Read the Official Description

Dit programma richt zich op de gezondheidszorg voor de gezondheidszorg en bereidt gekwalificeerde verpleegkundigen voor op registratie in het Social Community Public Health Nursing (SCPHN) -deel van het register van de Nursing and Midwifery Council (NMC). Aanvragers zullen een bepaald oefengebied kiezen, hetzij gezondheidsbezoek of schoolverpleging. Beide Pathways bevorderen de gezondheid van individuen, groepen en populaties en voorkomen een slechte gezondheid door een pro-actieve benadering van oefenen.

Door partnerschap te werken, proberen gezondheidsbezoekers en schoolverpleegkundigen cliënten in staat te stellen hun leven in handen te nemen en tegelijkertijd kwetsbare personen en bevolkingsgroepen te beschermen. Volksgezondheidswerk dat sociale inclusie bevordert en ongelijkheden in gezondheid vermindert, staat centraal in de praktijk. Je zult worden aangemoedigd om je leerbehoeften in de beroepspraktijk te identificeren, in samenwerking met je praktijkdocent, en om competenties te ontwikkelen op gebieden die je in staat zullen stellen om de leerresultaten van de cursus te halen. Je krijgt een persoonlijke tutor toegewezen aan de universiteit die je academische en professionele ondersteuning zal bieden terwijl je student bent.


Moet ik de BSc (Hons) of de PgDip-kwalificatie halen?

Afhankelijk van het niveau van je bestaande kwalificaties voer je de BSc (Hons) -cursus of de PgDip-kwalificatie uit. Als je je hebt gekwalificeerd als verpleegkundige met een bachelordiploma, moet je deze cursus volgen - de PgDip. Als je je hebt gekwalificeerd als een verpleegster met een undergraduate-diploma, moet je het BSc-programma (Hons) School Nursing (Specialist Community Public Health Nursing) volgen. De inhoud van de cursussen is hetzelfde.

Als je het School Nursing-programma wilt bespreken, neem dan contact op met de cursusdirecteur, Maxine Jameson: maxine.jameson@lsbu.ac.uk .


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Normaal gesproken voltooit u alle acht eenheden, inclusief een professionele oefeneenheid die relevant is voor de gedefinieerde Pathway .

Kerneenheden

  • Onderzoek evalueren voor de gezondheidszorg
  • Een volksgezondheidsaanpak voor het bevorderen van gezondheid en welzijn
  • Ontwikkeling van de beroepspraktijk voor schoolverpleging
  • Bescherming van kwetsbare kinderen
  • Geestelijke gezondheid en welzijn van gezinnen
  • Het ontwikkelen van leiderschaps- en managementvaardigheden voor SCPHN

facultatief

  • Voorverpleegkundige voorschrijvende arts (V100)


employability

Dit programma is bedoeld voor gekwalificeerde verpleegkundigen die hun professionele kennis en vaardigheden verder willen ontwikkelen om hen in staat te stellen te werken als gezondheidsbezoekers in de gemeenschap ter bevordering van de gezondheid van kinderen en gezinnen of schoolverpleegkundigen die werken met de schoolgaande bevolking. Gekwalificeerde Specialist Community Public Health Nurses kan ook werk vinden in het bredere veld van de volksgezondheid, bijvoorbeeld in gemeenschapsontwikkelingswerk.

Studenten aan het BSc-programma willen misschien hun studies op het gebied van de volksgezondheid voortzetten. Postgraduate Diploma studenten kunnen studeren voor een MSc in SCPHN door het doen van een proefschrift na kwalificatie als een SCPHN. Bekijk onze online CPPD-prospectus voor meer informatie over CPD-opties.


Inzetbaarheidsservice

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

  • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
  • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Toelatingseisen

Normaal gesproken moeten aanvragers een bachelordiploma hebben dat gelijkwaardig is aan dat van Second Class Honours Upper Division (2: 1). Aanvragers moeten sponsoring hebben van een inlenende organisatie die een praktijkplaatsing verzorgt en oefenleraar is om aan de NMC-normen te voldoen. U hebt ook de huidige registratie bij de NMC nodig als eerstelijnsverpleegkundige met een relevant diploma of minimaal 60 studiepunten niveau 2, inclusief onderzoek APEL / APL op individuele basis, evenals recente en relevante professionele ervaring, normaal gesproken minimaal twee jaar.


Honoraria en financiering

Aanvragers moeten sponsoring hebben van een inlenende organisatie die een praktijkplaatsing verzorgt en oefenleraar is om aan de NMC-normen te voldoen.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020