheden kunt opdoen en dat eerdere academische prestaties niet de enige indicator zijn voor het vermogen van een sollicitant. Daarom, als je niet voldoet aan de bovenstaande minimale academische normen, kom je mogelijk toch in aanmerking om je in te schrijven via onze Work Experience Entry Route.

Om te voldoen aan de vereisten voor de inlooproute van werkervaring voor ons PG Dip International Healthcare Management-programma, moet u ten minste aan de volgende criteria voldoen:

  • Minimaal vijf jaar werkervaring op hoog niveau.
  • De beheersing van de Engelse taal moet op een niveau zijn dat equivalent is aan IELTS (Academisch) 6.5.

Uw aanvraag zal op individuele basis worden behandeld, rekening houdend met uw motivatie om de cursus te volgen, eerdere werkervaring en andere relevante kwalificaties die aantonen dat u in staat bent om het programma met succes af te ronden.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als u zich aanmeldt voor ons PG Dip International Healthcare Management-programma maar besluit dat online leren niets voor u is, geven we u toestemming om binnen 21 dagen na de begindatum vermeld op uw aanbiedingsbrief terug te trekken. Als je vooraf een aanbetaling hebt betaald, ontvang je een volledige terugbetaling.

Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated December 25, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Jan. 2020
Duration
16 maanden
Deeltijd
Prijs
7,072 GBP
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum