Read the Official Description

Kinderverzorgers zorgen voor kinderen en jongeren vanaf de geboorte tot 18 jaar in ziekenhuizen en in de gemeenschap. Kinderen en jongeren kunnen zich presenteren met een scala aan aandoeningen, van geboorteafwijkingen, ongevallen en verwondingen tot levensbedreigende of kritieke ziekten of die kunnen leiden tot de dood van een kind. Kinderverpleegkundigen werken in partnerschap met het kind / de jongere, hun ouders en verzorgers, waarbij ze worden betrokken bij de planning en aflevering van de zorg en behandeling van hun kind. Kinderverpleegsters, in samenwerking met andere professionals, streven ernaar de gezondheid van kinderen en jongeren te bevorderen om ervoor te zorgen dat ze in goede gezondheid volwassen worden.

Deze innovatieve en intensieve cursus van twee jaar, gericht op studenten met een bestaande opleiding (2: 2 of hoger), voorziet u van de kennis en vaardigheden om de behoeften aan zorgbehoeften van kinderen en gezinnen, inclusief die met acute en langdurige behoeften, te beoordelen en te beheren. termijnen. De cursus zal ook je vaardigheden ontwikkelen om de bredere aspecten te overwegen die van invloed zijn op de gezondheidsbehoeften van kinderen, en bereid je voor op toekomstig leiderschap in een veranderend en uitdagend gezondheidszorgsysteem.

Je zult verschillende klinische settings ervaren, zoals NHS Acute Trusts, community placement, onafhankelijke sector en vrijwilligersorganisaties. Praktijkervaring wordt opgedaan in verschillende wereldberoemde centrale en buitenste Londense ziekenhuizen, waaronder:

 • Barts Gezondheid NHS Trust
 • Evelina London Children's Hospital
 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital in King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust

Je krijgt tijdens de cursus een van deze ziekenhuizen toegewezen als je vertrouwensrelatie.

Als u succes hebt met deze cursus, kunt u zich aanmelden als kinderverpleegster bij de Verpleeg- en Verloskundigenraad (NMC).


Top-up voor MSc

Door het voltooien van een proefschrift (een uitgebreid en onafhankelijk stuk geschreven onderzoek) na het afstuderen als een geregistreerde verpleegster zul je in staat zijn om een ​​meester te worden. Studenten die de PgDip RN-cursus succesvol hebben afgerond, hebben tot vier jaar om de dissertatiemodule via een deeltijdstudie te voltooien.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Je wordt apart van de driejarige studenten onderwezen en zal het volgende bestuderen:

Jaar 1

 • Verbetering van kwaliteit, verandermanagement en leiderschap
 • Toegepaste anatomie en fysiologie voor kinderen en jongeren
 • Fundamentele concepten van zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen
 • Bouwen van praktische vaardigheden voor de verpleging van kinderen

Jaar 2

 • Verbetering van de vaardigheden van de praktijk voor de verpleging van kinderen
 • Zorg voor het kritisch zieke kind en de jonge persoon
 • Toegepaste farmacologie en medicijnoptimalisatie bij kinderverpleging
 • Onderzoek in gezondheidszorg en sociale zorg


employability

De dagelijkse taken van een kinderverpleegster zijn gevarieerd; van het toedienen van medicijnen en injecties, het registreren van observaties van vitale functies zoals pols en temperatuur, tot het uitleggen van behandelingen en procedures om toestemming te krijgen van ouders / verzorgers.

Met ervaring zijn er verschillende mogelijkheden voor specialisatie naarmate je carrière vordert - zoals counseling, intensive care, kankerzorg, kinderbescherming, ambulante zorg, orthopedie en astma.


Werktijden en salaris

Uren kunnen veeleisend zijn voor kinderverpleegkundigen. Lange werktijden, onregelmatige uren en mogelijk op het laatste moment naar het werk geroepen worden zijn allemaal gebruikelijk. Een kinderverpleegster begint met een salaris van ongeveer £ 21.000. Met loopbaanontwikkeling en ontwikkelde ervaring kan dit echter oplopen tot ruim £ 50.000. (Prospects)


Loopbaanontwikkeling

Alle afgestudeerden krijgen de mogelijkheid om een ​​baan bij de NHS Trusts en ziekenhuizen aan te vragen, waar ze tijdens de training ervaring opdoen als er berichten beschikbaar zijn. De cursus heeft een uitstekende staat van dienst bij afgestudeerden, waaronder werken in het buitenland en een scala aan gekwalificeerde verpleegsterposities.

Succesvolle afgestudeerden van de PgDip kunnen binnen een jaar herladen naar een MSc en worden gekwalificeerd om een ​​aantal andere gespecialiseerde postgraduate Pathways te bestuderen. Met aanvullende ervaring is geavanceerde oefeningen beschikbaar op het niveau van de meesters met het potentieel om door te stromen naar doctoraatsstudies.


Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


posities

Tijd besteed aan plaatsing

Tijdens de cursus besteedt u 50% van uw tijd aan de academische studie en 50% aan de klinische praktijk in een breed scala aan zorgomgevingen. Een klinische stageplaats stelt u in staat om de theorie in praktijk te brengen door samen met een reeks gezondheidswerkers in klinische situaties de vaardigheden, kennis en ervaring te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​bekwame verpleegster te worden. Hoewel het soms aanvankelijk uitdagend is, is praktijkleer een van de meest interessante en opwindende aspecten van het leren zuster te worden.


Medische instellingen

LSBU is gelieerd aan de beste academische ziekenhuizen en trusts in Londen, waaronder het Great Ormond Street Hospital (GOSH). Bij LSBU zul je verschillende klinische settings ervaren, zoals NHS Acute Trusts, community placement, onafhankelijke sector en vrijwilligersorganisaties. Je zult ook een plaatsing ondergaan binnen de gemeenschap.

We zijn trots om samen te werken met:

 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Trust
 • University College London Hospitals NHS Foundation Trust
 • Chelsea and Westminster Hospital NHS Foundation Trust
 • Evelina London Children's Hospital bij Guy's and St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital in King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • Barking, Havering en Redbridge University Hospitals NHS Trust
 • Barts Gezondheid NHS Trust


Structuur van plaatsingen

Plaatsingen zijn gespreid over de twee jaar:

Uw eerste plaatsingen zijn bedoeld om u te laten kennismaken met het werken in een professionele omgeving en om essentiële zorg en elementaire beoordelingsvaardigheden, infectiebeheersing en leren over het beschermen van kwetsbare mensen te ontwikkelen.

Je bouwt vervolgens voort op de ervaring die je hebt opgedaan met het eerste jaar en zult meer verantwoordelijkheid gaan opnemen, je vaardigheden op het gebied van het klinisch redeneren voortzetten en beginnen met het verzorgen van kleine groepen patiënten die zelfverzekerde, proactieve beslissingen nemen voor hun gezondheid en management met minder toezicht.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​keuzelocatie van vier weken te kiezen waarin je een specialiteit kunt kiezen (bijvoorbeeld werken met Clinical Nurse Specialists, gespecialiseerde diensten of onafhankelijke en derde sectoraanbieders), of een andere zorgcontext (bijv. Gevangenis, privégezondheid) zorgfaciliteit, sociale zorg, liefdadigheid, hospice enz.), of een geleefde ervaring van een bepaalde aandoening (bijv. liefdadigheidswerk, verzorgende schaduwvorming, etc.). Tijdens je laatste jaar zul je minder toezicht nodig hebben en verantwoordelijk zijn voor een kleine groep van patiënten.


Ondersteuning door een mentor

Terwijl we in de klinische plaatsing zijn, zorgen we ervoor dat onze verpleegkundestudenten continue ondersteuning en begeleiding krijgen van een toegewijde mentor en praktijkleerteams die bestaan ​​uit docenten en praktijkmensen.


uitrusting

Nursing skills laboratoria voor kinderen

Voor onze Children's Nursing-cursussen hebben we twee kindervaardighedenlaboratoria. Deze skills labs zijn opgezet als verpleegafdelingen en worden door alle studentenverpleegkundigen gebruikt tijdens hun studietijd op de campus op LSBU. Ze leren manueel omgaan met patiënten, elementaire levensondersteunende vaardigheden en specifieke vaardigheden op het gebied van verpleging.


