Pediatric Emergency Medicine (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Online leren)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Pediatric Emergency Medicine (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Online leren)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmabeschrijving

Dit programma is gericht op hooggekwalificeerde afgestudeerden in de geneeskunde die betrokken zijn bij het beheer van klinische noodsituaties bij kinderen.

Het is ideaal voor stagiaires in pediatrie en spoedeisende geneeskunde, en ook zeer relevant voor anesthesisten die vaardigheden willen ontwikkelen in kinderanesthesie of pediatrische intensive care.

Het zal ook hulpverleners in de eerstelijns gezondheidszorg die in afgelegen en landelijke gebieden werken zonder pediatrische ondersteuning helpen.

In het Diploma-jaar hebben studenten ook de mogelijkheid om cursussen in Pediatric Critical Care Medicine te kiezen, ontworpen om de kloof te overbruggen tussen reanimatie op de afdeling Spoedeisende Hulp en opname in de Unit pediatric critical care (inclusief hoge afhankelijkheid en intensieve zorg).

Het programma is ontworpen om u de educatieve achtergrond te geven die u nodig hebt om medische noodsituaties bij kinderen over de hele wereld te beheren. Het laatste jaar van het programma kan worden afgestemd op uw omstandigheden en carrièredoelen.

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om vanuit uw eigen huis of werkplek te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel.

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Programmastructuur

Je kunt ervoor kiezen om te studeren op een postgraduaat, een postuniversitair diploma of een MSc-niveau.

Jaar 1: Certificaatcursussen:

Je zult een breed scala aan specialiteiten bestuderen in Fundamentals in Pediatric Medicine.

Jaar 2: Diploma cursussen:

Medische noodgevallen; Chirurgische Noodsituaties

Jaar 3: Masters-cursussen zijn onder meer:

Managementkwesties in Pediatric Emergency Medicine. Je zult ook een geschreven reflecterend element uit een aantal voorgestelde onderwerpen ondernemen.

Carrièremogelijkheden

Dit programma is ontworpen om u te helpen een succesvolle carrière in pediatrische spoedeisende geneeskunde te bereiken met een hoogwaardige kwalificatie en de nieuwste inzichten en kennis.

Toelatingseisen

Een medisch diploma (MBChB of gelijkwaardig) plus een jaar postdoctorale klinische ervaring, bijv. FY1 in het Verenigd Koninkrijk, of een equivalent elders. U moet zich voortdurend engageren voor de klinische zorg voor kinderen en actief bezig zijn met kinderen in noodsituaties.

U moet gegevens over al uw ervaringen met ziek en / of gewonde kinderen in acute situaties opnemen in uw aanvraag. Vraag uw scheidsrechter om deze ervaring te bevestigen in de referentie die zij leveren.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
  • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

De Universiteit van Edinburgh biedt een klein aantal beurzen aan uitstekende kandidaten. Deze zijn zeer concurrerend.

Britse overheid postdoctorale leningen

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 9, 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Information
Deadline
Aug. 30, 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum : Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet Aug. 30, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 9, 2019
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Aanmeldingslimiet Aug. 30, 2019
Einddatum Vraag informatie aan