Read the Official Description

Dit is een CPD-programma voor geregistreerde verpleegkundigen.


Dit bekroonde programma is in 2011 bekroond met de Innovations in Occupational Health Award. Het wordt geleid door Anne Harriss, in 2011 uitgeroepen tot 'Occupational Health Nurse of the Year'. Anne en een programmaleider behaalden vervolgens de 2013 Innovations in Occupational Health. In hetzelfde jaar behaalde Anne Senior Fellowship of the Higher Education Academy. In 2016 ontving Anne een Fellowship van het Royal College of Nursing, de hoogste prijs die het College kan uitgeven.

Occupational health (OH) verpleegkunde is een aparte specialiteit binnen de familie van de gezondheidszorg voor de gezondheidszorg. OH-verpleegkundigen oefenen in een brede diversiteit van instellingen in zowel de publieke als de private sector. Naast het verkrijgen van een baan bij de NHS, hebben afgestudeerden van de door LSBU aangeboden programma's werk gevonden bij internationale luchtvaartmaatschappijen, de financiële sector, juridische praktijken en de verwerkende industrie. Anderen hebben hun eigen succesvolle adviesbureaus opgezet.

De cursus is goedgekeurd door de Nursing and Midwifery Council (NMC) en u geeft 50% van de cursus uit aan OH-praktijken. Gedeeld leren met andere beoefenaars die werken in de OH-omgeving wordt aangemoedigd.


Moet ik de BSc (Hons) of de PgDip-kwalificatie halen?

Afhankelijk van het niveau van je bestaande kwalificaties voer je de BSc (Hons) -cursus of de PgDip-kwalificatie uit. Als je je hebt gekwalificeerd als verpleegster met een bachelordiploma, moet je deze cursus volgen - de PgDip. Als u bent gekwalificeerd als verpleegkundige met een undergraduate-diploma, moet u het BSc (Hons) -programma voor bedrijfsgeneeskunde (Specialist Community Public Health Nursing) volgen. De inhoud van de cursussen is hetzelfde.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

De opleiding bestaat uit zes modules van elk 20 punten. Van deze; een is een onderzoeksmodule en wordt gegeven aan een reeks programma's voor eerstelijnszorg. De overige vijf zijn OH Pathway specifiek. Sommige modules zijn beschikbaar op zelfstandige basis. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid. Prioriteit voor plaatsen op deze eenheden wordt gegeven aan degenen die zich inschrijven voor de volledige opleiding.


Full time

De voltijdse cursus zal binnen een jaar na de studie worden voltooid.

Semester 1

 • Eigentijdse vraagstukken op het gebied van bedrijfsgeneeskunde
 • Risico's en gezondheid 1
 • Risico en gezondheid 2

Semester 2

 • Milieu volksgezondheid
 • Case Management
 • Onderzoek in gezondheid en sociale zorg


Deeltijd

De deeltijdopleiding wordt binnen twee jaar na de studie afgerond.

Jaar 1

 • Eigentijdse vraagstukken op het gebied van bedrijfsgeneeskunde
 • Risico's en gezondheid 1
 • Onderzoek in gezondheid en sociale zorg

Jaar 2

 • Risico en gezondheid 2
 • Milieu volksgezondheid
 • Case Management


employability

Occupational Health (OH) verpleegkunde is een aparte specialiteit binnen de familie van de gezondheidszorg voor de gezondheidszorg. OH-verpleegkundigen oefenen in een brede diversiteit van instellingen in zowel de publieke als de private sector. Naast het verkrijgen van een baan bij de NHS, hebben afgestudeerden van de door LSBU aangeboden programma's werk gevonden bij internationale luchtvaartmaatschappijen, de financiële sector, juridische praktijken en de verwerkende industrie. Anderen hebben hun eigen succesvolle adviesbureaus opgezet.


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


posities

Het is een Nursing and Midwifery (NMC) vereiste dat je tijdens je studie ervaring moet opdoen in de OH-praktijkomgeving. Dit kan worden bereikt door een baan bij een OH-dienst of als gevolg van een praktijkplaatsing die op onbetaalde basis wordt uitgevoerd. Zodat u een plaatsing krijgt die past bij uw leerbehoeften en persoonlijke omstandigheden. Deze ervaring wordt onderhandeld en beveiligd door de student.


Onderwijzen en leren

Elke module komt overeen met 200 uur studentinspanning, waarvan 36 uur in de klas plaatsvindt. Dit wordt aangevuld met blended learning-initiatieven, waaronder elektronische leeractiviteiten en werkplekbezoeken.

Het lesgeven bestaat uit formele lezingen, seminars, groepswerk en veldwerkactiviteiten, waaronder een risicobeoordelingsactiviteit die plaatsvindt in het Palm House of Kew Gardens.

Verschillende beoordelingsstrategieën worden gebruikt, waaronder essays, casestudy's, rapporten, een portfolio met beroepspraktijken en één examen.


Toelatingseisen

 • Normaal gesproken twee jaar postregistratie-ervaring en een bachelordiploma gelijk aan Second Class Honours Upper Division (2: 1). Een Class 2 Honours lagere divisie (2: 2) classificatie kan worden overwogen mits de aanvrager relevante praktijkervaringen heeft.
 • Aanvragers moeten toegang hebben tot een praktijkgebied voor beroepsgezondheid om te voldoen aan de praktijkvereisten van het programma.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 7110; Internationale bijdrage: £ 8750. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 3555; Internationale bijdrage: £ 4375
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020