Read the Official Description

Uitzonderlijk lonend

Volwassen verpleegkundigen helpen zorg voor mensen ouder dan 18 jaar die ziek zijn, gewond of lichamelijk gehandicapt. Ze volgen de voortgang van patiënten en bepalen samen met artsen en andere leden van het gezondheidsteam welke zorg te geven, en adviseren en ondersteunen patiënten en hun familieleden. Hoewel veeleisend en intens werk, kan het buitengewoon lonend zijn.

Onze innovatieve tweejarige cursus bereidt u voor op een carrière in een breed scala aan belonende mogelijkheden voor volwassen verpleging, inclusief in algemene medische en chirurgische afdelingen, evenals gespecialiseerde eenheden zoals ongevallen en noodgevallen of intensive care. Veel van onze afgestudeerden nemen hun eerste functies als gekwalificeerde beoefenaars in de NHS Trusts en ziekenhuizen waarin ze ervaring hebben opgedaan.

Top-up voor MSc

Na het afstuderen kun je een Masters-diploma behalen door een proefschrift te voltooien. Studenten die de PgDip-cursus met succes hebben afgerond, hebben tot vier jaar om de dissertatiemodule via een deeltijdstudie te voltooien. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Accreditaties

Waarom verpleging op LSBU?

 • Professionele accreditatie: onze cursussen worden goedgekeurd door de Verpleeg- en Verloskundigenraad.
 • Studenttevredenheid: we zijn het niet. 1 Moderne universiteit van Londen voor algehele tevredenheid over een cursus gezondheidsberoepen (Guardian League Table 2018).
 • Onze PG Dip verpleegcursus is ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten een goed ontwikkelde verpleegkennis, -vaardigheden en -houding ontwikkelen om een zeer gewaardeerd beroep te vertegenwoordigen.
 • Specifieke faciliteiten: we hebben twee volwassen laboratoria voor verpleegkundigevaardigheden op onze Southwark-campus en drie op onze Havering-campus.
 • No.1 in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde vooruitzichten in Nursing (Complete University Guide 2019).

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Sommige verplichte vaardigheidssessies kunnen 's avonds plaatsvinden.

Je wordt apart van de traditionele driejarige studenten onderwezen en zal het volgende bestuderen:

Jaar 1

 • Verbetering van kwaliteit, verandermanagement en leiderschap
 • Biologie en farmacologie voor gezondheid
 • Persoonsgerichte zorg
 • Bouwpraktijkvaardigheden voor volwassen verpleging
 • Praktijkervaring jaar 1

Jaar 2

 • Verzorging van de volwassen patiënt die achteruitgaat
 • Zorg voor de oudere volwassene
 • Het verbeteren van oefenvaardigheden voor volwassen verpleging
 • Onderzoek in gezondheidszorg en sociale zorg
 • Oefenervaring jaar 2

employability

De cursus stelt je in staat om je te ontwikkelen door middel van een beroepsgerichte benadering van lesgeven, wat leidt tot registratie bij de Verpleeg- en Verloskundigen Raad (NMC).

Rol en verantwoordelijkheden

Er wordt gezegd dat geen twee dagen als een volwassen verpleegster hetzelfde zijn, maar algemene taken omvatten het monitoren van vitale functies zoals pols en bloeddruk; voldoen aan de hygiënische behoeften van patiënten en hen voorzien van consistente zorg. Met ervaring zijn er verschillende mogelijkheden voor specialisatie, zoals wijkverpleegkundige, bedrijfsgezondheidsverpleegkundige, verpleegkundige voor seksuele gezondheid en gespecialiseerde verpleegkundige.

Een volwassen verpleegster begint meestal aan een salaris van £ 21.000, dat kan stijgen tot £ 30.764- £ 98.453 in hogere functies.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Professionele links

Praktijkervaring wordt opgedaan in een aantal vooraanstaande NHS Trusts in Londen, waaronder Guy's en St Thomas 'Hospital en University College London Hospitals (UCLH).

posities

Tijdens de cursus besteedt u 50% van uw tijd aan een academische studie en 50% aan de klinische praktijk. Een klinische praktijkplaatsing stelt u in staat om met een groot aantal gezondheidswerkers in klinische situaties een bekwame verpleegster te worden. Hoewel soms uitdagend, is praktijkleren een van de meest interessante en opwindende aspecten van het leren zuster te worden.

Medische instellingen

Bij LSBU zul je een verscheidenheid aan klinische settings ervaren, waaronder NHS acute Trusts, community-placement, onafhankelijke sector en vrijwilligersorganisaties.

Als je op onze Southwark-campus woont, word je geplaatst in het Guy's Hospital, het St Thomas 'Hospital, het Royal London Hospital, het St. Bartholomews Hospital, het University College London Hospital, het Newham University Hospital en het Whipps Cross University Hospital. Je onderneemt ook een plaatsing in de community.

Structuur van plaatsingen

Plaatsingen zijn gespreid over de twee jaar:

Uw eerste klinische stages zijn ontworpen om u te laten kennismaken met het werken in een professionele omgeving en om essentiële zorg en elementaire beoordelingsvaardigheden, infectiebeheersing en leren over het beschermen van kwetsbare mensen te ontwikkelen.

Je begint dan meer verantwoordelijkheid te nemen, kijkt naar kleine groepen patiënten en neemt zelfverzekerde, proactieve beslissingen voor hun gezondheidsmanagement.

We zorgen ervoor dat u continue ondersteuning en begeleiding krijgt van een toegewijde mentor en dat u leerteams kunt oefenen die bestaan uit docenten en praktijkmensen.

uitrusting

Volwassen laboratoria voor verpleegkundevaardigheden

We hebben twee volwassen laboratoria voor verpleegkundigevaardigheden op onze Southwark-campus en drie op onze Havering-campus. Deze laboratoria zijn opgezet als verpleegafdelingen en worden gebruikt door alle studentenverpleegkundigen en verloskundigen tijdens hun cursussen. Ze leren handmatige behandeling en elementaire levensondersteunende vaardigheden en vaardigheden die specifiek zijn voor hun vakgebied als verpleegkundige of verloskundige.

SimMan

De verpleegafdelingen hebben simulatie-mannequins: SimMan, SimBaby en SimMom. Deze levensgrote mannequins zijn computergestuurd en kunnen worden geprogrammeerd met verschillende klinische omstandigheden. Deze worden in realtime beheerd door een computer en reageren zo op de acties van een student. Ze stellen studenten ook in staat om de uitkomst van specifieke interventies in bepaalde scenario's te zien, waardoor de patiënt vrij snel achteruit kan gaan of achteruitgaan.

De mannequins worden gebruikt om studenten te leren klinische symptomen te herkennen en om die klinische symptomen ook te associëren met de acties die ze ondernemen om voor de patiënt te zorgen. SimMan kan een man of een vrouw zijn met een volledig nauwkeurige anatomie en kan ademen, knipperen, zweten, spreken en kreunen van pijn en ook een pols hebben.

Onderwijzen en leren

Persoonlijke begeleiding

Als student in de Health and Social Care krijg je tijdens je eerste drie weken een named tutor toegewezen aan LSBU. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit. Zij zouden de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je spreekt als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult afspraken maken met je persoonlijke mentor na elke klinische plaatsing gedurende je cursus. U kunt per e-mail contact opnemen met uw tutor voor aanvullende ondersteuning of vergaderingen.

Toelatingseisen

Aanvragers zullen op individuele basis worden beoordeeld, maar zullen normaal gesproken vereisen:

 • Een bachelordiploma met een minimum van 2: 2 classificatie. Kandidaten zonder een gezondheids- of wetenschapsgerelateerd diploma zijn verplicht om een Life Sciences-werkboekpakket in te vullen om te voldoen aan het Life Sciences-element van de APL-portfolio.
 • In overeenstemming met de eisen van de Nursing and Midwifery Council (NMC) zijn ook wiskunde en Engelse GCSE's / equivalent (op C of hoger) vereist.

Attributen en waarden

Verpleegkunde is een zeer competitieve carrière en het is belangrijk dat u een hoogwaardige toepassing voor ons maakt. Hier zijn enkele tips over welke attributen, vaardigheden en waarden we bij een LSBU-student die op zoek is naar een ideale manier op zoek zijn:

 • Voldoen aan de vereiste toelatingseisen voor LSBU-verpleegcursussen
 • Goed begrip van elementaire rekenvaardigheid en leesvaardigheid
 • Onberispelijke communicatie, zorgzame en helpende vaardigheden
 • In staat om zowel in teamverband als onafhankelijk te werken
 • Betrouwbaar, geduldig en begripvol
 • gemotiveerd
 • Gewijd aan een carrière in de verpleging en volledig begrijpen van de verantwoordelijkheden van de rol
 • Persoonlijke kwaliteiten en waarden in overeenstemming met die verwacht door de NHS-grondwet.

Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

Alle aanvragers zijn verplicht om een ​​APL-claim in te dienen. U kunt APL aanvragen via zowel gecertificeerd leren als de productie van een portfolio om de realisatie van de programma-uitkomsten aan te tonen voor het programma waarvoor u zich via ervaring hebt aangemeld. Als u een plaats op de cursus wordt aangeboden, ontvangt u een toelichting om u te helpen bij het bouwen hiervan.

Interviews en beoordelingen

Als onderdeel van het selectieproces wordt van u verwacht dat u een MMI-interview bijwoont.