SimMan

De verpleegafdelingen hebben simulatormannequins; SimMan, SimBaby en SimMom. Deze levensgrote mannequins zijn computergestuurd en kunnen worden geprogrammeerd met verschillende klinische omstandigheden. Ze worden in realtime bestuurd door een computer en reageren zo op de acties van een student. Ze stellen studenten ook in staat om de uitkomst van specifieke interventies in bepaalde scenario's te zien, waardoor de patiënt vrij snel achteruit kan gaan of achteruitgaan.

De mannequins worden gebruikt om studenten te leren klinische symptomen te herkennen en om die klinische symptomen ook te associëren met de acties die ze ondernemen om voor de patiënt te zorgen. SimMan kan een man of een vrouw zijn met een volledig nauwkeurige anatomie en kan ademen, knipperen, zweten, spreken en kreunen van pijn en ook een polsslag hebben. Lees meer over SimMan.


Toelatingseisen

Aanvragers zullen op individuele basis worden beoordeeld, maar zullen normaal gesproken vereisen:

 • Een bachelordiploma met een minimale 2: 2 classificatie. Kandidaten zonder een gezondheids- of wetenschapsgerelateerd diploma zijn verplicht om een ​​Life Sciences-werkboekpakket in te vullen om te voldoen aan het Life Sciences-element van de APL-portfolio.
 • In overeenstemming met de eisen van de Nursing and Midwifery Council (NMC) zijn ook wiskunde en Engelse GCSE's / equivalent (op C of hoger) vereist.


Attributen en waarden

Verpleegkunde is een zeer competitieve carrière en het is belangrijk dat u een hoogwaardige toepassing voor ons maakt. Hier zijn enkele tips over welke attributen, vaardigheden en waarden we bij een LSBU-student die op zoek is naar een ideale manier op zoek zijn:

 • Voldoen aan de vereiste toelatingseisen voor LSBU-verpleegcursussen
 • Heeft een goed begrip van elementaire rekenvaardigheid en leesvaardigheid
 • Onberispelijke communicatie, zorgzame en helpende vaardigheden
 • In staat om zowel in teamverband als onafhankelijk te werken
 • Betrouwbaar, geduldig en begripvol
 • gemotiveerd
 • Gewijd aan een carrière in de verpleging en volledig begrijpt de verantwoordelijkheden van de rol
 • Persoonlijke kwaliteiten en waarden in overeenstemming met die verwacht door de NHS-grondwet.


Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

Alle aanvragers zijn verplicht om een ​​APL-claim in te dienen. U kunt APL aanvragen via zowel gecertificeerd leren als de productie van een portfolio om de realisatie van de programma-uitkomsten aan te tonen voor het programma waarvoor u zich via ervaring hebt aangemeld. Als u een plaats op de cursus wordt aangeboden, ontvangt u een toelichting om u te helpen bij het bouwen hiervan.


Interviews en beoordelingen

Als onderdeel van het selectieproces wordt van u verwacht dat u een computergebaseerde beoordeling op de campus uitvoert, die uw kenmerken voor verpleging identificeert en een indicatie geeft van verschillende scenario's waarmee u te maken kunt krijgen. U wordt ook gevraagd om een ​​interview en een reken- en leesvaardigheidstest af te leggen. Sterke rekenvaardigheid en geletterdheid zijn essentieel voor studenten die borstvoeding geven.

Download en oefen onze voorbeeldtests:

Als u een plaats aanbeveelt, moet u zowel een Disclosure Barring Service (DBS) als een gezondheidskundige check uitvoeren en een bewijs leveren van de gewone ingezetenschapvereisten en bevredigende referenties. Een geldig paspoort is vereist voor inschrijvingsdoeleinden.


de Engelse taal

Degenen die Engels niet hun eerste taal hebben, moeten een minimumscore behalen van 7,0 overall of gelijkwaardig, met niet minder dan 7,0 in de luister- en leescategorieën en niet minder dan 7,0 in de secties schrijven en spreken voor de International English Language Test Score (IELTS ) op het moment van aanmelding.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 4, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2021