Read the Official Description

Dit is een CPD-cursus over gezondheid voor geregistreerde verpleegkundigen die teams van verpleegkundigen willen beheren die in de eerste lijn werken.


We hebben onze District Nursing-programma's in 2013 met succes verlengd, in overeenstemming met de huidige veranderingen die plaatsvinden in de National Health Service en in antwoord op de behoeften van onze stakeholders. Stakeholders hebben gevraagd dat personeel een specifieke set vaardigheden, kennis en competenties nodig heeft om effectief te kunnen werken in de eerste lijn, met name de behoefte aan meer geavanceerd voorschrijven dat ervoor zorgt dat patiënten met langetermijnomstandigheden thuis kunnen worden behandeld. Verpleegkundigen werken vaak alleen en in een reeks instellingen die niet zijn opgezet als zorgomgevingen, maken complexe beslissingen over patiëntenzorg en omgaan met een verscheidenheid aan samenwerkingsrelaties en professionals.

Om deze redenen bieden we de volgende Pathways :

 • PgDip District Nursing with V100
 • PgDip District Nursing with V300


Moet ik een BSc (Hons) of de PgDip-kwalificatie volgen?

Afhankelijk van het niveau van je bestaande kwalificaties voer je de BSc (Hons) -cursus of de PgDip-kwalificatie uit. Als je je hebt gekwalificeerd als verpleegkundige met een bachelordiploma, moet je deze cursus volgen - de PgDip. Als je je hebt gekwalificeerd als een verpleegkundige met een undergraduate Diploma, moet je het BSc (Hons) Primary Care District Nursing-programma volgen.

Als je het District Nursing-programma bij LSBU wilt bespreken, neem dan contact op met de cursusdirecteur Sue Boran: sue.boran@lsbu.sc.uk of bel 020 7815 8448.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

PgDip District Nursing (V300)

 • Professionele praktijk ontwikkelen voor wijkverpleging 1 (20 studiepunten L7)
 • Professionele praktijk ontwikkelen voor wijkverpleging 2 (20 studiepunten L7)
 • Geavanceerde beoordelingsvaardigheden voor de klinische praktijk (20 studiepunten L7)
 • Niet-medisch voorschrift (V300) (60 studiepunten L7)

PgDip Nursing (V100)

 • Professionele praktijk ontwikkelen voor wijkverpleging 1 (20 studiepunten L7)
 • Professionele praktijk ontwikkelen voor wijkverpleging 2 (20 studiepunten L7)
 • Geavanceerde beoordelingsvaardigheden voor de klinische praktijk (20 studiepunten L7)
 • Voorschrijven van het formularium van de community practitioners (V100) (10 credits level 6)
 • Voorschrijven in de praktijk (V100) (10 credits L6)
 • Plus twee optionele modules die voldoen aan persoonlijke en professionele vereisten van het cppd-portfolio om 40 credits te evenaren.


employability

Districtsverpleegkundigen zijn belangrijke coördinatoren van de zorg en daarom het best geplaatst om patiënten en hun verzorgers te ondersteunen bij het ontwikkelen van strategieën om hun zorgbehoeften te beheren, terwijl ze alert zijn op tekenen van bederf of meer steun nodig hebben.

Een aantal belangrijke beleidsinitiatieven hebben de ontwikkeling van het curriculum geïnformeerd over de geschiktheid voor het doel van een moderne wijkverpleegkundige die in de eerste lijn werkt.

Rollen en vereisten evolueren voortdurend en de cursus produceert professionals die niet alleen klinisch competent zijn op een gespecialiseerd niveau, maar ook visionair, innovatief, probleemoplossend, leidend en leidend zijn voor zowel personeel als middelen.

Het behalen van een van de aangeboden prijzen biedt deelnemers de mogelijkheid zich te ontwikkelen in hun eigen rol en promotieactiviteiten te zoeken.


Onderwijzen en leren

Onderwijs- en leerstrategieën omvatten lezingen, groepswerk, seminars, blended learning, tutorials, discussiegroepen en klinische vaardigheden, evenals een verscheidenheid aan beoordelingen.


Toelatingseisen

 • Aanvragers moeten geregistreerde verpleegkundigen zijn in het NMC-register om zich aan te melden voor deze cursus.
 • Normaal gesproken moeten aanvragers een bachelordiploma hebben dat gelijkwaardig is aan dat van Second Class Honours Upper Division (2: 1).
 • Aanvragers moeten sponsoring hebben van een inlenende organisatie die een praktijkplaatsing verzorgt en oefenleraar is om aan de NMC-normen te voldoen.
 • Twee jaar klinische ervaring is ook gewenst. Alle aanvragers hebben managementondersteuning nodig om deze cursus te kunnen volgen.


Honoraria en financiering

Studenten moeten worden gesponsord of gedetacheerd door organisaties van gemeenschapsinstellingen om te voldoen aan de vereisten van de Nursing and Midwifery Council (NMC) voor beoordeling van de praktijk.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020