Filter
PhD
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle PhD Opleidngen in Farmaceutische Wetenschappen in Spanje

Een Doctor of Philosophy of PhD, kan acht jaar of meer nodig hebben om te voltooien, evenals een proefschrift. In de meeste gebieden, het bezit van een doctoraat kwalificeert de houder van een professor van een gekozen onderwerp geworden. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar.

Farmaceutische wetenschap is een interdisciplinair veld dat zich richt op de interacties van drugs met het menselijk lichaam. Studenten op dit gebied kunnen leren hoe om interacties te moduleren om betere en veiliger geneesmiddelen en therapieën te bieden die gericht zijn op de menselijke ziekte.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

PhD Programma in Farmaceutische Wetenschappen in Spanje

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Farmaceutische Wetenschappen, Spanje

Universidad de La Laguna

Het doctoraat in de medische en farmaceutische wetenschappen, ontwikkeling en levenskwaliteit is een doctoraatsprogramma van de Universidad de La Laguna . Dit PhD-program ... [+]

Het doctoraat in de medische en farmaceutische wetenschappen, ontwikkeling en levenskwaliteit is een doctoraatsprogramma van de Universidad de La Laguna .

Dit PhD-programma heeft meer dan 60 onderzoekers in twee belangrijke onderzoeksgebieden: 1. Science and Nutrition Veiligheid van de Food and Drug Administration en beheersing van tropische en Infectieziekten en 2. Kwaliteit van Leven en Wellness: Biologische basissen en Role stelsel van gezondheidszorg.

Het programma "Medische en Farmaceutische Wetenschappen, ontwikkeling en Quality of Life" heeft als doel om een ​​gat te vormen multidisciplinaire postdoctorale betrekking tot Geneeskunde en Farmacie overbruggen bijdragen tot de vorming van de studenten van onze Faculteit der Exacte Wetenschappen en Wetenschap Health Centers van de Biologie, geneeskunde, farmacie, fysiotherapie, verpleegkunde, chemische enz., die op dit moment niet kunnen worden ondergebracht in bestaande PhD-programma's horizon en hebben een opleiding in een van de modules en lijnen ze hadden, met een verwachte ontwikkeling van de regio in de breedste zin. Ook zal het huis van afgestudeerden van de Afrikaanse universiteiten en Latijns-Amerika, waarmee de overeenkomst ULL en wiens relatie tot de wetenschappelijke en technische opleiding is belangrijk voor de ontwikkeling van deze universiteiten en hun landen.... [-]

Spanje Santa Cruz de Tenerife
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands