PgDip in Adult Nursing

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PgDip in Adult Nursing

London South Bank University

Volwassen verpleegkundigen helpen zorg voor mensen ouder dan 18 jaar die ziek zijn, gewond of lichamelijk gehandicapt. Ze houden de voortgang van de patiënten bij en bepalen samen met artsen en andere leden van het zorgteam welke zorg te geven, en adviseren en ondersteunen patiënten en hun familieleden. Hoewel veeleisend en intens werk, kan het buitengewoon lonend zijn.

Deze innovatieve tweejarige cursus bereidt je voor op een carrière in een breed scala aan belonende mogelijkheden voor volwassen verpleging op zowel algemene medische en chirurgische afdelingen als gespecialiseerde eenheden zoals ongevallen en noodgevallen of intensive care. Veel van onze afgestudeerden nemen hun eerste posten als gekwalificeerde beoefenaars in de NHS Trusts en ziekenhuizen waarin ze ervaring hebben opgedaan tijdens hun opleiding.

Gedurende de cursus heeft u de mogelijkheid om samen te werken met gekwalificeerde beoefenaars om ervaring op te doen in de verschillende klinische omgevingen en om de expertise van deze gespecialiseerde verpleegkundigen tijdens plaatsing te waarderen.

Praktijkervaring wordt opgedaan in verschillende wereldberoemde centrale en buitenste Londense ziekenhuizen, waaronder:

 • Barts Gezondheid NHS Trust
 • Guy's en St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust

Je zult tijdens de cursus worden toegewezen aan een van deze ziekenhuizen als je gastheer.

Lees meer over verpleging van onze eigen verpleegkundestudenten en personeel en clinici in onze partnerschapsziekenhuizen:

Als u succes hebt met deze cursus, kunt u zich aanmelden als een volwassen verpleegster bij de Nursing and Midwifery Council (NMC).


Top-up voor MSc

Door het voltooien van een proefschrift (een uitgebreid en onafhankelijk stuk geschreven onderzoek) na het afstuderen als een geregistreerde verpleegster, zul je in staat zijn om een ​​Masters diploma te behalen. Studenten die de PgDip RN-cursus succesvol hebben afgerond, hebben tot vier jaar om de dissertatiemodule via een deeltijdstudie te voltooien.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Je wordt apart van de traditionele driejarige studenten onderwezen en zal het volgende bestuderen:

Jaar 1

 • Verbetering van kwaliteit, verandermanagement en leiderschap
 • Biologie en farmacologie voor gezondheid
 • Persoonsgerichte zorg
 • Bouwpraktijkvaardigheden voor volwassen verpleging
 • Praktijkervaring jaar 1

Jaar 2

 • Verzorging van de volwassen patiënt die achteruitgaat
 • Zorg voor de oudere volwassene
 • Het verbeteren van oefenvaardigheden voor volwassen verpleging
 • Onderzoek in gezondheidszorg en sociale zorg
 • Oefenervaring jaar 2


employability

De cursus stelt u in staat een breed scala aan inzetbaarheidvaardigheden te ontwikkelen door de nadruk te leggen op een beroepsgerichte benadering van het onderwijs die leidt tot een professionele kwalificatie die leidt tot registratie bij de Verpleeg- en Verloskundigenraad (NMC).


Rol en verantwoordelijkheden

Er wordt gezegd dat geen twee dagen als een volwassen verpleegster hetzelfde zijn. Gemeenschappelijke taken omvatten echter het monitoren van vitale functies zoals pols en bloeddruk; voldoen aan de hygiënebehoeften van patiënten en zorgen voor patiënten. Met ervaring zijn er verschillende mogelijkheden voor specialisatie naarmate je carrière vordert, zoals wijkverpleegkundige, bedrijfsverpleegkundige, verpleegkundige voor seksuele gezondheid en gespecialiseerde verpleegkundige.