Als u een plaats aanbeveelt, moet u zowel een Disclosure Barring Service (DBS) als een gezondheidskundige check uitvoeren en een bewijs leveren van de gewone ingezetenschapvereisten en bevredigende referenties. Een geldig paspoort is vereist voor inschrijvingsdoeleinden.

de Engelse taal

Degenen die Engels niet hun eerste taal hebben, moeten een minimumscore behalen van 7,0 overall of gelijkwaardig met niet minder dan 7,0 in de luister- en leessecties en niet minder dan 7,0 in de secties schrijven en spreken voor de International English Language Test Score (IELTS ) op het moment van aanmelding.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Hoewel de PgDip een postdoctorale opleiding is, vragen alle studenten zich aan bij de Universities en Colleges Admissions Service (UCAS). Meer informatie over hoe u dit kunt doen vindt u op onze webpagina Hoe solliciteren voor studenten.

Bij het maken van uw UCAS-aanvraag moet u zich aanmelden voor het door u gekozen gebied van de verpleegkundige praktijk.

Vijf fasen voor uw toepassing

 • Woon een Open Dag bij
 • Solliciteer bij ons via UCAS
 • Schrijf je persoonlijke verklaring op en gebruik dit als een hulpmiddel om te illustreren waarom je gelijk hebt voor de cursus
 • Schrijf uw APL-claim op
 • Bereid je voor op je sollicitatiegesprek

Persoonlijke verklaringen

Onthoud dat de persoonlijke verklaring uiterst belangrijk is. Dit is in wezen een verkoopinstrument over waarom je gelijk hebt voor de cursus. De persoonlijke verklaring wordt in aanmerking genomen bij het plaatsen van kandidaten voor een sollicitatiegesprek.

Voorlopige kostenbeoordeling

Tijdens uw interview beginnen we met het proces om te controleren of u in aanmerking komt voor NHS-financiering.

Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor NHS-financiering, downloadt u het preliminaire beoordelingsformulier (PDF-bestand 155 KB), voltooit en brengt u het mee naar het interview. Zorg er ook voor dat u uw bewijs meeneemt zoals vermeld in de brief, zodat wij uw verblijfsstatus kunnen beoordelen.

resultaten

Deze worden meestal binnen twee weken beschikbaar gesteld via UCAS Track.

Postdoctorale toepassingsservice

Boek uw tijd bij een van onze gespecialiseerde postdoctorale adviseurs. Via een één-op-één adviessessie zullen zij u adviseren over postgraduaatslessen bij LSBU die aansluiten bij uw interesses en ervaring. En wanneer u klaar bent om een aanvraag in te dienen om deel te nemen aan een van onze Post-Graduate Application Sessions. Daar nemen we kleine groepen van maximaal vier personen door het aanvraagproces.

Bereid je voor om te beginnen

DBS

U moet eerdere veroordelingen, waarschuwingen, waarschuwingen of terechtwijzingen via de Disclosure and Barring Service (DBS) declareren. Lees meer over het DBS-proces voor aanvragers.

Om te zien wanneer en of overtuigingen en waarschuwingen uit het DBS-certificaat zijn verwijderd, controleert u de filterregels voor de controlecertificaten voor strafregisters.

Inschrijving en welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus.

Gezondheid op het werk

Als u aan de voorwaarden van uw aanbieding hebt voldaan download en vul een online medische vragenlijst in. Dit gaat naar onze huidige arbodienstverlener. Je kunt je alleen inschrijven voor je cursus als deze is voltooid.

Vaccinatiescreening

Voordat u zich inschrijft voor uw cursus, neemt u het GP Vaccinatie- en Screeningsgeschiedenisformulier (PDF-bestand 117 KB) naar uw huisarts om ze te voltooien, te ondertekenen en te stempelen.

Nadat u zich hebt ingeschreven, neemt u het formulier mee naar de ontmoeting met de bedrijfsverpleegkundige, zodat de verpleegkundige uw immuniseringsstatus kan controleren en dit voor uw plaatsing kan bevestigen. Als u het arbeidsgezondheidsproces niet voltooit, kunt u niet op de plaatsing gaan en dit kan uw voortzetting van uw cursus in gevaar brengen.

Vakantie

Je vakantieperioden zullen vanwege reguliere stages niet het normale rooster van de universiteit volgen. Je ontvangt meer informatie zodra je aan je cursus begint.

Oefenplaatsingen

De meeste praktijk- en praktijkopleidingen op het gebied van gezondheid en sociale zorg vinden plaats buiten de normale werkuren, bijvoorbeeld 's avonds,' s nachts, in het weekend en op feestdagen.

uniform

Voor de meeste plaatsingen moet je een uniform dragen tijdens je stage of tijdens een aantal praktische sessies in onze competentielaboratoria. Dit wordt verstrekt samen met een formeel naamplaatje.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 9.250; Internationale bijdrage: £ 23,125
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 4, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2021