PgDip en MSc in Family Medicine

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PgDip en MSc in Family Medicine

University of Nicosia

 • Voortgezette beroepsopleiding voor artsen in de eerste lijn
 • Gelegenheid om een ​​internationaal lid van het Britse Royal College of General Practitioners (RCGP) te worden
 • Een volledig online cursus die leidt tot een University of Nicosia prijs
 • De mogelijkheid van een voltijdse of deeltijdse studie, afhankelijk van uw planning en verplichtingen
 • Bekroonde e-learningtechnologieën en de eerste universiteit in Europa die een drievoudige certificering voor online onderwijs ontvangt

De huidige gezondheidsuitdagingen, of het nu gaat om het versterken van zorgstelsels, het verbeteren van de kwaliteit van onze patiëntenzorg of het verbeteren van de toegang tot gezondheidszorg, vereisen een sterke eerstelijnszorg.

Sterke eerstelijnszorg vereist op zijn beurt bekwame huisartsen die vooruitstrevend zijn en die graag nieuwe relaties willen ontwikkelen met patiënten en andere gezondheidswerkers in de eerstelijns en tweedelijnszorg.

Om tegemoet te komen aan deze mondiale volksgezondheidsproblemen, biedt de University of Nicosia Medical School een postgraduaat Diploma en MSc in Family Medicine volledig online afgeleverd.

Het is een gestructureerd doorlopend professioneel ontwikkelingsprogramma voor artsen die werken als huisartsen of in de gemeenschap met een gespecialiseerde rol in de interne geneeskunde, pediatrie of gynaecologie.

Royal College of General Practitioners

De University of Nicosia Medical School is geaccrediteerd door het Britse Royal College of General Practitioners (RCGP) om het MRCGP International-examen af ​​te leggen op Cyprus. Studenten die met succes de eerste twee semesters hebben voltooid en voldoen aan de RCGP's criteria voor klinische ervaring, hebben recht op MRCGP [INT] examen in Cyprus.

Dit examen bestaat uit drie onderdelen: een schriftelijk toegepast kennisonderzoek, een werkplekgebaseerd beoordelingsportfolio en een klinisch vaardighedenonderzoek. De eerste twee componenten worden gedeeld met de beoordelingen voor de PgDip, dus alleen het klinische vaardighedenonderzoek is een aanvullende vereiste voor de MRCGP [INT] in Cyprus.

Omdat de inhoud van de cursus in lijn is met het RCGP-curriculum, zijn studenten goed voorbereid om dit examen af ​​te leggen op een andere RCGP International-site.

LOOPTIJD

De minimale voltijdduur van het MSc-programma in de huisartsgeneeskunde is 18 maanden (drie semesters), met een flexibele deeltijdoptie van maximaal vier academische jaren. De eerste twee semesters bestaan ​​uit acht klinisch gefocuste modules. Semester drie is voornamelijk onderzoeksgericht en biedt studenten de mogelijkheid hun onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.

STUDIEMODUS

Het programma wordt volledig online afgerond, waarbij elke module gedurende drie leerweken wordt geleverd via een elektronisch platform. Dit platform biedt toegang tot video-opgenomen presentaties, geschreven materiaal en dictaten, terwijl actief leren via interactieve seminars, case-based discussies in forums, online quizzen en workshops mogelijk wordt gemaakt.

TOELATING

 1. Een medische graad verleend door een instelling erkend in het land waar deze wordt aangeboden
 2. Bewijs van huidige registratie bij de relevante medische raad
 3. Je moet tijdens de hele duur van je inschrijving in het programma betrokken zijn in de klinische praktijk
 4. 2 professionele referentiebrieven
 5. Persoonlijk of online interview
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school