Werktijden en salaris

Uren kunnen veeleisend zijn voor volwassen verpleegkundigen - met lange werktijden, onregelmatige uren en mogelijk op het laatste moment worden opgeroepen om te werken, alles gebruikelijk. Een volwassen verpleegster begint met een salaris van ongeveer £ 21.000, maar met loopbaanontwikkeling kan dit op senior niveau oplopen tot £ 98.453. (Prospects)


Loopbaanontwikkeling

Deze cursus bereidt je voor op een carrière in een breed scala aan belonende mogelijkheden voor volwassen verpleging op zowel algemene medische en chirurgische afdelingen als gespecialiseerde eenheden zoals ongevallen en noodgevallen of intensive care. Veel afgestudeerden nemen hun eerste post als gekwalificeerde beoefenaars in de NHS Trusts en ziekenhuizen die zij ervaring hebben opgedaan tijdens hun opleiding. Pas afgestudeerden hebben een prominente positie op de arbeidsmarkt verworven op gebieden als geavanceerde klinische praktijk, management van gezondheidsdiensten of als onderzoekers of docenten.

Succesvolle afgestudeerden van de PgDip kunnen in één jaar worden bijverwezen naar MSc en worden gekwalificeerd om een ​​aantal andere gespecialiseerde postgraduate Pathways te gaan studeren. Met aanvullende ervaring is geavanceerde training beschikbaar op Masters-niveau met het potentieel om door te stromen naar doctoraatsstudies. Zodra u een geregistreerde verpleegster bent, bladert u door ons online CPPD-prospectus om te weten te komen welke cursussen worden aangeboden om u te helpen bij uw professionele ontwikkeling.


Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.
 • Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


posities

Tijd besteed aan plaatsing

Tijdens de cursus besteedt u 50% van uw tijd aan de academische studie en 50% aan de klinische praktijk. Een klinische stageplaats stelt u in staat om de theorie in praktijk te brengen door samen met een reeks gezondheidswerkers in klinische situaties de vaardigheden, kennis en ervaring te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​bekwame verpleegster te worden. Hoewel het soms uitdagend is, is praktijkleer een van de meest interessante en opwindende aspecten van het leren zuster te worden.


Medische instellingen

Bij LSBU zul je een verscheidenheid aan klinische settings ervaren, zoals NHS acute Trusts, community-placement, onafhankelijke sector en vrijwilligersorganisaties.

Als je op onze Southwark-campus woont, kun je stages bij het Guy's Hospital, het St Thomas 'Hospital, het Royal London Hospital, het St. Bartholomews Hospital, het University College London Hospital, het Newham University Hospital en het Whipps Cross University Hospital. Je zult ook een plaatsing in de gemeenschap ondernemen.


Structuur van plaatsingen

Plaatsingen zijn gespreid over de twee jaar:

Uw eerste klinische stages zijn ontworpen om u te laten kennismaken met het werken in een professionele omgeving en om essentiële zorg en elementaire beoordelingsvaardigheden, infectiebeheersing en leren over het beschermen van kwetsbare mensen te ontwikkelen.

Je begint dan meer verantwoordelijkheid te nemen, je vaardigheden op het gebied van klinisch redeneren te ontwikkelen en begint te lijken op kleine groepen patiënten die zelfverzekerde, proactieve beslissingen nemen voor hun gezondheidsmanagement met weinig supervisie.


Ondersteund door een mentor

Terwijl we in de klinische plaatsing werken, verzekeren we u van voortdurende ondersteuning en begeleiding door een toegewijde mentor en het oefenen van leerteams bestaande uit docenten en praktijkmensen.


uitrusting

Volwassen laboratoria voor verpleegkundevaardigheden

We hebben twee volwassen laboratoria voor verpleegkundigevaardigheden op onze Southwark-campus en drie op onze Havering-campus. Deze laboratoria zijn opgezet als verpleegafdelingen en worden gebruikt door alle studentenverpleegkundigen en verloskundigen tijdens hun cursussen. Ze leren handmatige behandeling en elementaire levensondersteunende vaardigheden en vaardigheden die specifiek zijn voor hun vakgebied als verpleegkundige of verloskundige.


