Ph.D. in Engineering - Biochemical Emphasis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toelating tot de school van CMB Graduate Programs

Naast College of Engineering MS en Ph.D. vereisten, heeft de School of CMB de volgende toelatingstips en vereisten:

 • Er wordt vooral aandacht besteed aan de volgende componenten van de applicatie: GRE- en andere testscores, undergraduate Grade Point Average, de Statement of Purpose (SOP) van de student en aanbevelingsbrieven.
 • Kwaliteitsstudenten die een bachelordiploma hebben behaald op een niet-technisch gebied, zoals natuurkunde, scheikunde of biologie en die de wiskunde hebben voltooid via differentiaalvergelijkingen, worden in aanmerking genomen voor toelating tot het graduate-programma van de school. Deze studenten zijn meestal verplicht om 3-4 aanvullende engineering-cursussen te voltooien bij het begin van hun graduate opleiding, die zal worden vastgesteld door de School Curriculum Committee in samenwerking met de College Graduate Admissions and Advisory Committee.
 • Verandering van major van MS naar Ph.D .: a) elke GRE-score moet minstens 150 zijn (verbaal en kwantitatief), b) Ph.D. toelatingseisen moeten worden vervuld; c) er moet voldoende vooruitgang in de lidstaten worden aangetoond; d) de GPA van de undergrad moet ten minste 3,0 (of het equivalent daarvan) zijn en e) een dwingende reden voor de verandering moet worden gegeven.

Overzicht

Minimale vereiste - 72 credit-uren (minimaal 32 credit-uren cursuswerk, minimum van 40 credit-uren onderzoek en proefschrift)

117977_ECE4.jpg

Vereiste cursussen (10 credit-uren)

 • ENGR 6910: Foundations for Engineering Research (3 credituren)
 • BCHE 8970: Bioengineering Seminar (4 semesters, 4 credit-uren) *
 • ENGR 8103: Computational Engineering (3 credit-uren)

Vereiste cursus - kies een van de volgende drie punten (9 credit-uren)

 • BCHE 8150: heterogene reactorontwerp en bio / katalyse (3 credit-uren)
 • CVLE (MCHE) 8160: geavanceerde vloeistofmechanica (3 credit-uren)
 • CVLE (MCHE) 8170: geavanceerde warmteoverdracht (3 credit-uren)
 • ENGR 8180: Advanced Mass Transport (3 credit-uren)
 • BCHE 8210: Fermentation Engineering Laboratory (3 credit-uren)

Keuzevakken (13 credit-uren)

Minimaal 13 extra studiepunten natuurlijk geselecteerd met goedkeuring van de Graduate Advisory Committee van de student. Minimaal 1 uur moet 8000-level of hoger zijn en minimaal 3 uur moet een cursus zijn die wordt aangeboden door het College of Engineering. De universiteit vereist dat studenten die zijn toegelaten tot de Ph.D. programma rechtstreeks van een BS-diploma of die overschakelen naar de Ph.D. programma voor het behalen van een MS-diploma moet een extra 4 semester uren voltooien van University of Georgia cursussen alleen open voor afgestudeerde studenten.

Onderzoek en proefschrift (40 credit-uren)

 • Een minimum van 37 uur doctoraal onderzoek (ENGR 9000) of projectgericht onderzoek (ENGR9010). Typisch, studenten voltooien meer dan 37 credit-uren met de goedkeuring van de Graduate Advisory Committee.
 • 3 uur van Ph.D. Dissertatie (9300) is vereist in het Studieplan.

* Er kan slechts 3 uur Bioengineering Seminar van toepassing zijn op het studieprogramma. Individuele programma's of scholen kunnen van studenten eisen dat ze zich aanmelden voor extra semesters. Studenten worden sterk aangemoedigd om regelmatig deel te nemen aan sprekersseriespresentaties, zelfs als ze niet formeel zijn geregistreerd in het seminar.

In aanvulling op de vereisten van de Graduate School en de vereisten van de Technische Universiteit, heeft de School voor Chemische, Materialen en Biologische Engineering de volgende eisen ten aanzien van de doctoraatsopleiding:

 • All Ph.D. programma's aangeboden door de School of CMB Engineering hebben een minimale cursusvereiste van 32 credit-uren na de BS Extra credit-uren zijn vereist voor het voltooien van onderzoek en proefschrift zoals voorzien door de universitaire beleid.
 • Ph.D. studenten moeten hun Graduate Advisory Committee bestaande uit 5 docenten vormen binnen 18 maanden na het starten van hun Ph.D. programma. Ten minste één, maar niet meer dan twee faculteitsleden in de adviescommissie moeten een benoeming hebben exclusief buiten het college van ingenieurs.
 • Een student moet slagen voor geschreven kwalificaties en mondelinge uitgebreide examens voor het voltooien en mondeling verdedigen van een proefschrift. Het schriftelijke kwalificerende examen zal door de school worden afgenomen. Het mondelinge uitgebreide examen zal de eisen van de Graduate School volgen.
 • Ph.D. Van de studenten wordt verwacht dat ze binnen 24 maanden na het begin van hun doctoraat worden toegelaten tot de kandidatuur. programma.
 • De student moet twee mondelinge presentaties maken in de School Seminar-serie die wordt geadverteerd aan de wetenschappelijke en technische gemeenschap van de UGA.
 • Van het proefschrift van de student wordt verwacht dat het een significante studiebeurs oplevert (zoals publicaties, patenten, presentaties van conferenties).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate the ... Lees meer

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate their ideas to a wide variety of people, the ability to work effectively in teams, and the skills to provide leadership in solving society’s grand challenges. Lees Minder