Populaire Gezondheidswetenschappen PhD

PhD programma's in de gezondheidszorg zijn ontworpen voor studenten die een onderzoekscarrière in de medische sector willen opbouwen. Doctoraatsprogramma's omvatten meestal een combinatie van academische vakken en onderzoek, en afhankelijk van het programma, ook praktische training. PhD studies streven ernaar om kennis op een gezondheidsgerelateerde gebied verder te ontwikkelen, en studenten moeten origineel onderzoek produceren en aan het einde van hun studies een proefschrift presenteren, dat vervolgens wordt beoordeeld door een commissie van deskundigen. Afgestudeerden met een PhD in gezondheidswetenschappen kunnen hun onderzoekscarrière voort zetten in de academische wereld, de overheid of het bedrijfsleven. Een PhD in gezondheidswetenschappen kan in diverse specialisaties worden behaald. Enkele van de meest populaire PhD-programma's zijn in het gebied van de volksgezondheid, verpleegkunde, voeding en farmacie. Programma's in klinische psychologie, voedselwetenschappen en alternatieve geneeskunde zijn ook heel gewild. Neem een ​​kijkje bij enkele van de top PhD-programma's in de gezondheidszorg die hieronder vermeld staan, vergelijk de curricula, kosten en bestudeer locaties voordat je degene kiest die jou het meest aanspreekt. Vergeet niet dat je tijd kan besparen en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de universiteit om meer informatie te krijgen door middel van het invullen van het online formulier.

Recent Toegevoegde Gezondheidszorg PhD's

Long Island University

Doctor of Pharmacy Professional Program - LIU Brooklyn

Oktober 28, 2018
LIU-apotheek - De Arnold

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

EdD Gezondheid en menselijke prestaties

September 9, 2018
De Ph.D. in leiderschap - gezondheid

University of Pécs

Apotheek in het Engels

Oktober 1, 2018
Het Academisch Programma aangeboden door de Faculteit Farmacie leidt tot de Pharmacy-graad met een Pharm. D. titel. Dit programma strekt zich uit over een periode van vijf jaar (10 semesters).

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een PhD Gezondheidswetenschappen?

Wat is een PhD Gezondheidswetenschappen?

PhD in Gezondheidswetenschappen is de hoogste academische graad in het aan de gezondheid gerelateerde veld dat academische professionals in de gezondheidszorg opleidt. Studenten van de PhD in gezondheidswetenschappen programma's ontwikkelen een vergevorderd niveau van kennis en training in een wetenschappelijke discipline die te maken heeft met de verschillende processen die de gezondheid beïnvloeden, of met de levering en de organisatie van de gezondheidszorg. Een PhD titel in gezondheidswetenschappen leidt doorgaans tot een carrière op hoog niveau in het onderwijs, administratie, praktijk, of toegepast onderzoek, die allemaal geavanceerde conceptuele en analytische mogelijkheden vereisen. De studieprogramma's kosten promovendi meestal 4 tot 5 jaar om te voltooien. In veel landen bestaat deze periode uit 2 jaar van studievakken en onderzoek gevolgd door 2 tot 3 jaar om een proefschrift te schrijven en verdedigen.

Wat zijn de voordelen om een doctoraat in Gezondheidswetenschappen te volgen?

PhD in Gezondheidswetenschappen is een perfecte studie optie voor mensen die onderzoek op hoog niveau willen uitvoeren en een leidende carrière hebben op het gebied van de gezondheidszorg. Afgestudeerden hebben voordelen, op gebied van zowel carrière mogelijkheden als de hoogte van salarissen. Het volgen van een PhD Gezondheidswetenschappen kan ook belangrijke voordelen bieden op het persoonlijke vlak: door middel van kwalitatief hoogwaardig onderzoek gericht op belangrijke onderwerpen in de gezondheidszorg, zijn promovendi in staat om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de bevolkingsgezondheid en de resultaten van het onderzoek kunnen later worden vertaald naar praktijk en beleid.

Wat studeren we in een Phd Gezondheidswetenschappen?

PhD programma's in Gezondheidswetenschappen bieden studenten de cruciale analytische en theoretische vaardigheden die gebruikt kunnen worden om een ​​breed spectrum van onderwerpen aan te pakken die verband houden met gezondheidsdiensten, alsmede met gezondheidsbeleid. Promovendi krijgen ook diepgaande training in onderzoeksmethoden om de kennis van de centrale thema's over de verbetering van de gezondheid te bevorderen. Een belangrijk deel van het PhD programma is het voltooien van een proefschrift dat de bevindingen schetst van het zelfstandig en origineel onderzoek dat door de student werd uitgevoerd. Promovendi moeten meestal aan het eind van hun promotie-onderzoek hun proefschrift verdedigen ten overstaan van een examencommissie van deskundigen. Er zijn tal van PhD specialisaties om uit te kiezen, een aantal van de meest populaire zijn voeding, volksgezondheid, verpleegkunde, farmacie, bio-medische wetenschap, klinische psychologie en maatschappelijk werk.

Wat voor soort carrière kun je verwachten met een PhD Gezondheidswetenschappen?

De belangrijkste carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van een PhD-programma in gezondheidswetenschappen omvatten onderzoek, klinische praktijk, onderwijs en administratie. PhD in Gezondheidswetenschappen bereidt studenten voor op geavanceerd onderzoeksloopbanen in universiteiten, beleidsinstanties, evenals in de gezondheidszorg. Afgestudeerden met een PhD in Gezondheidswetenschappen zijn gekwalificeerd voor het uitvoeren van onderwijs en onderzoek met een hoog wetenschappelijk inzicht en kunnen solliciteren naar wetenschappelijke functies bij universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen. Veel afgestudeerden zijn ook werkzaam in de particuliere sector, non-profit onderzoeksorganisaties, consulting groepen, internationale gezondheidsorganisaties, of onderzoekscentra.

Hoeveel kost het om een ​​PhD in Gezondheidsstudies te volgen?

Afhankelijk van het land, de onderwijsinstelling en het type programma, variëren de kosten van het volgen van een doctoraat in gezondheidswetenschappen sterk. In sommige landen betalen PhD studenten collegegeld, terwijl ze in andere landen worden ingehuurd door de universiteit als onderzoekers. Sommige faculteiten bieden subsidies die opleiding-gerelateerde kosten dekken. Andere mogelijkheden om een deel van de kosten van de PhD te dekken, zijn beurzen, stipendia, onderwijs assistentschappen, of onderzoek assistentschappen.

Waarom een ​​PhD in Gezondheidswetenschappen Online doen?

Het online doen van een PhD gezondheidswetenschappen is een geweldige optie voor toegewijde en zelf-gemotiveerde studenten, dat ze de flexibiliteit biedt om volgens hun eigen schema te studeren. De online studie wordt uitgevoerd via de modernste technologieën, zoals virtuele klaslokalen, chat rooms, video presentaties en e-mail. Echter, aangezien het voltooien van een doctoraat in gezondheidswetenschappen vaak het verwerven van hands-on ervaring en het verdedigen van het proefschrift ten overstaan ​​van een panel van deskundigen vereist, kunnen veel programma's niet voor de volledige 100 procent online afgerond worden.

PhD in Gezondheidswetenschappen en MD - wat is het verschil?

PhD in de gezondheidszorg moet niet worden verward met een MD (Doctor of Medicine) of artsen opleiding. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat PhD programma's meestal research-georiënteerd zijn, terwijl de MD-programma's meer professioneel georiënteerd zijn. Het exacte verschil tussen PhD en MD graden hangt verder af van de educatieve traditie en regels van het land waar het specifieke programma wordt aangeboden.