Read the Official Description

Uitzonderlijk lonend

Verpleegkunde in de geestelijke gezondheidszorg is een voortdurend evoluerend veld, met maar liefst één op de vier mensen die elk jaar een probleem met de geestelijke gezondheid hebben. We helpen u om de uitdagingen van een goede geestelijke gezondheidszorg aan te gaan.

Je zult praktijkervaring opdoen in een breed scala van klinische en gemeenschapsinstellingen, wat de diversiteit van geestelijke gezondheidsspecialiteiten weerspiegelt. Dit kan acute psychiatrie, geestelijke gezondheid van kinderen en adolescenten, forensische psychiatrie, eetstoornissen, middelengebruik en revalidatie omvatten.

Waarom geestelijke gezondheidszorg verpleging op LSBU?

 • We leveren al meer dan 20 jaar hoogwaardige, geavanceerde verpleegkundige opleidingen.
 • Succes in deze cursus maakt dat u zich kunt aanmelden als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg bij de Verpleeg- en Verloskundigen Raad (NMC).
 • No.1 in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde vooruitzichten in Nursing (Complete University Guide 2019).

Accreditaties

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Sommige verplichte vaardigheidssessies kunnen 's avonds plaatsvinden.

Je wordt apart van de driejarige studenten onderwezen en zal het volgende bestuderen:

Jaar 1

 • Verbetering van kwaliteit, verandermanagement en leiderschap
 • Bouwpraktijkvaardigheden voor verpleging in de geestelijke gezondheidszorg
 • Biowetenschappen en toegepaste biologie voor geestelijke gezondheid
 • Therapeutische psychofarmacologie

Jaar 2

 • Verbetering van de praktische vaardigheden voor verpleegkundig personeel
 • Werken met complexe gevallen van geestelijke gezondheid
 • Menselijke relaties en de klinische praktijkomgeving
 • Onderzoek in gezondheidszorg en sociale zorg

Top-up voor MSc

Je kunt een Masters behalen door een proefschrift in te vullen. Studenten die de PgDip RN-cursus succesvol hebben afgerond, hebben tot vier jaar de tijd om de dissertatiemodule via een deeltijdstudie te voltooien.

employability

Deze cursus biedt u de vaardigheden om te werken in een breed scala aan verpleegkundige functies in de geestelijke gezondheidszorg in verschillende omgevingen, waaronder de NHS en de particuliere gezondheidszorg. Een succesvolle afronding van de cursus voldoet aan de vereisten voor afgestudeerden om zich te kunnen inschrijven bij de Verpleeg- en Verloskundigen Raad (NMC) als een Geregistreerde Verpleegkundige - Geestelijke Gezondheid. Pas afgestudeerden van deze cursus hebben verschillende verpleegkundig specialistenrollen in de geestelijke gezondheidszorg gevolgd.

Rol en verantwoordelijkheden

Van dag tot dag gaat het er in brede zin om werken in de gemeenschap en ziekenhuizen die verschillende taken op zich nemen - van het geven van medicatie door patiënten tot het beoordelen en ondersteunen van de behoeften van een patiënt.

Met ervaring zijn er verschillende mogelijkheden voor specialisatie naarmate je carrière vordert - zoals alcohol- of drugsmisbruik, forensische psychologie, psychotherapeutische interventies of werken met daders.

Loopbaanontwikkeling

Als afgestudeerde van deze cursus kun je een vervolgstudie op postdoctoraal niveau aanvragen. Zodra u een aanzienlijk niveau van beroepspraktijkervaring hebt opgedaan, kunt u onze deeltijd MSc Cognitive Behavior Therapy en MSc Mental Health Practice (Older People) overwegen.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Professionele links

We onderhouden professionele banden met tal van instellingen, waaronder:

 • Mental Health Nurse Academics UK
 • Royal College Of Nursing: bekijk hun onderwerphandleiding en geavanceerd forum voor nurse practitioners
 • Oprichting van verpleegkunde
 • Engeland Center for Practice Development

Deze cursus is geaccrediteerd door de Nursing and Midwifery Council, die verpleegkundigen en vroedvrouwen regelt in Engeland, Wales, Schotland, Noord-Ierland en de eilanden.

posities

Tijd besteed aan plaatsing

Tijdens de cursus besteedt u 50% van uw tijd aan de academische studie en 50% aan de klinische praktijk in een breed scala aan zorgomgevingen. Met een klinische praktijkplaatsing kunt u de theorie in de praktijk brengen door met een reeks gezondheidswerkers in klinische situaties te werken om de vaardigheden, kennis en ervaring te ontwikkelen die nodig zijn om een bekwame verpleegster te worden. Hoewel het soms aanvankelijk uitdagend is, is praktijkleer een van de meest interessante en opwindende aspecten van het leren zuster te worden.

Medische instellingen

Bij LSBU ervaart u verschillende klinische settings zoals NHS Acute Trusts, community placement, onafhankelijke sector en vrijwilligersorganisaties.

Voorbeelden van huidige plaatsingsgebieden:

 • Camden en Islington NHS Foundation Trust voor studenten op onze Southwark-campus
 • Stichting South London en Maudsley NHS Foundation Trust voor studenten op onze Southwark-campus
 • We zijn er trots op de enige aanbieder te zijn van de North East London Foundation Trust (NELFT). Havering-studenten worden bij deze Trust geplaatst

Structuur van plaatsingen

Plaatsingen zijn gespreid over de twee jaar:

Uw eerste klinische stages zijn ontworpen om u te laten kennismaken met het werken in een professionele omgeving en om essentiële zorg en elementaire beoordelingsvaardigheden, infectiebeheersing en leren over het beschermen van kwetsbare mensen te ontwikkelen.

Je bouwt vervolgens voort op deze ervaring en neemt meer verantwoordelijkheid op, ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van klinisch redeneren en begint te zorgen voor kleine groepen patiënten die zelfverzekerde, proactieve beslissingen nemen voor hun gezondheid en management met minder toezicht.

U kunt ook een specialiteit kiezen (bijvoorbeeld werken met Clinical Nurse Specialists, gespecialiseerde diensten of onafhankelijke en derde sectoraanbieders) of een andere zorgcontext (bijv. Gevangenis, privégezondheidszorg, sociale zorg, liefdadigheid, hospice enz.). ), of een geleefde ervaring van een bepaalde aandoening (bijv. liefdadigheidswerk, verzorgende schaduw, etc.)

Ondersteund door een mentor

Terwijl we in de klinische plaatsing zijn, zorgen we ervoor dat onze verpleegkundestudenten continue ondersteuning en begeleiding krijgen van een toegewijde mentor en praktijkleerteams die bestaan ​​uit docenten en praktijkmensen.

Onderwijzen en leren

Je wordt onderwezen door docenten die zijn opgeleid in CAT, CBT, DBT, Mindfulness-gebaseerde cognitieve therapie, psychodynamische counseling en open dialoog. Je wordt geïntroduceerd en krijgt een goede basis in een reeks van bio-psycho-sociale interventies en de nieuwste geavanceerde behandelmethoden die worden gebruikt in de NHS.

Persoonlijke begeleiding

Als student in de Health and Social Care krijg je tijdens je eerste drie weken een named tutor toegewezen aan LSBU. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit. Zij zouden de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je spreekt als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult afspraken maken met je persoonlijke tutor na elke plaatsing gedurende 30 minuten gedurende je cursus. U kunt contact opnemen met uw tutor voor extra ondersteuning of vergaderingen organiseren via e-mail.

Toelatingseisen

Aanvragers zullen op individuele basis worden beoordeeld, maar zullen normaal gesproken vereisen:

 • Een bachelordiploma met een minimum van 2: 2 classificatie. Kandidaten zonder een gezondheids- of wetenschapsgerelateerd diploma zijn verplicht om een Life Sciences-werkmappakket in te vullen om te voldoen aan het Life Sciences-element van de APL-portfolio.
 • In overeenstemming met de eisen van de Nursing and Midwifery Council (NMC) zijn ook wiskunde en Engelse GCSE's / equivalent (op C of hoger) vereist.

Attributen en waarden

Verpleegkunde is een zeer competitieve carrière en het is belangrijk dat u een hoogwaardige toepassing voor ons maakt. Hier zijn enkele tips over welke attributen, vaardigheden en waarden we bij een LSBU-student die op zoek is naar een ideale manier op zoek zijn:

 • Voldoen aan de vereiste toelatingseisen voor LSBU-verpleegcursussen
 • Goed begrip van elementaire rekenvaardigheid en leesvaardigheid
 • Onberispelijke communicatie, zorgzame en helpende vaardigheden
 • In staat om zowel in teamverband als onafhankelijk te werken
 • Betrouwbaar, geduldig en begripvol
 • gemotiveerd
 • Gewijd aan een carrière in de verpleging en volledig begrijpen van de verantwoordelijkheden van de rol
 • Persoonlijke kwaliteiten en waarden in overeenstemming met die verwacht door de NHS-grondwet.

Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

Alle aanvragers zijn verplicht om een ​​APL-claim in te dienen. U kunt APL aanvragen via zowel gecertificeerd leren als de productie van een portfolio om de realisatie van de programma-uitkomsten aan te tonen voor het programma waarvoor u zich via ervaring hebt aangemeld. Als u een plaats op de cursus wordt aangeboden, ontvangt u een toelichting om u te helpen bij het bouwen hiervan.

Interviews en beoordelingen

Als onderdeel van het selectieproces wordt van u verwacht dat u een MMI-interview bijwoont.

Als u een plaats aanbeveelt, moet u zowel een Disclosure Barring Service (DBS) als een gezondheidskundige check uitvoeren en een bewijs leveren van de gewone ingezetenschapvereisten en bevredigende referenties. Een geldig paspoort is vereist voor inschrijvingsdoeleinden.

de Engelse taal

Degenen die Engels niet hun eerste taal hebben, moeten een minimumscore behalen van 7,0 overall of gelijkwaardig met niet minder dan 7,0 in de luister- en leessecties en niet minder dan 7,0 in de secties schrijven en spreken voor de International English Language Test Score (IELTS ) op het moment van aanmelding.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Hoewel dit een postdoctorale opleiding is, vragen alle studenten zich aan bij de Universities en Colleges Admissions Service (UCAS). Meer informatie over hoe u dit kunt doen vindt u op onze webpagina Hoe solliciteren voor studenten.

Bij het maken van uw UCAS-aanvraag moet u zich aanmelden voor het door u gekozen gebied van de verpleegkundige praktijk.

Bereid je voor om te beginnen

DBS

U moet eerdere veroordelingen, waarschuwingen, waarschuwingen of terechtwijzingen via de Disclosure and Barring Service (DBS) declareren. Lees meer over het DBS-proces voor aanvragers.

Om te zien wanneer en of overtuigingen en waarschuwingen uit het DBS-certificaat zijn verwijderd, controleert u de filterregels voor de controlecertificaten voor strafregisters.

Inschrijving en welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op de pagina's van onze nieuwe studenten.

Gezondheid op het werk

Lees onze gids over immunisatie, screening en gezondheidsklaring.

Als u aan de voorwaarden van uw aanbieding hebt voldaan download en vul een online medische vragenlijst in. Dit gaat naar onze huidige arbodienstverlener. Je kunt je alleen inschrijven voor je cursus als deze is voltooid.

Vaccinatiescreening

Voordat u zich inschrijft voor uw cursus, neemt u het GP Vaccinatie- en Screeningsgeschiedenisformulier (PDF-bestand 117 KB) naar uw huisarts om ze te voltooien, te ondertekenen en te stempelen.

Nadat u zich hebt ingeschreven, neemt u het formulier mee naar de ontmoeting met de bedrijfsverpleegkundige, zodat de verpleegkundige uw immuniseringsstatus kan controleren en dit voor uw plaatsing kan bevestigen. Als u het arbeidsgezondheidsproces niet voltooit, kunt u niet op de plaatsing gaan en dit kan uw voortzetting van uw cursus in gevaar brengen.

Vakantie

Je vakantieperioden zullen vanwege reguliere stages niet het normale rooster van de universiteit volgen. Je ontvangt meer informatie zodra je aan je cursus begint.

Oefenplaatsingen

De meeste praktijk- en praktijkopleidingen op het gebied van gezondheid en sociale zorg vinden plaats buiten de normale werkuren, bijvoorbeeld 's avonds,' s nachts, in het weekend en op feestdagen.

uniform

Voor de meeste plaatsingen moet je een uniform dragen tijdens je stage of tijdens een aantal praktische sessies in onze competentielaboratoria. Dit wordt verstrekt samen met een formeel naamplaatje.

Je moet betalen voor eventuele extra of vervangende uniformen.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Voltijd 1 jaar collegegeld EU / Home studenten: £ 9,250. Voltijd 1 jaar collegegeld Internationale studenten: £ 23,125
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 4, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2021