SimMan

De verpleegafdelingen hebben simulatie-mannequins: SimMan, SimBaby en SimMom. Deze levensgrote mannequins zijn computergestuurd en kunnen worden geprogrammeerd met verschillende klinische omstandigheden. Deze worden in realtime beheerd door een computer en reageren zo op de acties van een student. Ze stellen studenten ook in staat om de uitkomst van specifieke interventies in bepaalde scenario's te zien, waardoor de patiënt vrij snel achteruit kan gaan of achteruitgaan.

De mannequins worden gebruikt om studenten te leren klinische symptomen te herkennen en om die klinische symptomen ook te associëren met de acties die ze ondernemen om voor de patiënt te zorgen. SimMan kan een man of een vrouw zijn met een volledig nauwkeurige anatomie en kan ademen, knipperen, zweten, spreken en kreunen van pijn en ook een polsslag hebben. Lees meer over SimMan.


Toelatingseisen

Aanvragers zullen op individuele basis worden beoordeeld, maar zullen normaal gesproken vereisen:

 • Een bachelordiploma met een minimale 2: 2 classificatie. Kandidaten zonder een gezondheids- of wetenschapsgerelateerd diploma zijn verplicht om een ​​Life Sciences-werkboekpakket in te vullen om te voldoen aan het Life Sciences-element van de APL-portfolio.
 • In overeenstemming met de eisen van de Nursing and Midwifery Council (NMC) zijn ook wiskunde en Engelse GCSE's / equivalent (op C of hoger) vereist.


Attributen en waarden

Verpleegkunde is een zeer competitieve carrière en het is belangrijk dat u een hoogwaardige toepassing voor ons maakt. Hier zijn enkele tips over welke attributen, vaardigheden en waarden we bij een LSBU-student die op zoek is naar een ideale manier op zoek zijn:

 • Voldoen aan de vereiste toelatingseisen voor LSBU-verpleegcursussen
 • Heeft een goed begrip van elementaire rekenvaardigheid en leesvaardigheid
 • Onberispelijke communicatie, zorgzame en helpende vaardigheden
 • In staat om zowel in teamverband als onafhankelijk te werken
 • Betrouwbaar, geduldig en begripvol
 • gemotiveerd
 • Gewijd aan een carrière in de verpleging en volledig begrijpt de verantwoordelijkheden van de rol
 • Persoonlijke kwaliteiten en waarden in overeenstemming met die verwacht door de NHS-grondwet.


Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

Alle aanvragers zijn verplicht om een ​​APL-claim in te dienen. U kunt APL aanvragen via zowel gecertificeerd leren als de productie van een portfolio om de realisatie van de programma-uitkomsten aan te tonen voor het programma waarvoor u zich via ervaring hebt aangemeld. Als u een plaats op de cursus wordt aangeboden, ontvangt u een toelichting om u te helpen bij het bouwen hiervan.


Interviews en beoordelingen

Als onderdeel van het selectieproces wordt van u verwacht dat u een cijfertest, alfabetisatietest en interview afrondt. Sterke rekenvaardigheid en geletterdheid zijn essentieel voor studenten die borstvoeding geven.

Download en oefen onze voorbeeldtests:

Als u een plaats aanbeveelt, moet u zowel een Disclosure Barring Service (DBS) als een gezondheidskundige check uitvoeren en een bewijs leveren van de gewone ingezetenschapvereisten en bevredigende referenties. Een geldig paspoort is vereist voor inschrijvingsdoeleinden.


de Engelse taal

Degenen die Engels niet hun eerste taal hebben, moeten een minimumscore behalen van 7,0 overall of gelijkwaardig, met niet minder dan 7,0 in de luister- en leescategorieën en niet minder dan 7,0 in de secties schrijven en spreken voor de International English Language Test Score (IELTS ) op het moment van aanmelding.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates