PgDip in Nentaling Nursing

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PgDip in Nentaling Nursing

London South Bank University

Verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg zorgen voor mensen met verschillende psychische aandoeningen en hun familie en verzorgers om hulp en ondersteuning te bieden bij het omgaan met de aandoening. Hoewel het veeleisend en intens werk kan zijn, kan het ook buitengewoon lonend zijn.

Geestelijke gezondheidszorg verpleging is een voortdurend evoluerend veld, met zo veel als een op de vier mensen geloofden dat elk jaar een geestelijke gezondheidstoestand ervaren. Het Mental Health Nursing-programma op LSBU is ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden en competenties om te voldoen aan de uitdagingen van het bieden van effectieve geestelijke gezondheidszorg.

Gedurende de cursus, zult u praktijkervaring opdoen in een breed scala van klinische en gemeenschapsinstellingen, die de diversiteit van geestelijke gezondheidsspecialiteiten weerspiegelen. Dit kan acute psychiatrie, geestelijke gezondheid van kinderen en adolescenten, forensische psychiatrie, eetstoornissen, verslavingen en revalidatie omvatten.

Deze cursus biedt u de vaardigheden om te werken met een breed scala aan verpleegkundige functies in de geestelijke gezondheidszorg in verschillende omgevingen, waaronder de NHS en de particuliere gezondheidszorg.

Je zult mededogend zijn met veel geduld en het vermogen om kalm te blijven onder druk, met reserves van geestelijk uithoudingsvermogen. Uitzonderlijke vaardigheden van mensen, communiceren duidelijk met mensen met verschillende achtergronden is essentieel. De belangrijkste bronnen waar mentale gezondheidsverpleegkundigen op moeten letten, zijn zichzelf en hoe ze effectief omgaan met service.

Lees meer over Mental Health Nursing op LSBU van onze eigen studenten en medewerkers:

Succes in deze cursus maakt dat u zich kunt aanmelden als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg bij de Verpleeg- en Verloskundigen Raad (NMC).


Top-up voor MSc

Door een proefschrift (een uitgebreid en onafhankelijk stuk geschreven onderzoek) te voltooien na het afstuderen als een geregistreerde verpleegster, kun je een Masters behalen. Studenten die de PgDip RN-cursus succesvol hebben afgerond, hebben tot vier jaar om de dissertatiemodule via een deeltijdstudie te voltooien.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Je wordt apart van de driejarige studenten onderwezen en zal het volgende bestuderen:

Jaar 1

 • Verbetering van kwaliteit, verandermanagement en leiderschap
 • Bouwpraktijkvaardigheden voor verpleging in de geestelijke gezondheidszorg
 • Biowetenschappen en toegepaste biologie voor geestelijke gezondheid
 • Therapeutische psychofarmacologie

Jaar 2

 • Verbetering van de praktische vaardigheden voor verpleegkundig personeel
 • Werken met complexe gevallen van geestelijke gezondheid
 • Menselijke relaties en de klinische praktijkomgeving
 • Onderzoek in gezondheidszorg en sociale zorg


employability

Deze cursus biedt u de vaardigheden om te werken met een breed scala aan verpleegkundige functies in de geestelijke gezondheidszorg in verschillende omgevingen, waaronder de NHS en de particuliere gezondheidszorg. Een succesvolle afronding van de cursus voldoet aan de vereisten voor afgestudeerden om zich te kunnen inschrijven bij de Verpleeg- en Verloskundigen Raad (NMC) als een Geregistreerde Verpleegkundige - Geestelijke Gezondheid. Pas afgestudeerden van deze cursus hebben een reeks verpleegkundig specialistenrollen in de geestelijke gezondheidszorg gevolgd.


Rol en verantwoordelijkheden

Dagelijks gaat het werk in grote lijnen om werken in de gemeenschap en ziekenhuizen die verschillende taken op zich nemen - van patiëntenmedicatie tot het beoordelen en ondersteunen van de behoeften van een patiënt.

Met ervaring zijn er verschillende mogelijkheden voor specialisatie naarmate je carrière vordert - zoals alcohol- of drugsmisbruik, forensische psychologie, psychotherapeutische interventies of werken met daders.


Werktijden en salaris

Uren kunnen veeleisend zijn voor Mental Health-verpleegkundigen. Lange werktijden, onregelmatige uren en mogelijk op het laatste moment naar het werk geroepen worden zijn allemaal gebruikelijk. Salarissen beginnen rond £ 21.000. Met loopbaanontwikkeling en ontwikkelde ervaring kan dit echter oplopen tot ruim £ 50.000.


Loopbaanontwikkeling

Als afgestudeerde van deze cursus kun je een vervolgstudie op postdoctoraal niveau aanvragen. Zodra u een aanzienlijk niveau van professionele praktijkervaring hebt bereikt, kunt u onze deeltijd MSc Cognitive Behavior Therapy en MSc Mental Health Practice (Older People) overwegen. Lees meer over deze cursussen via ons online CPPD-prospectus.


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


posities

Tijd besteed aan plaatsing

Tijdens de cursus besteedt u 50% van uw tijd aan de academische studie en 50% aan de klinische praktijk in een breed scala aan zorgomgevingen. Een klinische stageplaats stelt u in staat om de theorie in praktijk te brengen door samen met een reeks gezondheidswerkers in klinische situaties de vaardigheden, kennis en ervaring te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​bekwame verpleegster te worden. Hoewel het soms aanvankelijk uitdagend is, is praktijkleer een van de meest interessante en opwindende aspecten van het leren zuster te worden.


Medische instellingen

Bij LSBU zul je verschillende klinische settings ervaren, zoals NHS Acute Trusts, community placement, onafhankelijke sector en vrijwilligersorganisaties.

Voorbeelden van huidige plaatsingsgebieden:

 • Camden en Islington NHS Foundation Trust voor studenten op onze Southwark-campus
 • Stichting South London en Maudsley NHS Foundation Trust voor studenten op onze Southwark-campus
 • We zijn er trots op de enige aanbieder te zijn van de North East London Foundation Trust (NELFT). Havering-studenten worden geplaatst in deze Trust.


Structuur van plaatsingen

Plaatsingen zijn gespreid over de twee jaar:

Uw eerste klinische stages zijn ontworpen om u te laten kennismaken met het werken in een professionele omgeving en om essentiële zorg en elementaire beoordelingsvaardigheden, infectiebeheersing en leren over het beschermen van kwetsbare mensen te ontwikkelen.

Je bouwt vervolgens voort op deze ervaring en neemt meer verantwoordelijkheid op, ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van klinisch redeneren en begint te zorgen voor kleine groepen patiënten die zelfverzekerde, proactieve beslissingen nemen voor hun gezondheid en management met minder toezicht.

U kunt ook een specialiteit kiezen (bijvoorbeeld werken met Clinical Nurse Specialists, gespecialiseerde diensten of onafhankelijke en derde sectoraanbieders) of een andere zorgcontext (bijv. Gevangenis, privégezondheidszorg, sociale zorg, liefdadigheid, hospice enz.). ), of een geleefde ervaring van een bepaalde aandoening (bijv. liefdadigheidswerk, verzorgende schaduw, etc.)


Ondersteund door een mentor

Terwijl we in de klinische plaatsing zijn, zorgen we ervoor dat onze verpleegkundestudenten continue ondersteuning en begeleiding krijgen van een toegewijde mentor en praktijkleerteams die bestaan ​​uit docenten en praktijkmensen.


uitrusting

Counseling en communicatie suite

Onze counseling- en communicatiesuite is de ideale plek voor studenten met een mentale gezondheidstoestand en leerstoornissen om realistische, realistische werkscenario's te spelen. Het bevat twee aangrenzende kamers met een eenrichtingsvenster en audiokoppeling, waarmee studenten individuele situaties met 'cliënten' kunnen oefenen terwijl ze worden gevolgd door onderwijzend personeel in de aangrenzende kamer.


Toelatingseisen

Aanvragers zullen op individuele basis worden beoordeeld, maar zullen normaal gesproken vereisen:

 • Een bachelordiploma met een minimale 2: 2 classificatie. Kandidaten zonder een gezondheids- of wetenschapsgerelateerd diploma zijn verplicht om een ​​Life Sciences-werkboekpakket in te vullen om te voldoen aan het Life Sciences-element van de APL-portfolio.
 • In overeenstemming met de eisen van de Nursing and Midwifery Council (NMC) zijn ook wiskunde en Engelse GCSE's / equivalent (op C of hoger) vereist.


Attributen en waarden

Verpleegkunde is een zeer competitieve carrière en het is belangrijk dat u een hoogwaardige toepassing voor ons maakt. Hier zijn enkele tips over welke attributen, vaardigheden en waarden we bij een LSBU-student die op zoek is naar een ideale manier op zoek zijn:

 • Voldoen aan de vereiste toelatingseisen voor LSBU-verpleegcursussen
 • Heeft een goed begrip van elementaire rekenvaardigheid en leesvaardigheid
 • Onberispelijke communicatie, zorgzame en helpende vaardigheden
 • In staat om zowel in teamverband als onafhankelijk te werken
 • Betrouwbaar, geduldig en begripvol
 • gemotiveerd
 • Gewijd aan een carrière in de verpleging en volledig begrijpt de verantwoordelijkheden van de rol
 • Persoonlijke kwaliteiten en waarden in overeenstemming met die verwacht door de NHS-grondwet.


Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

Alle aanvragers zijn verplicht om een ​​APL-claim in te dienen. U kunt APL aanvragen via zowel gecertificeerd leren als de productie van een portfolio om de realisatie van de programma-uitkomsten aan te tonen voor het programma waarvoor u zich via ervaring hebt aangemeld. Als u een plaats op de cursus wordt aangeboden, ontvangt u een toelichting om u te helpen bij het bouwen hiervan.


Interviews en beoordelingen

Als onderdeel van het selectieproces wordt van u verwacht dat u een computergebaseerde beoordeling op de campus uitvoert, die uw kenmerken voor verpleging identificeert en een indicatie geeft van verschillende scenario's waarmee u te maken kunt krijgen. U wordt ook gevraagd om een ​​interview en een reken- en leesvaardigheidstest af te leggen. Sterk

rekenvaardigheid en geletterdheid zijn essentieel voor studenten die borstvoeding geven.

Download en oefen onze voorbeeldtests:

Als u een plaats aanbeveelt, moet u zowel een Disclosure Barring Service (DBS) als een gezondheidskundige check uitvoeren en een bewijs leveren van de gewone ingezetenschapvereisten en bevredigende referenties. Een geldig paspoort is vereist voor inschrijvingsdoeleinden.


de Engelse taal

Degenen die Engels niet hun eerste taal hebben, moeten een minimumscore behalen van 7,0 overall of gelijkwaardig, met niet minder dan 7,0 in de luister- en leescategorieën en niet minder dan 7,0 in de secties schrijven en spreken voor de International English Language Test Score (IELTS ) op het moment van aanmelding.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates