Read the Official Description

Dit is een CPD-programma voor geregistreerde verpleegkundigen.


Gezondheidsbezoek bestaat uit het ontwikkelen, leiden en beheren van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en sociaal welzijn, het voorkomen van gezondheidsproblemen en het verbeteren van gezondheidsproblemen door te werken met individuen, gezinnen, groepen en gemeenschappen. Door partnergeweld proberen gezondheidsbezoekers hun klanten de controle te geven over hun leven en kwetsbare leden van de samenleving te beschermen. Werkzaamheden op het gebied van de volksgezondheid die sociale inclusie bevorderen en ongelijkheden in gezondheid verminderen, staan ​​centraal in de praktijk van bezoeken aan de gezondheidszorg.

De cursus richt zich op het bevorderen van de gezondheid van kinderen, gezinnen en groepen in een gemeenschapsomgeving. Het beschouwt de problemen die spelen bij het beschermen van de gezondheid van kwetsbare kinderen, gezinnen en bevolkingsgroepen. Het algemene doel is om een ​​effectieve behandelaar te ontwikkelen die in staat is daadwerkelijke en potentiële gezondheidsbehoeften te identificeren, bewustwording van gezondheidsbehoeften te stimuleren, evidence-based gezondheidsbevorderende activiteiten te vergemakkelijken en beleid op alle niveaus te beïnvloeden.


Moet ik de BSc (Hons) of de PgDip-kwalificatie halen?

Afhankelijk van het niveau van je bestaande kwalificaties voer je de BSc (Hons) -cursus of de PgDip-kwalificatie uit. Als je je hebt gekwalificeerd als verpleegster met een bachelordiploma, moet je deze cursus volgen - de PgDip. Als u bent gekwalificeerd als verpleegkundige met een niet-gegradueerd diploma, moet u het BSc (Hons) gezondheidsbezoekprogramma (Specialist Community Public Health Nursing) volgen.

Als je het Health Visiting-programma op LSBU wilt bespreken, neem dan contact op met de cursusdirecteur, Rita Newland: newlandr@lsbu.ac.uk


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Kerneenheden

  • Onderzoeksmethodologie en -strategie (onder voorbehoud van validatie)
  • Ontwikkeling van de beroepspraktijk voor bezoek aan de gezondheidszorg
  • Een volksgezondheidsaanpak voor het bevorderen van gezondheid en welzijn
  • Bescherming van kwetsbare kinderen
  • Geestelijke gezondheid en welzijn van kinderen en gezinnen
  • Het ontwikkelen van leiderschaps- en managementvaardigheden voor SCPHN


Optioneel onderdeel

  • Community practitioner verpleegster voorschrijven (V100)


Toelatingseisen

Normaal gesproken moeten aanvragers een bachelordiploma hebben dat gelijkwaardig is aan dat van Second Class Honours Upper Division (2: 1). Aanvragers moeten sponsoring hebben van een inlenende organisatie die een praktijkplaatsing verzorgt en oefenleraar is om aan de NMC-normen te voldoen.


Honoraria en financiering

Deze cursus wordt gesponsord door overheidsfinanciering. Raadpleeg het tabblad Toepassen voor meer informatie.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020