PhD in Biostatistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doctor in de wijsbegeerte in de biostatistiek

Onze Ph.D. programma is ontworpen om rigoureuze training in statistische theorie en methoden te bieden, met als doel studenten in staat te stellen origineel onderzoek in de biostatistiek uit te voeren. Afgestudeerden van onze Ph.D. programma zijn bereid om:

  • Voer theoretisch en methodologisch onderzoek uit in de biostatistiek.
  • Gebruik moderne statistische technieken bij de analyse van grote en / of complexe datasets in de gezondheidswetenschappen.
  • Dienen als biostatistici in collaboratieve onderzoeksteams in de gezondheidswetenschappen.
  • Leer biostatistiek aan professionals in de gezondheidswetenschappen en afgestudeerde biostatistiekstudenten.

We zoeken studenten met een masteropleiding in wiskunde, statistiek, biostatistiek of aanverwante gebieden die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis van biostatistiek om geavanceerd onderzoek in theorie en methodologie te kunnen uitvoeren. De Ph.D. het curriculum is wiskundig rigoureus, dus hoewel we personen met verschillende achtergronden welkom heten in ons programma, moeten aanvragers een vloeiend niveau van geavanceerde wiskunde hebben.

Programma overzicht

De Ph.D. curriculum omvat 34 uur cursussen, inclusief een practicumcursus waarin studenten biostatistisch advies geven. Uitgebreide examens worden afgenomen in de zomer nadat studenten het eerste jaar van de kerncursussen hebben voltooid. Studenten die de nadruk leggen in biostatistiek gaan door met het volgen van cursussen in klinische proeven, geavanceerde niet-parametrische, overlevingsanalyse en andere biostatistische keuzevakken. Studenten benadrukken in bio-informatica volgen cursussen in high-throughput computing, statistische genetica, bio-informatica en andere keuzevakken in biostatistiek en genetica. Na afronding van de 34 uur durende cursus, gaan studenten promovendus in, gedurende welke proefschriftonderzoek wordt uitgevoerd. Alle studenten zijn verplicht om een proefschrift te voltooien en te verdedigen vóór het afstuderen.

We raden u aan om de Ph.D. curriculum, informatie over de uitgebreide examens en vereisten voor het proefschrift om vertrouwd te raken met de Ph.D. mate.

Uitgebreide examens

Na het eerste studiejaar heeft Ph.D. studenten nemen een schriftelijk uitgebreid examen dat fundamentele kennis in statistische theorie en methodologie test. Het examen wordt gegeven over twee dagen in augustus, kort voor het begin van het tweede studiejaar, en bestaat uit vier secties, elk overeenkomend met een van de vereiste Ph.D. cursussen:

  • De sectie Statistische inferentie is een schriftelijk examen van twee uur met materiaal van PHST 762 , gegeven op de eerste examendag .
  • De sectie Lineaire modellen is een schriftelijk examen van twee uur met materiaal van PHST 781, gegeven op de eerste examendag.
  • De Bayesian Inference-sectie bestaat uit een schriftelijk gedeelte van 90 minuten en een computergedeelte van 90 minuten , met materiaal van PHST 691 , gegeven op de tweede examendag .
  • De sectie Statistische gegevensverwerking is een computer-examen van drie uur, met materiaal van PHST 710 , gegeven op de tweede examendag .

Materiaal van cursussen die overeenkomen met elke sectie van het uitgebreide examen helpt studenten zich op die secties voor te bereiden. Er kunnen echter vragen uit alle bronnen verschijnen die dezelfde onderwerpen behandelen als vermeld in de syllabi van PHST 691 , PHST 710 , PHST 762 en PHST 781 . Verder kunnen problemen in het gedeelte Computing van het examen voortkomen uit onderwerpen die worden behandeld in PHST 691 , PHST 710 , PHST 762 en PHST 781 . Hieronder vindt u links naar uitgebreide examens van voorgaande jaren; deze zijn ook nuttig voor examenvoorbereiding.

Elke student krijgt het cijfer "geslaagd" of "niet geslaagd" voor het volledige uitgebreide examen en elke student moet alle vier de onderdelen van het uitgebreide examen halen om een "geslaagd" te krijgen. Studenten die slagen voor het examen, komen in aanmerking voor een doctoraatsproefschrift na voltooiing van de resterende, tweedejaars cursussen. Een onvoldoende voor een onvoldoende duidt op een tekort op een of meer gebieden, en een student met een score voor 'niet geslaagd' krijgt één kans om het volledige uitgebreide examen (alle vier de afdelingen) opnieuw af te leggen, meestal in januari. Studenten die het examen bij hun tweede poging niet halen, worden zonder verdere overweging uit het programma gezet.

Proefschrift

Het proefschrift is de sluitsteen van de Ph.D. in Biostatistiek curriculum en omvat de ontwikkeling en verdediging van een proefschrift over een goedgekeurd onderwerp voor een proefschriftcommissie. Studenten die Ph.D. hebben afgerond cursussen en geslaagd voor het uitgebreide examen komen in aanmerking om proefschriftonderzoek te beginnen.

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joini ... Lees meer

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joining the university system in 1970. The University has three campuses. The 287-acre Belknap Campus is three miles from downtown Louisville and houses eight of the university's 12 colleges and schools. Lees Minder
Louisville , Bellemeade , Louisville + 2 Meer Minder